Juicy Couture

Mitt paket har kommit, oh yes. Och titta vad som låg i det. Mitt nya juicyset! Just nu är jag världens lyckligaste flicka! Jag beställde mitt från Shopbop.com och kom i en lyxig låda. Min julklapp till mig själv. Jag är annars väldigt trött, varit på Hansa i Malmö idag och tagit ner vår utställning. Mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Sedan direkt till jobbet. Jobb, jobb = cash cash.

Love, Sofia.

image866 image867

Cute.

image865

Cute outfit. Lite vinter/vår-feeling i luften.

Love, Sofia.

Do you believe in Santa?

25 januari, JULDAGEN. Hade en jättemysig julafton igår, mycket pepparkakor, julgodis och gosande med kusinerna. Är väldigt nöjd med vad Tomten kom med också. Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske kanske på bio med mum and dad ikväll. Annars har jag bara tittat på Newlyweds idag.

Do you believe in Santa?

Love, Sofia.

Klicka för stor bild

Såå himla gulliga tillsammans !

Idag är det mini-jul. Jag har jobbat, vilket var mycket segt. Sedan hem och fira lite jul med farmor och farfar. Nu är jag så trött så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen? Krypa ner i sängen, oh yes. Åh, såg förresten klart på den sista säsongen av Newlyweds, buhu. Nick och Jessica var ju sååå himla gulliga tillsammans.

Skönt förresten att ha nyår planerat nu. Slipper man tänka mer på det. Sjukt tråkigt, funkar inte att lägga upp bilder. Hade velat lägga upp en superfin bild från NYC. Kanske kommer sen i veckan. Vad har man förresten på sig på julafton? Jag äger typ inget rött. Jo, ett par heels, kanske ska satsa på ett par röda heels imorgon? Sweet!

I fredags var jag och fikade med en mycket söt friend of mine. Babblade så länge att vi var kvar till de stängde. Sjukt härligt att träffa dig. Fikadax snart igen tycker jag! En helt annan sak, jag måste fika klipptid innan nyår, panik! Men hur ska jag hinna? Jag ska ju jobba ända till helgen nästa vecka. Crazy, måste fixa det.

God Jul från mig, SOFIA.





Överraskning!

Godmorgon på er. Älskar när man går upp lite extra tidigt och inte behöva känna stress. Här sitter jag, nyduschad, fin i håret (knut som vanligt?) färdigsminkad och har till och med hunnit fixa mina naglar. Åh, ser ni hennes pälsjacka på bilden? Vilken dröm. Väskan är ju inget att drömma om ens. Snart ska jag ta bussen till jobbet. Hoppas på att få slå in en massa julklappar idag. Först tänkte jag att mitt nya skulle bli mjuka klappar, inte använda någon kartong. Men shit, jag skämdes så mycket för hur fula dom blev, så nix pix. Jo, förresten, jag har beställt den sista säsongen av Newlyweds nu! Yey. Ååh, får ju inte glömma. Jag beställde en hemlig grej från Shopbop.com igår. Men vad det är, kommer jag inte berätta förräns det har kommit. Överraskning!

Love, Sofia.

image863

Redovisning.

Älskar hennes röda heels. Annars har jag ätit två stora, saftiga apelsiner idag. Mycket goda. Imorgon måste jag kolla upp om chaiburkarna har kommit tillbaka till Espresso H. Börjar tröttna på varm Oboy nu. Redovisning av slutarbetet imorgon. Har bara en sak kvar att göra, min plaggskiss. Sedan börjar vi att sätta upp vår utställning på onsdag, spännande. Tänk så vaknar jag upp imorgonbitti av att det är helt vitt utanför mitt fönster .. Oj, förlåt, vara bara en dröm ..

Love, SOFIA

image862

Vitt, grått och svart.

Mitt nästa projekt är att städa mitt rum. Konstigt nog är det alltid stökigt. Om jag städat det dagen innan så är det alltid, jag lovar, alltid stökigt dagen efter. Kläder ligger huller om buller i sängen, skor ligger slängda på golvet, sängen är obäddad, tidningar överallt. Känslan när ens rum är perfekt är hur skön som helst. Jag kan bara sätta mig i sängen och tänka hur duktig jag varit de senaste 45 minuterna. Jag är sjuk, jag vet. Kläderna på min klädställning måste också hänga i speciell ordning. Vitt - grått - svart. Mina färgglada toppar har jag lagt upp på vinden där jag skrivit Sommarkläder 07. Måste bara komma på en bra grej där jag kan ha mina skor ..

Love, SOFIA

image860

Varmt välkomna!

Eftersom vädret är skit tänkte jag bjuda på en bild från Miami. Längtar du dig också bort? Söndag, och det är sista dagen på helgen. Jag har inte gjort mycket idag kan jag säga, tagit det ganska (!) lugnt. Annars jobbade jag i lördags och var sen på party hos min mormor och morfar. Jo, jag har äntligen köpt mig ett par nya jeans från Whyred, vilket behövdes. I love. Sjukt höga, sjukt tighta och sjukt sköna. Känner på mig att den här veckan kommer bli riktigt hektiskt. Alla som vill får gärna gärna komma till Hansa på fredag 12.00 då vi har vår utställning, Fashion College. Varmt välkomna!

Love, SOFIA

image859

"Du måste sträcka på dig, Sofia!"

Nyduschad. Håller på att packa väskan för att åka till min lover. Är förresten äntligen klar med min klänning. Pjuh. Men har fortfarande en hel del kvar sidan om. Ingen klipptid till mig idag, skit också. Jag har ont i min rygg, inte alls kul. "Du måste sträcka på dig, Sofia". JA, JAG VET! Igårkväll fixade jag världens godaste varm choklad. Hade såklart ingen Oboy! hemma så har ett recept i bakhuvudet från min friends morfar. 100 % onyttigt. Någon tesked socker, någon tesked kakao, och en massa mjölk. För att piffa till det lite (okej, det blev alldeles för starkt) så tog jag i några droppar honung. Åh, blev ljuvligt gott. Prova!

Love, SOFIA

image858

Ett tag mådde jag så dåligt ..

Har precis lackat mina naglar. Känner mig verkligen handlingsförlamad. Kan inte göra någonting de närmaste 10 minuterna. Det är knappt att jag vågar knappra på tangenterna, vill ju inte kladda. Färgen är mörk, mörklila. Riktigt schysst faktiskt. Imorgon ska jag försöka fixa klipptid. Måste göra något åt mitt hår. Gillar det inte alls. Vill ha långt och välskött hår. Bredvid mig här ligger en liten bonus på 50 kronor från H&M, aldrig fel. Måste berätta en sak bara, jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har slutat att impulsköpa en massa grejer! Nu tänker jag igenom mina köp, behöver jag verkligen den här? Nej, och så hänger jag tillbaka den. Känns skönt, för ett tag mådde jag dåligt av alla onödiga köp. Det är bara att kämpa på. Om jag klarar det, lovar jag att hela världen klarar det. Du kommer sova mycket bättre om nätterna.

Love, SOFIA


image857

Panik i bygget.

Min förkylning börjar så smått avta. Sitter här och dricker mycket varmt te. För att göra en tisdag mindre tråkig så har jag badat badkar, gjort ansiktsmask, som börjar ta slut nu, och fixat nytt nagellack. Nu är alla mina julklappar avklarade, check. Riktigt skönt, slipper jag stressa. Åh, får panik på en grej. Alla chaiburkar i hela Malmö och Lund är slut! Jag tänker på mitt chai 24-7. Om jag har tur så är burkarna tillbaka vecka 50 eller 51. Jag. Dör. Annars. Allvarligt! Så, nu var mitt te slut. Ska jag orka springa ner och fixa mer? Exakt om en vecka ska mitt slutarbete vara klart. Då ska jag ha sytt klart min klänning, fixat min teckning och en plaggskiss. P-a-n-i-k i bygget. Vad gör du när du är stressad? Tips.

By SOFIA

image855

Jeansklänning.

Var bara tvungen att visa er den här ascoola gråa jeansklänningen.
Karolina, ska vi sy oss varsin?

By SOFIA


Piffa till med något färgglatt?

Okej, jag är duktigt förkyld. Min näsa bara rinner och är allmänt snorig. Fräscht va? Älskar när man sitter på en fullknökad buss och man bara sitter och snorar, och snorar och snorar. Självklart glömmer jag några näsdukar hemma, så jag kan ju inte TYST försöka snyta mig. Ew. Min näsa är illröd. Hej Rudolf. Jahapp, hemma är jag nu iallafall och ska snart börja fixa med min jäkla redovisning. Hoppas det blir "okej" imorgon. Alla pennor är nu inköpta för min teckning till slutarbetet, pjuh.

Uh oh, min kära mormor ska ha a big partyparty på lördag, och jag vet såklart inte vad jag ska ha på mig. Som alltid kan man tycka. Ska jag bara ha någon svart, som vanligt, eller ska jag piffa till det med någon färgglatt till svarta strumpisar och svarta heels? Det får bli som det blir. + jag måste fixa klipptid. Orkar inte med mitt hår förtillfället. Det är slitet till 1000 och det bara är allmänt boriiing. Skit.

By SOFIA

image854

100% onyttigt.

När jag såg den här coola bilden på den här coola tjejen kom jag på att jag har ju min kaninpäls-mössa undangömd någonstans. Måste ju leta upp den snart. Men väntar med att använda den till när snön har kommit. Köpte jag i affären förra året, mycket nöjd. Eftersom julen börjar nu hade det inte varit fel med lite snö, så man får lite julkänsla. Eller kommer julen någonsin kännas som "en riktig jul" som när man var liten .. ? Inte nog med att jag har ätiti skumtomtar idag, har jag ätit pepparkakor med vit glasyr. 100% onyttigt. Imorgon börjar mitt nya liv. Ha! Yeah right ..

By SOFIA

image853

Urban Outfitters.

Jo, i Miami hittade jag dessa små söta morgontofflor. Urban Outfitters - 24$.
Lovar, man fryser verkligen inte om fossingarna i dessa.

image852

SOFIA

Smink, kladd kladd.

Första advent, 2 december. Oh, jag fyller 21 om exakt en måndag. Idag är jag iallafall ledig från jobbet, vilket känns mycket bra. Jag har hunnit vara på Stoff & Stil, köpt lite tyg, börjat med min redovisning jag har på tisdag, städat rummet och ätit skumtomtar. Vad har annars hänt i helgen då? Jo, i fredags var jag i skolan, jobbat och sen var det partyparty. Hade tyvärr ingen kamera med mig, men hade iallafall min nyinköpta svarta body, svarta Whyred-kjolen, svarta strumpisar och knut. Just nu tycker jag inte alls om mitt hår. Ingen frisyr alls! Vill ha det långt, långt precis som på bilden nedan. Hög knut/knorr/fågelbo börjar bli tråkigt för min del nu. Men vad ska man göra! Har kommit in i en sån period nu att jag inte (nästan!) orkar by mig vad jag ska ha på mig .. Smink, kladd kladd. Hår, det vanliga fågelboet. Kläder, vad som ligger framme. Åh!

By SOFIA

image851