The Sartorialist, who else?

Dagarna är alldeles för långa när man är sjuk. Mm, jag har gått och blivit sjuk, inte bara dragit på mig en förkylning. Riktigt trist att bara hänga hemma, utan att göra någonting. Kikat igenom alla bloggar tiotusentals gånger och hungrar efter kläder på alla modesajter. Det är farligt att vara sjuk, för det resulterar alltid med nätshopping. Senast igår klickade jag hem en sak. Skärpning! Jag längtar ihjäl mig efter vårsolen och de 10° som våren tar med sig. Men det jag längtar efter mest, det är fredagarna som jag ska spendera med världens sötaste. (Sofia)

Lisa Milberg



Okej, hemma ifrån praktiken och allt gick toppen. På vägen hemåt gick jag förbi min tulpan-gubbe borta vid torget. När han är tillbaka på sitt ställe, då vet man att det snart kommer sol tillbaka till landet. Måste bara tipsa om denna coola tjej. Lisa Milberg som bloggade på rodeo.net innan. Gå in på spotify och sök på henne men skriv Milberg med två L. Nu ska jag ta mig en promenix i parken, så att jag vaknar till. Varma kramar till er alla! (Johanna)

Idag längtar jag till sol



Idag börjar jag min praktik. Jag är så himla nervös, men försöker tänka positivt. Fotot ovanför är på ett papper jag fick inlindat mina underkläder, då jag handlade på Twilfit för ett tag sedan. Så himla fint. Hoppas ni får en bra måndag! Hugs, Johanna.

Världens finaste påse, LJUSGUL! Vårens färgtrend.

Igår på eftermiddagen gick vi ner en sväng till stan. Det var inte meningen att jag skulle shoppa, absolut ingenting. Men så klart, blir galen på mig själv, hittar jag den perfekta tröjan på Jaegerfeldts. Den skriker Sofia och jag har seriöst aldrig blivit så nöjd med ett klädköp som nu. Jag kommer använda den varenda dag. Tröjan är svart, så därför kommer den inte göra sig så bra på bild.

Den osminkade sanningen

Idag blir det inte många knop gjorda för min del. En förkylning slog till nu på morgonen. Därför ska jag bara stanna hemma, dricka honungsvatten och inte göra ett endaste dugg. Är det förresten bara jag som kan hänga vid garderoben, ta ut klänningar och bara drömma sig bort? Jag älskar att titta på mina klänningar, speciellt sådana extra fina som tyvärr inte används allt för ofta .. (Sofia)

Lunchdax!

Mums, min lunch idag. Fruktsallad a la Sofia :)

20110225

Fredag! Tror de flesta hoppar i sofforna och jublar över denna dagen. Eftersom jag inte kom iväg på träning i kväll kompenserade jag upp det med fruktsallad. Åh, det är så löjligt gott. Jag köpte färska jordgubbar, en färsk ananas, kiwi, banan och clementiner. Som pricken över i:et toppade jag med honung med smak av vanilj. Och nu efteråt är jag så mätt. Jag blir inte ens frestad av pojkvännens pizza bredvid mig. När hände det sist? I morgon är det lördag, och huh vad mycket jag har planerat in! Inget plugg i alla fall, bara det måste firas! (Sofia)
Fruktsallad a la Stina Auer

20110224

The Sartorialist

Är det inte underbart när solen lyser utanför fönstret? När jag har läst klart min bok ska jag ge mig ut på en promenad för att få lite solljus och bli lite piggare. En runda i parken gör verkligen underverk! Mitt projekt i helgen är att hitta ett par partyheels. Jag har inga riktigt sköna och snygga klackar som jag trivs i. Har ni kanske något bra tips ni kan ge mig? (Sofia)

Onsdag



Onsdag och jag vaknade av en mindre chock! Snö, snö och åter snö. Varför? Vad hände? Jag som precis hade plockat fram mina efterlängtade vår-kläder. Men men, dagen blev bra iaf. Jag har kommit hem med en nyinköpt tunika som jag ska inviga på lördag med utgång och sedan fick jag avnjuta en stor semla med min söta. Jag sätter in denna bild som ger mig lite inspiration tills när snön är borta! (Johanna)

Pink Lady

The Sartorialist

Candy Collection by Acne

1795 kronor



1895 kronor

40's


en vanlig måndag

Måndag i dag som många vet. En mulen måndag. I går hängde jag mina nya vårkläder längst in i garderoben för att jag inte ska hinna tröttna på dem. I eftermiddag ska jag plugga, och sedan kommer min favorit hem. Finally! Förresten, vill ni se mitt nya ekologiska doftljus? "Nytvättat". Jag ska visa er lite senare! (Sofia)

Helena Christensen



Sunny sunday

Började morgonen med en långpromenad. Det har nu resulterat i en kommande förkylning. Ögonen och näsan rinner ikapp varandra. Jag vill inte bli sjuk. Min ansiktsmask har nu börjat stelna, så nu är det dax för mig att skölja av den! Hoppas ni har en fin söndag och hunnit vara ute i det fina vädret!

Inspiration

Inspiration basker & krage

I die

The Sartorialist

Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney  Adidas by Stella McCartney Adidas by Stella McCartney Adidas by Stella McCartney 

What a great day!

Efter att ha pluggat två timmar kunde jag inte sitta inne längre. Jag var tvungen att ge mig ut i det fina vädret och bege mig till stan. Musik i öronen och jag var på språng! Köpte med mig en chai på vägen hem, för att värma mina kalla händer. Nu är jag hemma igen, och det vankas plugg. Hoppas ni har en fin lördag!

Härlig morgonpromenad

Bild från i somras. Ett tag till dess ..

Med en alldeles för lugn fredagkväll såg jag fram emot en morgonpromenad i det fina, men kalla, vädret. Jag känner mig mer pigg än vanligt. Tänk vad en promenad kan göra.

the 60's

The 60's

My super sweet friday

Pep-talk med min partner in crime precis, min fredag är verkligen räddad. Denna fredag har jag inte klätt mig i aftonklänning precis, utan jag har haft på mig min rosa morgonrock hela, hela kvällen. Till och med ätit exklusiv bakadpotatis i morgonrock. Det är sånt som är tillåtet när ens sambo inte är hemma. När katten är borta - dansar råttan på bordet.

..

"A celebrity - A person who works hard all his life in order to become famous and then wears dark glasses to avoid being recognized"

The way to happiness

Det är fredag, veckans bästa dag! Jag ska unna med färgglada tulpaner efter en hel dags studerande. Efter två koppar te är det dags igen. Jag återkommer snart igen!

Creamy

Jag har snöat in mig på cremefärgade nyanser, och jag ser verkligen fram emot att använda detta i vår. Men om sanningen ska fram har jag redan börjat. Bye black and Hello cremé de lá cremé!

60 tals-frisyrer


70's

Jag sitter just nu och skriver en uppsats som ska vara inlämnad i morgon. "What do you think makes life important?" Jag skriver om ganska djupa saker nu. Det är skönt när man har ett flow och tangenterna knapprar. Jag vill att alla i hela världen ska läsa min text, för att hylla de människor jag skriver om, men innerst inne vill jag hålla allt för mig själv. Det är min ensak. Jag har redan känt tårarna falla två gånger under cirka 30 minuter. Det är skönt att bara släppa allt. Nej. nu är det dags att kämpa vidare. För att göra det lite lättare dricker jag te, chai. Det funkar faktiskt, jag lovar.

I dag är en bra dag!

Snart kommer min älsklings-sambo hem! Jag har lagat hans favoriträtt, köpt hans älsklingsglass och köpt chokladpraliner. Åh, hoppas han blir glad! Jag är i alla fall så glad att han är hemma igen. Tyvärr åker han i morgon igen, men nu tar vi en dag i taget, right?

Retrosun

Retrosun 
Vintage Hugo Boss by Carrera Sunglasses

Så här på kvällskvisten

Det är inte mycket som slår stiliga karlar i kostym. Några har en känsla för det, andra inte. Den välklädde mannen ovanför är ett sådant exempel. Han vågar och går all in. Jag blir överlycklig när våra män vågar. För det kan bli så jäkla bra.
Det finns inget mer underbart när man möter en väldigt gammal herre på stan iklädd sin stiligaste rock och hatt. Jag smälter. Då vill jag bara gå fram till herren och ge beröm. Cheesy, jag vet, men jag står för det. När ett sådant möte sker tänker jag på hur han såg ut i hans yngre år. Hur välklädd och otroligt tjusig han måste ha varit. Denna historia!

Blir ni lika lyckliga som jag när ni ser ett äldre par gå bredvid varandra? Herren håller sin dam i ena handen och käppen i andra .. Jag vill också bli gammal med dig M, och gå bredvid varandra i våra finaste kappor och varsin tjusig hatt på huvudet. Och le, le åt den andres skönhet som blivit ett med de finaste rynkorna som skapats genom tiderna med dig.  



Say hello to my little friend

Kappa/klänning från COS

Vad skönt det är att vara tillbaka!


Elin Kling HJÄRTA h&m

I dag släpper som sagt Elin Kling sin kollektion för H&M.
Jag orkar inte ens ta mig till Malmö för att trängas med alla,
för jag tror att kläderna kommer sälja som smör i solsken ..

Ansiktsbehandling

Goddag! Jag har varit på ansiktsbehandling i dag, och det var välbehövligt. Men! Tjejen som utförde behandlingen berättade för mig att i Niveas ansiktskrämer innehåller "parafin", som tydligen täpper till porerna och låter därför inte huden andas. Jag blev förskräckt. Jag använder både dag- och nattkräm från Nivea! Så nu blir det slut på det och ska därför redan i morgon traska dit till salongen för att köpa en "bläbärs"-kräm som är mer skonsam för huden. Ett litet tips bara!