why not




Om exakt 11 h sitter jag på ett flyg till Paris, ska tillbringa 6  dagar med min älskling. Mumsa på croissant och dricka machiato. Springa runt i butiker och bara ha helt underbart. Sedan efter 6 förhoppningsvis fantastiskt ljuva dagar åker jag direkt vidare till London för att umgås med min kära familj och titta på musikal. Jag, Johanna har semester. Äntligen !

                                                                

 
Au revoir !     
                           

Dagens outfit a la 29 juli.

 

Fick till en liten dagens. Här ser ni den. Lånade min mammas söta blus från Hugo Boss. Den är puderrosa. Jag älskar puderrosa. Puderrosa, vitt och svart är nog mina bästa färger .. och grått förstås! Fast det beror ganska så mycket på humöret. Ibland kan jag vara crazy och ha en massa olika färger, men det händer inte så ofta. Jag är ganska så basic. Min syster säger att jag ska köpa mer färgglada kläder. "Du har bara en massa svart" brukar hon låta. Ibland har hon kanske rätt. Ibland inte. Jag är trött, och nu ska jag gå upp och läsa min bok. 

Godnatt fjärilar by Sofia ♡

Stranden by night.

Ikväll har jag varit på stranden - med min bästis (löjligt det låter, haha). 



Många som badade. Vi satt mest och tittade på. 



Bläbär och jordgubbar, ljuvligt.



Min sötaste Malin.



Jag älskar vita tygskor.



Malins nya söta tygväska från Fiorucci. Malin älskar änglar.



När solen är som vackrast.



Jag hittade en söt liten nyckelpiga på min vita sko. 



Mina fötter badade lite vid vattenbrynet. Härligt svalt.



Plask, plask ..



Hejdå hamnen!

Kan nämna att det var ruggigt kallt att cykla hem. Vi hade motvind på köpet.

By Sofia ♡

garance doré








JOHANNA

fint





JOHANNA

Kära dagbok, 29 juli.



Hallonsmoothie. Kan det blir bättre en sån här varm och svettig dag? Blåser knappt något på vår terass. Förresten, för att din smoothie ska bli extra kall, mixa i några isbitar. Gott. Min bok jag läser nu är ganska så förstörd. Limmet har blivit för varmt och smält, och nu har en massa sidor lossnat. Härligt. Speciellt när boken börjar bli som bäst. Försöker sola så mycket jag bara kan nu dessa två dagar jag är ledig från mina jobb. Passar på liksom. Hoppas du har det bra på Magaluf sister!

By Sofia ♡

Kära dagbok.


Jobbat några timmar idag. Alldeles för varmt för att jobba i den här hettan. Som tur är har vi installerat lite amatörfläktar runt om i affären. Snillen på hög nivå. Har varit i Bjärred hos min lover och hans hund. Vi har ätit goda bullar med gurka och varit nere på stranden. Blev inget bad, inte heller för hunden. Vi är fegisar. Imorgon är jag ledig. Hela. Dagen. Men ska ändå upp tidigt för att följa min lover till stationen. Snällt, eller hur. Nu ligger vi på mitt rum, som är en jäkla bastu. Fläkt, tack. Jag är lite kär i den här koftan, från Sonia Rykiel. Den är fin. Mycket fin. Fin för ca 2000 kr. Nu ska jag försöka underhålla min lover. 

Godnatt sötnosar, by Sofia ♡

27 juli för er som undrar.


Exakt, precis så här vill jag se ut imorgon. By Sofia ♡

Dagens lilla outfit, 22 juli.



Hemma från jobbet, och väntar på att mina föräldrar ska ringa mig. Undrar om jag får några presenter? Jag älskar presenter, men vem gör inte det? Här ser ni en liten skymt av mina nya sandaler! Ljusgråa i mocka. Me like. Till dem blev det jeansshorts (som dock tyvärr inte syns på bild) och en puffig tunika! 

Äntligen har värmen kommit till Skåneland. Nu börjar det kännas att det är sommar på riktigt. Jo, måste ju berätta! Ringde till Skånetrafiken (eller ok, söta Marija på jobbet ringde åt mig) för ett tag sedan för att skälla på en tågvärd som inte hade betett sig helt OK mot mig. De tog mitt nummer för att berätta hur det skulle gå, och nu vips, jag har två bio-biljetter hemma hos mig. Bra service. (Men hoppas iallafall på att tågvärden bytar jobb, gubbe).

By Sofia ♡

Dolce & Gabbana

DOLCE&GABBANA Floral balconette bra DOLCE&GABBANA Floral cami top
 DOLCE&GABBANA Floral satin hipster briefs DOLCE&GABBANA Floral print briefs
Underkläder för mellan 1500 kr - 2000 kr / st, 

från Dolce & Gabbana.

By Sofia ♡

Acnekjolen !

Rihanna



Rihanna och Elin Kling har slagit till på samma kjol, båda från Acne!

By Sofia ♡

Småbåtshamnen !














Så en mycket härlig söndag blev det. Så mycket bättre än att bara sitta inne och glo. Mera utflykter åt folket! Sedan körde vi förbi McDonalds, var tvungen att gå på toaletten. Passade även på att smaka Ahlgrens bilar-glassen. Urk, urk, inte alls god! Köpte mig även ett par sandaler på hemvägen! Kanske visar en bild senare, om jag hinner. 

Håller just nu på att städa hela huset - mina föräldrar kommer hem imorgon. Dammsuga, putsa, tvätta och allt ni kan tänka er. Vill ju att det ska vara skinande rent när de kommer hem. Ska ut i trädgården och norpa åt mig några blommor och sätta i en fin vas. Blommor funkar alltid :). Till frukost blev det lite fruktsallad, med kiwi och äpple. Även jordgubbsté, som är min favorit (efter citron).

By Sofia ♡

Strandbaren i Ystad !

Vårt första mål: Strandbaren i Ystad! Vi åt världens godaste wienerbröd och massa dricka. Blåste som bara den, men som tur var var solen framme! Efter det körde vi vidare, bilder kommer.





























By Sofia ♡



Vi är på väg !

 

Tog oss ca en timme för att ta oss till önskat mål. Jag hade kul i bilen, tog en massa bilder. I nästa inlägg får du reda på vart vi var på väg! Håll till godo ;D.

By Sofia ♡



Utflykt

  


Jag och min lover är på utflykt - söndagsutflykt! Sitter i bilen med solen i ögonen, och lyssnar på Robyn på P3. Blir lite uppdatering då och då, så håll utkik. Hm, hoppas vi hittar dit bara .. Detta kan bli intressant. Vi hörs gullungar!

By Sofia ♡

Visine, trötta ögon.



Jag har länge klagat på mina trötta ögon, som nästan har varit rödsprängda. Vet inte om det har varit för att jag sover för lite, är stressad eller vad det nu kan vara. Men igår köpte jag den här, Visine - trötta ögon! Tycker det är kul att prova något nytt, men vet ändå i slutändan att det aldrig fungerar. Men! Imorse så var mina ögon helt vita! Jag lovar, det fungerar! "För uppfräschande lindring av trötta, överansträngda ögon". Kostar 70 kr. Om du har röda ögon, köp detta, det fungerar!

By Sofia ♡

the highlight of the summer



Ja, vaknar man tidigt på morgonen så kan man alltid slå på burken och ta en titt på "Canada´s next top model". Man kan nt mer än älska dessa program:-) !

Fashion, Johanna

skumpa



Idag är det stressigt och åter stressigt ! Jag jobbar till 19.40, bussen går 19.50 ! Fixa sig på bussen är aldrig roligt, men vad ska man göra?! Har fixat en bärbar plattång nu iaf, oh my love ! Aja, vad gör man inte för lite skumpa, synd bara att Sofia inte kunde hänga på, next time sweety:-)

Johanna

big umbrella



Jo, det är sant. The big umbrella finns i London ! Hade varit perfekt till mig idag, regn regn regn...

Johanna


BF

 

Jag saknar min söta bästis. Om exakt en vecka kommer du hem!

 

 

Ska upp till min binge nu och titta på Sex and the City. Åh, Johanna frågade precis om jag ville hänga med till hennes boyfriends butik imorgon för att dricka skumpa. Vem tackar nej till det? Jo, JAG! Jag ska jobba, och sedan hämta min syster på kvällen, och då måste man ju vara i nyktert tillstånd! Sorry snickan ♡ Skönt att inte ställa klockan imorgon, sova hur länge jag vill, jihoo. Nej, vi hörs imorgon sötnosar. 

 

Godnatt på er, By Sofia ♡


Korkskruv.

  

Min sis shoes. I like them, very much. Tyvärr, och såklart har vi inte samma storlek! Är inte jättesweet att gå med sulor i dessa, haha, herregud vad det hade sett ut. Skrattar åt bara tanken. Skorna gör sig väldigt snygga till slitna jeans och ett vitt baslinne. Enkelt ska det ju vara! Annars, jaha, vad gör jag ikväll? Känns som jag har bott i vår stora soffan hela dagen. Men är man ledig så är man, då får man göra ingenting, precis ingenting! Det är en big mess här i vardagsrummet. Min sis åker snart till Magaluf i två veckor, och hon har spritt ut alla sina kläder här. Ligger typ 100 klänningar, sandaler, heels överallt. Aja, hon kommer få skitskoj, så det är lugnt för mig. Tur att inte mamma och pappa är hemma iallafall .. 

By Sofia ♡

Kycklingspett.



Jag är en mätt Sofia just nu. Blev ingen skoj shopping för min del. Gah. Är så jäkla trött på all rea. 30-50-70%, bla bla bla. In med höstnyheterna nu! Sitter iallafall just nu och tittar på Pageant Place, sjukt skoj. Efter det är det Tori & Dean Inn Love. Visst ja, blev lite mat istället för kläder idag, haha. Kycklingspett med en massa goda grönsaker! 

By Sofia ♡

Miu Miu.


Trodde först att den här skapelsen från Miu Miu var en klänning, men insåg sedan att det var en blus. Men! Något positivt ska det väl vara att vara kort, så det hade nog blivit en klänning, en kort klänning till mig! Åh. Färgerna, modellen är precis i min smak. Drömma kan man ju. Ska snart fixa mig, har fortfarande på mig pyjamas (klockan är 15.35) för att sedan dra iväg med sis och shoppa lite. Fick låna ett litet fint armband av sis innan, måste visa er en bild sedan! 

By Sofia ♡

MARY-KATE OLSEN












By Sofia ♡





10 poäng, lätt.



Dagens inspiration .. Klänningen tycker jag liknar en från HM. Strumpbyxor till gillar jag. Väskan, baskern och berlocken är mycket fancy. Inget på den här bilden jag inte skulle vilja ta på mig. 10 poäng, lätt.

By Sofia ♡

Purple purple

  
     

Man ser väldigt mycket lila, lila, lila i höst. 
Vad kommer du satsa på? Lila kofta? Lila väska? Lila strumpor?

By Sofia ♡

Lanvin


Först var det linnet, men nu har det kommit en söt variant från Lanvin,
för ca 3500 kr. Vill man vara fin, får man .. betala ganska så mycket,
för ett litet tygstycke. Ha! Där satt den!

By Sofia ♡

Byxdress, klänning?


Ser inte om det är en byxdress eller en klänning? 
Men snyggt är det iallafall. Enkelt, stilrent och SÅ klockrent.
Tunna, fina armband, åh. Jag kan inte få nog! 

By Sofia ♡

Drömklänning, Fendi.

Fendi Pleated georgette dressFendi Pleated georgette dressFendi Pleated georgette dress

Jag hade kunnat göra vad som helst för att få gå på en bal till. Jag har hittat min drömklänning förstår ni. Den här är från Fendi, och jag har förälskat mig i den redan. Färgen, rosetten, plisserat och ja, behövs det sägas mer? Ååh! Min kusin har sin fina rosa balklänning upphängt på sitt rum. Jag funderar starkt på att köpa den här för att ha som prydnad. Men om jag tänker efter, jag kan få 36 klänningar från H&M för den här Fendi, eller 18 sjukt snygga jeans från Acne .. Vad hade du valt? 

By Sofia ♡ 

Dagens lilla outfit, 16 juli.

 

Kjol Zara
Kofta Benetton
Tygskor Din Sko
Väska Mulberry
Armband Hermés
Armband Tiffany's & Co.

Hello allihopa. Kom hem för en stund sedan, har varit och jobbat. Har inte blivit så jättemycket bloggande på sistone. Lite "bloggtorka" som de brukar säga. Ligger just nu ute i solstolen, sjukt avslappnande. Ändå om det inte är sol, så är det väldigt ljummet ute. Tyvärr ser det ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst, men hoppas inte. Är ledig imorgon, äntligen! Det är ju faktiskt sommar, och då ska man inte behöva jobba ihjäl sig. Har inte riktigt förstått att det är sommar än, det är isåfall bara att man kan gå barbent, men annars, nej .. Sjukt synd. Vill hitta på en massa i sommar, men man ska också ha tid! 

By Sofia ♡

My own piece of cake!

   

Jag har precis gjort min egen variant av Ben & Jerry's "Piece of cake". Gjorde den några gånger förra sommaren, vilket blev en hit. Den är superenkel  att göra! Har tagit mig exakt 30 minuter. Nu ser iofs köket ut som ett krig, men det fixar jag sedan! Var och shoppade lite mat innan, nya numret av Sofis Mode och blåbär. 

By Sofia ♡

Bilder från i fredags.











Bilder från Sofias kamera, By Sofia ♡

Black is fab.


Det bästa jag vet är att titta på The Sartorialist's bilder från bland annat Soho, Milano och Paris. Bilder säger som sagt mer än tusen ord, och är så inspirerande. Man kan hitta något fint där, och någon helt gudomligt väska på en annan. Den här bilden gillar jag. Börjar gilla de höga gladiatorsandalerna mer och mer. Solglasögonen, 10 p. Klänningen, 10 p. Hög ponytail, 10 p. Black is fab.

By Sofia ♡ 

Marc Jacobs.


Heels från MARC JACOBS, "Butterfly shoes". Så fina, och den lilla färgen, love. Men eftersom jag är en duktig flicka som (försöker) spara så blir det inga för min del .. Men visst hade det varit perfekt nu i sommar, och varför inte i höst med? Har varit ledig hela dagen idag, och då menar jag ledigt med stort L. Har inte gjort någonting, förutom diskat undan och försökt städa här hemma ( mamma och pappa är bortresta. ) Måndag imorgon, och då börjar en vecka med massa jobb, förutom söndag. Söndag är min heliga dag. Det får inte vara något ansträngande på gång, orkar jag inte. Vädret har varit sjukt växlande idag, har ju inte vågat sitta ute - kan ju komma en skur når som! Well, min lover kommer om ett tag. Ska fixa lite middag .. Han gör världens godaste spaghetti och köttfärsås! 

By Sofia ♡ 

By Sofia 12 juli


Lördag - bloggfri dag. Återkommer imorgon med bilder från fredagens bravader. 

By Sofia ♡

i love you



Älskar Chloé Sevigny, hur underbart kan man klä sig egentligen?! 100 % klockrent varje gång, you go girl !

Johanna

Sofia 10 juli

 

Jag har bråttom, men här får ni en lien dagens!

 En kjol jag fyndat på Indiska. Cute, eller hur?

By Sofia ♡

SoFIA 9 juli.

En strålande afton. Här ifrån soffan ser det fortfarande ut att vara molnfritt. Imorgonbitti måste jag till tandläkaren. Har dragit mig för det i ca 2 månader nu .. Jag. Hatar. Tandläkaren. Som tröst ska jag köpa klänningen jag suktat efter i några dagar nu. Jag har bestämt mig, äntligen. Kvällen består utav jobb. Men nu, eller okej snart börjar Projekt Runway som sedan följs av Sex and the City! Perfekt hemmakväll.


By Sofia ♡

Sofia 9 juli



 

Min dagens består utav liten rosa jacka från HM, avklippta jeansshorts från Polo Ralph Lauren, vitt enkelt linne och halsband från min mormor.



Min goda glass, som består av saltlakrits och cocos/choklad.




På väg mot bryggan ..



Bryggan !



Jag och min lover tåflirtar. 



Min lover har en söt liten hund, Dante.

"Klädd för kyla"

DAGENS INSPIRATION: SOFI FAHRMAN.



Hade redan klätt på mig, en mönstrad klänning, allt var bra. Men så såg jag Sofis outfit för dagen, och jag dog. Vädret är ju inte tiptop, så plötsligt blev jag inte alls sugen på klänning. Tyvärr äger jag ju inte Sofis Acne-kofta utan jag fick leta lite i garderoben. Såhär blev det idag, min lilla jobb-oufit:

 



Jeans Miss 60
Top Gant
Beige cashmeresjal
Tygskor Din Sko
Armband Hermés

By Sofia ♡

i.n.s.p.i.r.a.t.i.o.n.









By Sofia ♡

SOFIA 7 juli # 2

Godkväll sötnosar. Har precis fixat lite efterrätt till familjen. Varma hallon, chokladglass med krossade maränger. Härligt onyttigt, men härligt gott. Ibland måste man få unna sig något smaskigt. Förresten, i lördags hade jag och min lover fyra år tillsammans. Love. You. Jaha, och vad händer då imorgon? Jo, på morgonen hoppas jag på lite sol då man kan ligga ute och försöka få lite färg. Sedan jobb. Min söta lover kommer sedan hit för att joina mig en natt. Mörkrädd. 



SOFIA 7 juli

Äntligen måndag, äntligen ledig. Kan inte bli bättre. Sitter ute, fastän det är molnigt, och bara njuter av att det faktiskt är varmt och skönt. Har inte hunnit blogga på hela helgen, har jobbat. Tror att i sommar blir det mest bloggande på vardagarna, för att försöka hinna med allt skoj på helgerna istället. Har varit med mamma och sis på lite äventyr .. Farligt för min del, då jag hittat en mycket (!) söt klänning som jag bara måste ha. Fördelen, rea. Nackdelen, dyr ändå. Så det blir till att tänka på till imorgon, innan jag börjar jobbet. 



DAGENS OUTFIT 3 juli

 

Hej hej. Kom nyss hem, har jobbat hela dagen. Hade gärna varit ledig, solat och umgås med vänner. Underbar kväll, helt molnfritt .. Perfekt "gå-runt-på-stan-och-bara-snicksnacka". Ska bara ta det väääldigt lugnt ikväll, sovmorgon imorgon!



Min nya väska som jag hittade på mitt lilla jobb. Hur söt på en skala?

Kram på er, Sofia ♡

en bild säger mer än tusen ord





Fab...

Johanna

Paul & Joe Sister


Höstgodbitar. Nu börjar höstnyheter synas i butiker och hemsidor. Helt sinnes, där står man i en varm, svettig butik, och det kommer stora lådor med tjocka koftor, flanellskjortor och dylikt. Crazy, crazy. Sex and the city är hur bra som helst, ändå om min BF tycker att det är tråkigt med gamla avsnitt. Sweety, det är ju det som är charmen :D. Söt kofta från Paul & Joe Sister.

Godnatt, Sofia ♡ 

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, I want your outfit, speciellt din miu miu-väska.  Tittar på Projekt Runway och drömmer mig bort. Har kollat igenom lite resor med, får se vad som händer. Ska snart hoppa i min pyjamas för att sedan borsta gaddarna. Kommer om en stund igen.

Sofia ♡



i wounder

 

Trodde först detta var underkläder, men nix. Detta är en bikini, vet inte om jag tycker den är supersöt eller bara nixpix?!

Kommer från asos iaf, går loss på ca 1800 kr totalt...

Johanna

Sofia





Här kommer ännu en bild på den snygga tjejen ni såg i ett annat inlägg av Johanna. Hur snygg är inte hennes mörk, mörkblåa klänning? 10-poängare, lätt! Båda matchar deras outfits med söta, enka sandaler. I'm in love.

Sofia ♡

this i like



This i like !

Johanna

SOFIA

Hello sötnosar. Kommer snart lite uppdatering, men just nu ska jag kolla klart på Vänner.





stylebubble



Min nya favoritblogg, denna söta tjej fick mig att börja gråta! Exakt såhär vill jag se ut, väx håret mitt, väx då för tusan ! Haha, här har ni hennes adress iaf, ni måste ta er en liten stund och kolla in den, sen är ni fast, lovar !

stylebubble

Love, Johanna

pretty in pink



Exakt så ska jag se ut när jag vandrar ner på gatorna i Paris om några veckor ! Rosa klännning, luggen nere och mina RayBan placerade precis rätt.

I Love Fashion, Johanna


fashion



Fashion. Blev helt kär i tjejen till vänster, hennes hår med en fin liten fläta, Gud! Kolla skorna till höger då, klockrena ju !


Love, Johanna

Johanna och jag :)


Den här bilden väcker himla bra minnen! Johanna och jag förra sommaren, på avskedsmiddag.Nu, back till SATC. Sen ska jag nanna för att gå upp lite tidigare än vanlig. Yeah right tänker du, men jo. 

Puss och godnatt på er! Sofia ♡

lite kläder som ska skeppas ..

 

Om exakt en halvtimme börjar två avsnitt av Sex and the City. Då ligger jag i sängen redo! Har ansiktsmask på mig, och jag kan knappt röra ansiktet. Är det såhär det känns att ha sprutat in botox? Aldrig, kan ju isåfall inte le normalt. Har hunnit rota igenom lite kläder som ska skeppas (nej, skojar bara) hem till min lovers syster. Tröttnar lätt på mina kläder, så då blir hon mitt offer :) Hittade ett par gula mockasiner från Footlight till exempel som jag aldrig använt .. Koftor, skärp, en kuvertväska, allt möjligt. 

 

Puss till min lover, Sofia ♡


Bra köp iallafall, bra Sofia.

 

Ni kanske inte har sett min andra älskling? Köpte den här mjuka, underbara skinnväskan i Miami. Tyvärr har det inte blivit att jag har använt den så mycket, men nu ska det bli andra bullar. Det är sommar, och då passar det perfekt med någon härlig knallig färg på väskan. Den kanske inte ser så mycket ut på bild, men in real life, uh oh. Bra köp iallafall, bra Sofia.

Kramis på alla, och speciellt till mina fina vänner, Sofia. ♡

"Fashion in motion"


Pust. Stön. Och lite pust till. Har varit ute och sprungit en runda. Lite halvt död. Måste kila ner i duschen, svalka av mig lite. Härligt väder ute, inte alls för varmt, utan skönt svalt. Nej, nu ner i duschen, sedan på med min rosa badrock!

Tátá, Sofia ♡

egen design



Var inne på Elin Klings blogg, hennes syster Cissan gifte sig i LA för några dagar sedan. Klänningen ni ser på bilden har hon själv designat, den är ju helt underbar! Verkligen prinsessa över det:-)...

Ikv ska jag på bio, "Jiddra inte men Zohan" är den vi ska se. Någon som sett den?

Johanna


Pizza på Italia

Hej på er. Hade inte tid att blogga igår, var hos min lover. Men idag har jag hunnit jobba lite, ätit lunch med lover och nu ligger jag hemma i solstolen. Har precis bläddrat klart lite i nya Elle, bra nummer. Åt för övrigt upp hela min pizza - vilket jag ångrar nu .. Den var för god! Inte ens min lover åt upp .. Jag måste ha varit sjukt hungrig idag! Haha.

SOFIA ♡