Tisdag, en solig tisdag

Jag har flängt rundor på stan. 
Det blev till sist blev det tulpaner.
Vita tulpaner och rosa tulpaner.

...






Johanna

paul & joe



Det är ngt med mig & spets! Tycker det är så fantastiskt fint bara. Åhh, denna till utsläppt, nästan svart hår, snövits hud & röda läppat. Svarta lack leggings och high heels.

Fab from Johanna.


sweets for me?!



Sitter i soffan och slappar. Jobbat idag i rea-kaoset, guud vad trött jag är! Har hunnit handla mat & städat hela lägenheten iaf. Nu kommer min älskling snart hem från jobb i Stockholm. Har saknat honom, men jag har haft en sötis mops på besök juh. Så mysigt! Fick en liten tår ner på kinden idag när jag skulle lämna tillbaka honom. Men men, nu ska jag nog ta en chokladmuffins med smarties i som jag faktiskt också hunnit baka. Konstigt att man är helt slut lr(!?)


Dagens av Sofia


Söndag av Sofia

Snart ska jag ta min cykel och träffa min bästis.
Vi ska göra det vi är bäst på - shoppa.

Jag är shoppingsugen. Hjälp!


Miss Thang t-shirt


Annandag jul

God morgon. Klockan är snart 12:00 och jag ligger fortfarande i sängen. Frukost i sängen är alla tiders. Jag ska snart ta mig i kragen och göra mig i ordning. Min julgran är redan utslängd och alla tomtar nedpackade. Nu är det städat och det glänser i lägenheten. Som Johanna skrev, jag hade också behövt städa och rensa min garderob. SOFIA.

you are beautiful...




En underbar julaftonskväll igår. Mycket god mat & många skrattanfall vill jag lova. Sen kom min pojkvän på besök och jag fick världens sötaste present. Den 15 januari ska jag och han gå och beskåda "Disney on ice". Jag har önskat mig detta i 3 år nu, äntligen! Nu har jag iaf fått en superkick och ska rensa hela garderoben, vill ha förändring. Haha. Imorgon börjar rean på mitt jobb, kommer bli kaos! Ha en fortsatt mysig dag.

Merry X-mas


Dear Santa.

Om två timmar är det Kalle Anka. Jag är ganska less på Kalle Anka. Tradition, visst. Jag känner mig för gammal. Kom nyss på att jag satt och tittade på Sunes Jul i morse .. God jul på er, det ska bli en fin julafton. Tomten, jag vill ha en riktig jul.

FACEHUNTER


A.W

Herre min skapare! 
Jag har hittat min
d.r.ö.m.v.ä.s.k.a.

Min balkong


Sonia by Sonia Rykiel

Sonia by Sonia Rykiel Leather wallet with bow detail

Min stora önskan på julafton: systemkamera.


Lucia

Hemma från en kväll med familjen. Vi har varit på julmarknad, ätit lussebullar och lite choklad. Nu är jag hög på socker, så det är lika bra att jag börjar förbereda mig för sängen. Godnatt och glad lucia.

En söt väst med vita prickar


Läskig likhet

  
Det är inte bara jag som ser en
läskig likhet mellan Olivia Palermo
från The City (bild 1) och en tjej
jag hittade på Stureplan (bild 2). HALLÅ!

Sofia

På söndagar är det OK att äta godis till frukost.

Sofia

Lucia i morgon kl 7:00 på SVT, är ni vakna med mig då?

Halsband från MQ, 129 kronor.


Sofia

Det har varit en underbar lördag. Mina lördagar är numera heliga. Jag har sovit till lunch, hunnit träna och nu ikväll har jag varit och ätit på Stortorget med min underbara vän. Nu sitter jag framför burken med en stor godispåse och väntar på att en bra film ska börja. Livet är allt bra härligt. I morgon är det lucia. Hur galet?

Ny ring från Glitter.


I'm off för fördrink


Tips!

Jag har aldrig varit den som varit intresserad av smycken. Men hallå, vad hände? Helt plötsligt älskar jag halsband och allt vad det heter. Jag köpte en halsband på MQ idag, vill ni se?

Dansskorna på i kväll.

Härliga, härliga fredag. Kort jobbdag, fläng på stan med bästis. Jo, det blev en del shopping. Jag som bara skulle titta, men inte röra (köpa). Men jag är glad, och det är alltid bra så här när det helg. I kväll vill jag dansa som aldrig förr, på med klackarna och fram med vinet!

love love love love love love


Sofia:

Jag dricker julmust.
Tittar på min julgran.
Snart är det lucia.

my precious!


Kara by kara ross 14-karat gold, Ja tack! Denna ring hade inte suttit fel på mitt finger. Är sjukt besatt av ringar, vill hitta den perfekta! Annars, Måndag idag. Har hunnit med fruktansvärt mycket på min lediga dag faktiskt. Snart kommer min love hem från fotbollen. Vi ska mysa med lussekatter i soffan och titta på en film/ dokumentär om Lil Wayne. Längtar!

i think i like you a lot...



Lykke Li, lovely.

Sofia:

Jag ska jag cykla iväg och baka lussebullar med min bästa vän. 
Glöggen får följa med, b-l-o-s-s-a, glöggen heter Blossa! :)

Boring ..

Det ska bli tråkigt att fira jul utan min pojkvän ..

muffingirl...



Idag har jag bakat Marshmallows/ choklad muffins, just nu simmar 4 st i min mage & jag mår illa. Men det luktar fab i min lägenhet iaf. Igår var det julfest på jobb, det var julbord med bowling. Trevligt. Nu ska jag fortsätta fredagen med att kura upp mig i soffan och titta igenom alla favorit bloggar. Ha en trevlig fredagskväll guys.

fashion bitch...



FAB.

red apple red apple red apple


4 dec

Har ni provat den nya smaken från Lindt? Vit choklad med kokosflingor. Den är det bästa choklad jag ätit, och det menar jag. 

SURPRISE!

Min mamma och syster överraskade mig med en gran hemma hos mig igår. Jag väntar med att hänga upp kulor, det väntar jag med till på söndag. Andra advent. Galet. 

My day, this day


Vinterdag


Facehunter


1 december



Cinnamon Cupcake

Jag har ett tänt mitt nya doftljus.
Det luktar kanel i min lägenhet.