Höstmörker

Okej, nu är jag faktiskt trött på sommaren. Tro det eller ej. Jag väntar på mörkret och tjocka halsdukar.

Stephanie på Cover.DK



Tjejerna på anywho.cover.dk är helt sanslöst snygga. 
I morgon vill jag vara fin. I morgon vill jag se ut som Stephanie. 

blomflugor hit och nyckelpigor dit



Jag börjar gilla mina morgonpromenader. I början var det inte skoj för fem öre, men man vänjer sig. Ser ni mina söta blommor jag har på min balkong? Ska alldeles strax cykla hem, alltså hem till mina föräldrar. Tror det blir FÖR varmt att sitta på balkongen när hettan slår till. Ikväll ska jag träffa min BFF, längesen nu. 

DV

En lång kvällspromenad gjorde susen för mig. Nu är jag pigg, kanske för pigg. Läste precis i Damernas Värld. "Visste ni att en riktigt passionerad kyss kan förbränna 6,4 kalorier i minuten?" Lite sött ändå.

Mina blommor för några månader sedan.



Jag känner mig sjuk. Hängig. Har legat och vilat på moln. Hoppas min sjuka går över med lite mat i magen. Fick även lite gjort på stan idag. Tvättat har jag också. Intressant, eller hur? Solen skiner ute. Kvällssol är underbart. Men just nu klarar inte mina ögon sol. Tacka gudarna för solglasögon. 

Kristallklart



Imorgon har vädergudarna lovat fint väder. Annars ... Jag hade gärna flugit tillbaka till Nice till detta underbara turkosa vatten. Får nöja mig med balkongen eller parken. Om det blir extra soligt tänker jag cykla till stranden. Varför inte? Nu ska jag springa ner till min tvätt!

Marilyn cotton skull t-shirt

Alexander McQueen Marilyn cotton skull T-shirt
Det är ruggigt väder ute. Jag sitter och funderar på höstkläder. Jag är sugen på att införskaffa en ny höstjacka. Ni vet en sådan som tål regnskurar och skit. Men inte en trist regnjacka, utan en snygg, snygg, snygg kappa! Jag måste fortsätta tänka på det där, återkommer. Men eftersom jag vill spara pengar och vara duktig blir det nog ingen i höst. Jag satsar på något annat istället. En upplevelse. 

Enkelt, i all ära.

Jag låter den här bilden tala för sig själv. Åh.


Pojkfrisyr


Det är lördag, och jag ska träffa min BFF i kväll för söta drinkar. 

Jag tycker att den här flickan är söt. Speciellt hennes kläder. Enkelt.