Varenda tjej förtjänar ett !

image741

                          

Varenda tjej förtjänar ett juicyset! Jag köpte mitt allra första
nu när vi var i NYC i somras. Tror det var på Bloomingdales,
och var nersatt med 50% om inte mer! Det blev ett par svarta velour
byxor och en svart velourhoodie. Och jag kan säga dig, jag har använt
det varje dag sen jag kom hem därifrån. Så fega inte!

Love, peace & a cup of tea / FiFi.

Kelly Osbournes cute pug.

Jag tror ingen förstår hur mycket jag vill ha en tjock liten und, en sk mops. Det crazy är jag jag drömmer om att jag har en, att vi är ute och leker, gosar med varandra och att mopsen är min soulmate! Buhu, varför, varför, varför kan jag inte få en? MAMMA! Min högsta dröm ..

Titta, Kelly Osourne har en, varför kan jag inte då också få en? Hennes "pug" heter Prudence, cute name!

Love, peace & a lot of kisses / FiFi.

image740

Trippade ner till den nya Filippa K-butiken!

Är inget big fan of Hilary Swank, men väskan har lyckats pricka rätt, älskar den! Blev nu på mycket bättre humör, yey. Som du kanske vet fyller Hansa 15 år, och har olika temadagar. Idag var det "mode" och då var min lilla klass där och hade modeteckning, vilket var himla trevligt. Efter vi slutat för dagen trippade jag och Karolina till den nya fräscha Filippa K-butiken. Värt ett besök, härlig stämning där, mysigt på något sätt. Hittade en mjuk och skön kofta som jag får tänka över ett tag till ..

Love, peace & what else? =) / FiFi.

image739

.. då jag har rynkor och haltar.

Känner att jag har blivit helt beroende av snygga frisyrer, frisyrer med långt och fint hår. Som den här ursnygga tjejen på bilden. Jag har försökt mittbena, men no way, hade nog inte vågat visa mig offentligt då. Blä, mitt hår kommer ju inte vara långt förrän om hundra år, då jag har rynkor och går som "halta Lotta". Just nu ligger mina toppar på mina axlar och .. och .. är ingen frisyr! Jag bara plattar, plattar, plattar det, och sedan sätter jag genast upp det i en slarvig knut mitt på huvudet. Ser nästan ut som Lilla My.

Love, peace & a good night sleep / FiFi.

image737

Invigningsfest

I lördags var jag och Johanna på invigningsfest, himla trevligt. Tres bien-shop (.com)  har nu öppnat i Malmö. Hemsk bild, men iallafall. Johannas outfit bestod av en snygg ballongklänning från Zara, vilket hennes coola shoes också gjorde, synd bara att man inte ser dom på bild. Min klänning är från H&M, som jag har fixat och sytt om lite. Älskar färgen!

Love, peace & high heels / FiFi.


image736

Vanlig basic topp, lovely!

Var precis inne och kikade på teenvogue.com och tittade på deras praktikanter de har haft tidigare i år. Om det hade varit sommar och sol ute nu, har jag satsat på den här outfiten! Älskar färgen på hennes kjol, som blir så snygg med en basic topp till, lovely! Och då ska jag inte prata om hennes hår, åh, vill ha långt hår nu. Varför ska mitt hår växa så långsamt nu, när det annars har växt som ogräs?

Love, peace & a fat pig / FiFi.

image735

Kanske skulle tittat dig en extra gång i spegeln?

Lilla Misha Barton, hur tänkte du hur egentligen? Glasögonen? Blusen? Herregud!

Love, peace & icecream / FiFi


FASHIONABLE FLIER photo | Mischa Barton

Rekommenderar den varmt!



Ett tips för dig som har en massa dumma prickar i pannan eller ansiktet (jag vet inte, kallas de finnar?) Då rekommenderar jag verkligen dig den här, Elisabeth Arden, Peel & Reveal. Är en ansiktsmask som ska sitta på i ca 20 minuter, och den funkar, jag lovar. Efter 3 gånger så var min hy som ny! Kostar 400 kr och du hittar den bland annat på Kicks.

Love, peace & alldeles för mycket icecream (proppmätt) / FiFi.

Kylan är på väg, och då måste man vara förberedd.

Den här koftan beställde jag för någon vecka sedan, från Ellos 349kr. Har inte riktigt kunnat änvända den än, är inte sådär jättekallt än. Men jag lovar, när det väl har börjat bli lite kyligare kommer jag flytta in i den. Eftersom den enda strl som fanns kvar var en 42, så blir det nästan som en stor och go klänning (med lite för långa ärmar), men hey, det ska ju vara oversize!

Love, peace & icecream / FiFi.

Zooma

Kalla ballerinaflats ..

Så snyggt Moss! Fräsch, enkel och stilrent, I love it!

Idag har det annars varit en typisk höstdag, regn, blåst och svinkallt! Men, jag gillar det, faktiskt. Förutom att såklart frysa om fötterna i mina ballerinaflats .. Tanken på att skiljas från dom nu i höst/vinter gör mig faktiskt lite ledsen. Det är nu man ska leta efter lite varmare shoes, men, jag vill inte! Har iofs hittat ett par sköna stövlar, som bara måste bli mina. Förresten, idag är det löning, yey!

Love, peace & icecream / FiFi

image734

KISS AND TELL !

Här är ett av alla mina New York-köp, Sex and the City : Kiss and Tell !
Köpte den på Urban Outfitters, en sjuukt cool affär,
där jag även köpte en bok med massa roliga och söta bilder på mopsar (pugs).

Love, peace & icecream / FiFi.


Sex and the City: Kiss and Tell

Ball, ball, ballongbrallor!


Det är vitt och svart på New Yorks gator, och hur snyggt är inte det? Fräscht som bara den!

image729image730

image731image732

Love, peace & icecream / FiFi

BÄSTIS ÅKER SNART !

Godkväll. Måndag idag, och jag känner på mig att det kommer bli en supervecka. Tyvärr åker ju Bästis hem på onsdag, vilket inte är lika kul, kommer sakna dig! Men imorgon blir det iallafall att träffas, och jag står för fikan den är gången.

Annars har jag bara varit i skolan, varit en tur på stan och ätit muffins. What a day! Det inhandlades ett urgulligt nagellack, Makeup Store - Joana. Eftersom det nu bär mot mörkare tider och kläderna likaså så vill jag jag ha lite ljusare nagellack. Det blev ett rosa bubblegum typ, och jag kan inte sluta titta på det, haha. Det blev också en kofta, som kanske kommer upp på bild imorgon.

Får ju inte missa programmet om Victoria Beckham ikväll, Tv4 21.00 !

Love, peace & icecream / FiFi

Jaslene såklart!

Tisdag. Idag stod det modeteckning på schemat, och då var det dags att lära sig mer om skuggning på kropparna. Va bara i skolan i 1½ timme, då jag sen tog bussen hem för att sova lite, dödligt förskyld. Sedan var det dags för att jobba, 14-18. En ganska lugn dag faktiskt. Har förresten tagit hem en jacka för provning, och jag bara ÄLSKAR den. Ni vet när man blir helt dö-kär i något och man bara MÅSTE ha det! Så känner jag för den jackan! Hoppas mamma och pappa vill ge den till mig i julklapp .. Hoppas, hoppas! Usch, min väska har fortfarande inte kommit än, den skulle kommit i slutet av augusti .. Aja, nu är det 3 timmars Top Model, final och allt, yey! Jag hejar såklart på Jaslene.

Love, peace & icecream / Fifi.

DU HAR MITT ORD

Läste precis en blogg om en tjej från Sverige som bara tog sitt pick och pack och åkte till New York. Seriöst, jag är allvarlig, jag ska tillbaka dit. Jag måste. Känner att det är där jag hör hemma på något sätt. Det är där det händer grejer. Om något år, tar jag också mitt pick och pack och flyttar dit. Du har mitt ord. Lotta & jag på bilden, Time Square.

image728

ÄNTLIGEN KLAR!

Måndag, och det betyder en ny vecka i skolan. Idag har jag fått börja med att fixa mönsterdelar till en grundklänning. Efter att jag slutat kilade jag vidare till Matton, där jag skulle köpa några pennor jag behöver till imorgon på modeteckningen, då jag ska börja färglägga. Är förresten äntligen klar med mina tre teckningar på olika kroppar/ställningar. Höll på att bli galen igår, men sen efter några timmar löste det sig. Vet inte hur många papper jag har fått riva ut och slänga. 

Har aldrig sagt detta innan, någonsin, men det är så skönt att hösten är på väg! Då man bara vill bo i sina stora, oversizekoftor och dricka chai hela dagarna! Så kära höst, det är bara att komma, jag väntar dig!

Love, peace & icecream, FiFi.

NICOLE & JOEL

Hittade några helt superfina bilder på Nicole och hennes fästman Joel Madden.
Ja, du vet ju säkert att hon är med bebis, men ville ändå visa dom.
Vad tror du det blir, flicka eller pojke? Älskar förresten hennes outfit, lovely!

FiFi

image725  image726

BADKOLLEKTION




Hi everyone. Ännu en dag i skolan, och idag stod det modeteckning på schemat. Det var bara att sätta igång direkt när jag kom dit. Åh, det är ju så skoj! Trodde inte att jag skulle kunna klara av det, men det slutade helt OK. Har till och med fått läxa, det ni. Ska göra tre skisser på 3 olika modeller till tisdag. Så idag var jag och handlade mitt första skissblock, A3. Den första terminen, som jag går nu, börjar man rita på A3, sedan andra terminen går man över till A4. Så nu de närmaste veckorna ska jag få skissa upp en badkollektion! Om jag hinner så får jag ha med dom på Hansa på deras temadagar - mode. Wihoo.

FiFi

image724

SHOPPING ..

Måste ju förresten snart lägga upp lite bilder jag shoppade i NYC & Miami ! Så håll ut !

FiFi


LOVE MY NEW SCHOOL

Gokväll allihopa.

Har ju som sagt börjat skolan nu, tänka sig. Fashion College i Malmö, och jag bara ÄLSKAR det. Nu har jag kommit in i det lite, och jag stormtrivs! Eftersom det är min första termin så går man ju säkert men sakta framåt. Bara längtar till att börja sy, sy, sy. Idag har jag gjort en grundform på ett liv (topp). Imorgon är det modeteckning som gäller, längtar.

Har ju dock tyvärr ingen bild, men iallafall här kommer Dagens Outfit :

Tisha, I LOVE NY.
Jeans, stuprörsmodell, Miss 60.
Vita tygskor, Wedins (hoho, 99kronor, som hittat!)
Röd kort liten jacka, H&M.
Min älskade Miami-väska.

Bye cutie, my new nickname, FiFi (fii fii)

The hills

image723

Jag bara älskar The Hills. För ca två veckor sedan fick jag hem första säsongen som jag skickade efter  från Amazon. Såg klart alla avsnitten direkt, och har nu sett det sammanlagt tre gången. Nu har jag även beställa säsong två som ska komma om två veckor, längtar. Tredje säsongen har redan börjat sända i USA, fuskigt. Kommer väl ta ett tag innan den kommer till kalla Sverige. Lauren, Heidi, Audrina och Whitney är toppen! Se deras liv, hur dom bor, var dom jobbar, hur dom klär sig, deras intriger mellan varandra .. Såklart bor dom i Hollywood, och inte alls är jag avundsjuk ..

Sofia.


Tretorn

Visste du att Tretorn har inlett ett samarbete med Malin Baryard för att utveckla ridsportartiklar. Hittils har samarbetet resulterat i en ny typ av ridstövel.

Sofia.