mina nya skor


Just nu

Jag målar om ett soffbord. Sofia.

Mitt nya köp: Elsas Mode


I love my fur


Torsdag

Jag är ledig i morgon. Det är nog det bästa som har hänt mig denna vecka! I morgon ska jag träffa Karolina, och vi ska slå ihop våra kloka huvuden och göra världens grej. Mer om det får ni kanske se sedan. Sofia.

silk-twill mini dress

Rochas Sleeveless silk-twill mini dress

Söndag

Jag avrundar min söndag med en film. I morgon är det en ny dag, ny vecka. (Sofia)

COS Winter


Sofia önskar sig dessa till sommaren:


Right now

Ligger i soffan och läser min nya bok. Elsas mode. (Sofia)

Perfect night

En mysig lördagkväll hos Johanna! De fortsatte ut på äventyr, medan jag tog bussen hem och avslutade kvällen med en kanelbulle och mjölk. (Sofia)

Blommigt från HM

Det är jobbigt att gå på stan, jag dör snart av utmattning.
Men det blir inte vila för det, utan nu ska jag baka extra
stora kanelbullar. Mums, det kommer smaka bra.

lördagmorgon

Klockan ringde kl nio, cyklade iväg och tränade. Nu sitter jag i
soffan och äter frukost framför Nyhetsmorgon. Jag älskar lördagar!
(Sofia)

Härlig fredag

Jag har haft en väldigt lugn och härlig fredagkväll med pojkvännen. I morgon, lördag är det dags för nya äventyr. Det står shopping på schemat, soffbord. Trist tänker ni nu, men det blir vad man gör det till. Jag gillar det! Klockan ringer relativt tidigt i morgon, så nu är det dags för mig att nanna kudden. Godnatt, Sofia.

Cupcakes

Jag bakar muffins. Tre olika fyllningar. Vit choklad. Nougat. Mörk choklad. Testing, testing! Hoppas de smakar bra :) Kram, Sofia.

Regnbågens färger

Jag var som sagt i Malmö förra lördagen. 
Detta färgglada halsband fick jag med mig hem.

UNFORTUNATELY THIS ITEM HAS SOLD OUT.

Mulberry Oversized Alexa leather bag
Oversized Alexa leather bag från Mulberry 
redan slutsåld på Netaporter. (Sofia)

Jack And Jil

God kväll kompisar. I kväll är det träning, så jag ska strax kila iväg. Hoppas ni har världens bästa torsdag, för i morgon är det världens bästa fredag! Jag slutar tidigt och ska njuta som aldrig förr. Kram på er. (Sofia)

Min tisdag

Nu ska jag laga middag till min boyfriend. 
Hoppas att jag inte bränner upp köket.

my fab pic



Finns det ngt bättre än fina bilder? Mina favoriter, the sis with a big O. I love, they are my fab. Idag har jag varit ledig, väldigt bra tisdag. Morgonkaffe med Ida på kaffebaren, lunch med pojkvän & hans arbetsfriends, in på systemet, tisdagsrödvin vid soffan väntar, nya kryddor vid köksfönstret, doften är obeskrivlig & nya dator från Apple påväg. Fab tisdag säger jag bara. Hejj.

ägg

Stekt ägg på söndagar är numera obligatoriskt.

I die


Planer inför lördag

På lördag ska jag till stan och shoppa. Punkt.

Gammal utklädnad

I helgen ska jag köpa en ny kamera. Äntligen! 

Onsdag

Jag har vaknat till liv.
Ikväll ska jag skriva inlägg.
Sofia.

fin bild...



Johanna

lc




Vill ha sommar nu, NU! På söndag börjar The hills & The city på MTV kl 18.00, soffan är paxad! Annars händer det inte så mkt, veckan innan var fylld av härligheter & vänner, precis så som en vecka egentligen ska vara! Nu ska jag slänga mig vidare in i köket och göra popcorn, myspys i soffan med söto står på listan.


Min söndag

En solig med kall, väldigt kall promenad idag. Jag blev en topp, ett hårband och ett par strumpbyxor rikare. En mycket fin dag med fina vänner. Nu ska jag göra det jag är bäst på söndagar, gosa i soffan. So long.

Elin Kling, idag ska jag se ut som du (hoppar kepsen, ok?)

201001021

Min födelsedag

Nu ska jag krypa ner under duntäcket och sova några timmar. Det har varit en väldigt fin dag. Jag har öppnat presenter. Jag har ätit bakelser. Jag har druckit drinkar med mina bästa vänner. När jag vaknar upp i morgon kommer det vara en fin söndag. På söndagar ska man dricka te och äta scones med marmelad på. Jag måste springa till affären och köpa nytt te. 

Dagens av Sofia


Jag börjar bli gammal ..

Jag fyller 23 år idag. Är det nu man ska börja tänka på rynkkräm, äta vitaminpiller till frukost och börja med stödstrumpor på jobbet? Åldersnoja? Jag?