day after day...

Hej Hopp ! Gud vad dagarna går alltså, har haft världens bästa vecka ! Började veckan med ett mysigt besök på café med en kompis, sedan var det jobb som gällde för min del. I Onsdags var jag hemma hos en annan kompis nya lägenhet, supermysigt,  avis! Satt och tittade på tv tillsammans, jag med min varma chai i handen och hon med sin varmakoppen, haha. Skulle nt vilja byta precis:-P Torsdag idag, var på jobbet och drog och käka lunch med Marina, min söta arbetskambrat. Värsta lunchen någonsin dock, blä. Tog en snabb tur in på systemet, det var inget misstag precis, gud sjukt många goda nya smaker ju.

Personalfest imorgon, weii !!! Börjar kl 11.00 sen kl 18.30 blir det direkt middag med jobbet och julklappsutdelning. Tihi. Sedan 10 personer + min lilla extra friend hopp in i taxin direkt till Marinas lägenhet i Malmö fixa till oss snabbt som bara den, innan spriten börjat påverka en så man sminkar helt crazy, lala. Sedan börjar förfesten! Gud har aldrig längtat så mkt till att få dricka, haha... Lördag blir det lussemys med älsklingen, bra återhämtningsmetod. haha. Sedan ska Johanna snart följa med söto och titta på den nya lägeheten i Lund. Håller tummarna... 



image850
Stine Goya


Mina nya favotröja som äntligen e min från Danmark, invigningen av denna blir nästa fredag. Weii ! Ha en underbar helg, det ska jag ha iaf !


JOHANNA

Jag har annars typ 5 hål på mina ..

Idag har det varit riktigt kallt. Nu är det bara snön som fattas, eller hur? På söndag är det första advent, så mysigt. Jag åt min första skumtomte idag, smarrigt. Tjejen på bilden är sjukt cool, älskar hennes päls .. Ser så varmt och gosigt ut. Jag har annars typ 5 hål på mina strumpbyxor, inte sådär jättenice. Måste, måste köpa nya. Men ska ha orken till det också. På torsdag ska jag och min lover ha lite förhandsjulmys på stan. Ska fixa hans julklapp, min systers julklapp och lite sånt där. Annars till helgen är det jobb och party, yey ! Snart är min bästaste friend hemma, så jäkla bra. Massa mys & fika. Snart ska jag äta en lussekatt.

By SOFIA

image848

Snacka om att komma in i en godisbutik ..

Läste Ebbas blogg om att hon är i Miami nu, hej lyckost. Vad härligt det hade varit att bara få åka iväg så där. Sitter här i min rosa badrock, precis duschat. Ser att min nagellack ser förskräckligt ut. Men problemet är att jag inte hittar nagelborttagningsmedlet (puh, långt ord). Ska mina naglar se förjäkliga ut imorgon när jag ska jobba? Iiih, nej! En annan grej, tycker det är lite tråkigt att inte Victoria Secret inte finns i Sverige. Snacka om att komma in i en godisbutik, fast med bara underkläder, lipgloss och krämer! Rosa, spets, cute & sexigt.

Min största önskan hade nog varit att åka till NYC över julhelgen. Fira jul i city, wow. All belysning, shopping, julfeelingen. Åh.

By SOFIA

image847

Man ville bara hänga på !

Oh yes, det är jag som har tagit den här bilden. Central Park. I. Love. It. Vi köpte med oss lite fruktsallad och satte oss på en bänk och tittade på alla människor som sprang, gick, cyklade, åkte rollerblades. Helt sinnes vad det var mycket folk som rörde på sig. Man ville bara hänga på!

Aja, skola imorgon med, sen jobbjobb. Sitter här med min ansiktsmask och väntar på helgen. Skyltsöndag på söndag (ja, vilken dag annars?) Kan bli ganska mysigt att jobba då, julmusik och sånt där. Förresten, hittade äntligen min body, på H&M, yesyes. 198 kronor, och den sitter som en smäck. Den kommer jag använda typ alltid, sjukt snygg till kjol och mina svarta Belstaff-ridbyxor. Köpte annars lite underkläder, och lite kritor och en penna till min redovisning på tisdag. Wish me luck! ÅÅÅH, JAG ÄR SJUKT FESTSUGEN. GE MIG EN FEST, OCH DET NU!

By SOFIA



image846

on the street...

Måste ju bara dela med mig av den roliga boken från urban outfitters som jag köpte när jag var i Stockholm. Kom att tänka på det när Sofia berättade att hon investerat i några roliga böcker. Denna e så sjukt bra, när man inte vet vad man ska ha på sig, haha. Inspiration till tusen säger jag bara... Nu är det tv som gäller ikv. Min älskling kommer strax. Ska titta på kanal 5 hela kvällen. Haha, jag som får välja. Have a nice evening...



image845

On the street ! / Johanna


My three new things...

Var i stan för ca 1 vecka sedan och hittade äntligen mina skor som jag velat ha i evigheter. Egentligen skulle jag ge allt för att få de underbara chloé skorna som e bruna med träklack, men de är omöjligt att få tag i, plus att Johanna e inte så rik för tillfället. Hmm. Tyvärr e skorna lite svåra att gå i, men jag ska träna, träna och åter träna. Haha! 

Väskan kommer faktiskt från Lindex, tog den direkt när jag kom in i affären och gick till kassan. Den ska jag ha liksom, inget snacka !

Min älskade turban som jag ska ha på nyår hittade jag äntligen ! Har redan bestämt outfit till nyår, skönt så slipper man tänka mer på det...usch e sådan planerar människa, hatar det ibland men love it sometimes.


image842


Love, love and love/ Johanna


sorry...

Gud, Johanna har varit riktigt dålig på att blogga nu igen. Sorry...Jobbar som bara den, älsklingen har fyllt år och julklappar e på G ! Det e faktiskt riktigt roligt på det nya jobbet. Snart, snart, snart är det dax för julfesten också, å Johanna e bjuden! Längtar! Har precis kommit hem från Malmö, har suttit och fikat i 3 timmar. Haha, helt sjukt. Men det e så underbart när det e riktigt kallt ute att bara sitta med en kompis och smutta på en varm dryck och titta på folk...på torsdag blir det café igen. Gud, kommer bli pank.




image841



......../ Johanna


Lauren träffar Marc Jacobs ..

Nu har jag sett några avsnitt på tredje säsongen av The Hills. Åh, jag bara älskar Laurens och Whitneys små söta babydoll-klänningar! Hoppas, hoppas det kommer en fjärde säsong. Det bästa var nog när Lauren träffade Marc Jacobs i New York City när hon och Whitney var där och jobbade. Sjukt bra! Lala. Jag har sett en bedårande väska. Tänker inte säga var än, kanske kanske får den. Enkel, stilren. Älskar väskor förtillfället, och snygga böcker. Glömde ju att ta en bild på böckerna jag köpte igår. Såklart har jag inget batteri i kameran. Kanske kommer upp ikväll istället!

By SOFIA

image840

Du kommer inte ångra dig ..

Haha, förlåt, var bara tvungen att lägga upp den här bilden på världens sötaste unge! Snacka om tuff brud. Så, skola idag, tecknat. Imorgon fortsätter jag med min klänning till slutarbetet. Den 14 december har vi utställning på Hansa i Malmö. Du måste ju självklart komma dit och kolla! Kommer bli skitkul! Ikväll blir det någon slags träning för mig, riktigt längesen. Annars får man väl snart börja tänka på julklappar hitan och ditan. Tycker det är lika svårt varje år. Jag vill tillbaka till New York, jag måste .. Ni vet när man verkligen, verkligen, verkligen vill något, och man bara MÅSTE! Så känner jag just nu. New York is the shit. Om du inte varit där än, måste du dit. Du kommer inte ångra dig, upplevelse.

By SOFIA

image839

Har letat som en galning, HJÄLP !

Längesen för min del. Har varit ganska upptagen i helgen, därför jag inte har hunnit. Idag var det egentligen skola för mig, men kände att jag var tvungen att ta en ledig dag för lite teckning hemma. Skönt att sitta i lugn och ro och bara rita. Har äntligen köpt nya pennor och lite annat. Gick ju tyvärr inom Akademibokhandeln och fastnade för två böcker, jag är galen. Lägger upp bilder på dom sen. Den ena är halvt crazy, men så jäkla läcker.

Ikväll, ja du, vad ska man hitta på då. Min friend har åkt igen, men kommer hem om några dagar. Så det blir ju ingen fika .. Jag får fortsätta med mitt teckningsarbete. Ska visa för läraren imorgon, ska sedan gå igenom plaggskisser & montering. Lala, skoj. Hallå, lystring, vart kan jag hitta en snygg, svart, långärmad body? Har letat som en galning, men hittar ingen ! ! Hjälp ! !

By SOFIA

image838

Jag är så jäkla lat.

Nix pix, inget party för min del ikväll. Jag är trött som en gris och jag ska jobba imorgon. Det värker i hela kroppen och mina ögon känns tunga .. tunga. Har annars lite panik över min redovisning jag ska ha på tisdag. Eh, har jag börjat än? Nej, inte alls. Jag är så jäkla lat. Varför skjuter jag upp allt i sista sekund? Måste skärpa mig. Visst ja, ska bli så himla mysigt att ha öppet till 21.00 på lucia! Pepparkakor och glögg, mums. Nu måste jag kila ner i duschen, slipper jag göra det imorgonbitti och istället få lite sovmorgon. ME LIKE.

By SOFIA

image837

Bigsize

Jäkla blixt, men hallå, ser du? Har du seriöst sett någon större chokladkaka EVER? Såklart från ett place i NY. Jag är fortfarande i chocktillstånd typ. Undrar hur lätt det är att "bli gift" .. Haha.

By SOFIA


image836

Funderar fortfarande på de där ...

Min favvisbutik i Miami. Låg precis vid strandpromenaden. Om ni inte har varit på American Apparel i USA, så har den nu kommit till Stockholm. SÅ värt ett besök, har världens bästa basplagg. Sjukt härlig stämning, jympa. Idag har jag annars varit i skolan och  jobbat. Nu är jag skapligt trött och vill bara gå och lägga mig. Har förresten börjat läsa "Modefabriken" nu. Har bara hunnit med några sidor, är riktigt intressant. På söndag har förresten Mazettihuset "Öppet Hus". Där ska vi då stå på en hörna och se glada och pigga ut, vi på Fashion College. Det ska bli skojsigt! Funderar fortfarande på om jag ska köpa de lila mockahandskarna på jobbet .. De är ju så jäkla coola!

By SOFIA

image835

SÅ värt pengarna !

Hej glassbilen mitt i New York City. Sån glassbil hade jag velat ha hemma i Sverige. Har förresten ätit Ben & Jerry, Piece of icecream idag. Nu efter är jag så seg, orkar inte göra någonting. Vill bara ligga i sängen med en chai och titta på Vänner - livet. Kom på att jag har använt min Juicy VARJE dag sedan jag kom hem från USA .. Den är min andra älskling. Ångrar inte en sekund på att jag köpte den, värt pengarna! Shit, mina händer är helt lama, skriver gek, menar fel hela tiden. Orkar knappt hålla mina ögon öppna. Nog dax för mig att ta en liten powernap. Vi ses!

By SOFIA

image834

Världens snyggaste Beyonce.

image829

     

Världens snyggaste Beyonce.

Bild: fadedyouthblog.com

By SOFIA

Vad finns i kassen?

image823

  

I lördags var jag som sagt på jobbet, hade ganska mycket att göra. Men så framåt eftermiddagen kom min älskade mormor in och gav mig den här kassen. Jag liksom, har du varit och shoppat till mig, till ditt äldsta barnbarn? Det visade sig att hon hade rensat sin garderob och hittat dessa godbitarna! Ännu bättre - second händ! Ser ni hur ljuvliga dom är? Precis vad jag letade efter. Kanske inte världens bästa bilder, blixten är crazy. Men nu fick ni iallafall en tjuvkik på mina godbitar i garderoben. Mormor, du är bäst.

By SOFIA

The worlds largest store.

"Macy's, The worlds largest store." Om jag kommer ihåg rätt så var det  9 våningar, galet eller vad. Efter ett tag orkade man inte titta igenom alla kläder utan man bara gick längs gångarna och om man såg något som intresserade så sprang man dit. Kan säga att jag var ganska fed up på shopping när jag kom hem till Sverige igen, det blev så intensivt i 14 dagar. Vi (eller jag) trodde att det knappt fanns så mycket shopping i Miami så jag shoppade på som bara den i NY. Men hallå, Miami var ju lika galet (ok, inte precis lika galet som NY). Sephora var ju lugnt min favorit, www.SEPHORA.com. Min mamma har köpt lussebullar, farligt ..

By SOFIA

image822

as soon as i get home...

image818






Today, Monday var jag i Malmö och hälsa på min älskling i deras shop. Kunde inte resist dessa skorna på vintagebutiken dock, olala. I love them...Efter my little besök köpte jag mumsmums-dricka på espresso, always right ! Å vet ni jag har fått jobb i Malmö, äntligen ! Utan jobb nu i en hel månad, trodde jag skulle dö ! Nu ska Johanna snart gå och hämta sin nybeställda jacka och sen är det promenix som gäller...

Have i nice Monday/ Johanna

Till stan för en fika

Ska snart ta bussen in till Lund för att fika med en friend. Men först inom jobbet för att byta storlek på min jacka. Vill börja använda den nu när det så jäkla kallt ute. Mina fötter är iskalla. Morsning korsning!

Ser inte bakelserna helt underbara ut? Kolla Vanilla Fudge längst ner på hyllan ..

image820

Frukosten på hotellet i NYC.

Så här såg frukosten ut som de serverade på hotellet i NY. Bagel - med cream cheese och jam, en flottig donut ( DO NOT!) och så ett litet äpple om man ville vara nyttig. Okej, nu glömde jag ju faktiskt en grej, muffins fanns det också att välja mellan. Vi blev chockade. Hallå, vart tog äggröran, bacon och fil och flingor vägen? En morgon kom det ner en (inte tjock, utan fet) mamma och värmde en panpizza i micron. Till FRUKOST, hallå! För min del blev det en frappuccino strawberry från Starbucks. Ljuuvliga. Åt förresten den godaste salladen ever på Hard Rock Café mitt i city. Nog snack om mat, nu ska jag måla mina naglar.

Love is all you need / FiFi.

image817

Helt magiskt för tusan !

Hello. Här sitter jag med anisktsmask och allt. Känns verkligen som en söndag. Idag har jag och min lover varit på Stoff & Stil - handlat lite tyg till min klänning. Var riktigt mycket folk där idag, till och med kö utanför innan de ens hade öppnat - knas! Sitter och tittar igenom alla bilder från New York och Miami .. Längtar tillbaka så himla mycket, det känns verkligen i hjärtat. Men det känns lite bättre att jag verkligen kommer åka tillbaka, kanske till och med bosätta mig där om några år. Min dröm

Idag har det ju snöat. Åh, nu är julen inte långt borta. Ska bli så skönt med lite julejus och lussebullar. Tänk er New York i juletid! Helt magiskt för tusan! Åh. Aja, imorgon är det skola, oh yes. Annars händer det väl inte så där jättemycket. Måste in till affären och fixa lite grejs iofs.

New York i mitt hjärta / FiFi.

image814

By SOFIA

   

Tänkte bara lägga upp dessa bilder från i fredags.
Haha, snäckan, hade så jäkla skoj med dig!
Och du, I love your outfit hottie! Här ser ni också mitt
nit-skärp jag gjorde i veckan! Coolt, eller hur?
Klänningen kommer från Monki.

Shake that / FiFi.

This stinks...

Jaha, då var det Fredag... Ikväll är det fest, fest och åter fest ! Men Johanna har fått fucking feber + maginfluensa, Fresh ! Det e så himla typiskt, har längtat hela veckan. Har typ inte festat på sjukt länge. This stinks ! Aja, hittade lite uppmuntrade festbilder från cobrasnake, de ser ut att ha roligt iaf...Hoppas ni andra får en trevlig helg. Just nu har jag lust att ta 3 tequilashots och bara sova, haha...

image809
     



I would love to come ! / Johanna


Södermalm

image807

Som sagt jag var då på visit i Stockholm förra veckan...Stockholm e stort, stort, oh lord ! Åkte tunnelbanan själv in till Södermalm där alla vintagebutikerna skulle vara, gud vad jag längtat ! Hade ätit brunch med min lover innan i veckan och pinched en peoplemagazin från stället. Där var nämligen en sjukt bra karta över alla butikerna som jag skulle till. Perfecto! Det första jag gjorde var att jag köpte en STOR chailatte, satte på ipoden och börja leta.

Woho, krämig chai i munnen och Jedi mind tricks i öronen, promenerande i stockholm. Inte helt fel kan jag säga dig. Jodå, efter en fucking timmes letande var Johanna nt så glader längre. Fick ringa min lover som nt förstod varför jag inte hitta (han har dock varit här 10 gånger mer än mig) lite smått irriterad var jag. Okej, tillslut efter två timmars letande och detta e inget skämt., hittade jag äntligen Beyondretro/vintage...Det var helt sjukt. Vi snackar 200 kvm fullt med vintage kläder, skor, väskor och en hel del annat... I was in heaven...

Lugnt värt två timmars letande, men shit! Priserna var dock inte som här i skåne. Haha. Man e typ van vid en tröja som kosta från 20 kr upp till 300 kr. Nu snacka vi priser från ca 250 upp till ja 1500kr, lite skillnad. Men gud, e du i stockholm måste du bara besöka this store! Sanslöst nice...Bilderna gör dock den inte alls rättvis.


Heaven ! / Johanna  


Sofia and --- sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G.

Äntligen är Johanna tillbaka på bloggen. Idag är det annars torsdag, om ingen fattat det ännu. Jag har pysslat i skolan, lärt mig färglägga kläder och lite sånt. Efter det tog jag bussen in Lund för att jobba. Så det har varit en ganska så OK dag för mig. Förutom att det regnar, men men. Längtar förresten till det börjar bli riktigt kallt, då jag kan börja använda min nya vinterjacka! Yeey! Sofia and Belstaff-jackan sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G.

Du ser bilden här nedan, cool va! Har jag tagit alldeles själv, när vi var i New York i somras. Chloé, opening fall 2007. Hade tänkt att några dagar lägga upp lite bilder från New York & Miami på bloggen. Längtar så jäkla mycket tillbaka, helt sinnes. Vem vet, kanske åker tillbaka redan nästa sommar? Börja spara, börja spara. Nu måste jag lacka mina naglar, så .. So long babes!

Love is all you need / FiFi.

image804

Min nya bag...

image803


Okej, hittade denna delightful väska på en auktion. Vann auktioner och fick den för 443kr, Yes ! Den är lite different men kan vara sjukt snygg till en creamfärgad kofta och svart skinnjacka, What do you think?


Delightful !
/ Johanna

Rika, i adore...

image802


This cutepie i have orderd from Denmark ! I adore. Märket heter Rika, det är faktiskt en svenska designer som heter ulrika Lundgren. För ett tag sedan blev hon megastor pga en stjärnväska som sålde som smör som hon designat. Hon gör inte så mycket kläder, men om jag fick välja får hon gärna fortsätta. Tyvärr säljs inte hennes märke här i sweden vad jag vet iaf, vilket är väldigt sad! Sötnosen kommer vilken dag som... Blev dock lite paff. Tröjan kostar 849 dkk vilket var okej, men sen kom deras frakt till Sweden som är på 180 ddk. Helt sjukt. Allt gick på ca 1300 svenska kronor. Det blev ingen billig tröja precis, men är det något man verkligen vill ha, then do it girl !

Gå in och checka hennes få kläder hon gjort på www.youheshe.com.

Cute ! / Johanna

Is this right?

image801
Sitter i min nya stora säng med Simpsons på tv.n och Dj Drama & Lil wayne på min ipod, is this right? Har blivit helt beroende av båda. Ni vet när man har olika rutiner i sitt liv, får man inte det så blir man creaky ! Känns bara som en crazy combo, haha.

Sitter och funderar, jag var i vår huvudstad Stockholm förra veckan. Shoppade upp alldeles för mycket pengar. Men men shit happends. Lägger upp lite bilder på min checkroom...soon soon !


crazy combo ! / Johanna

I am back !

image800


Jaha, så vart tog fröken Johanna vägen då? Jadu, har varit riktigt dålig på att blogga. Det var evigheter sedan ju, får nt ens plats på mina fingrar, haha, men nu e jag back ! Yes, från och med nu ska ni få ser mer av Johanna här. Skärpning nu ! Börjar med att ge er ett litet smakprov av en av mina favo bilder, inspiration säger jag bara...


I am back, I am back !!!


Johanna

Jag kunde inte motstå, så det fick bli en ...

Onsdag. Jag känner att jag just  nu har energi för en hel befolkning. Jag har ritat klart min läxa, som jag egentligen skulle göra klart ikväll, jag har fixat nere i köket (mamma blir galen när hon kommer hem och det är stökigt) och sen har jag fixat med tvätten. Shit, hallå, nej detta är inte likt mig. Men ibland får jag såna "utbrott". Men det känns sjukt bra efteråt. För nu har jag varit duktig, och nu kan jag bara ta det lugnt ikväll. Eller, ska jag orka träna? Hm .. Aja, efter skolan idag var jag och fikade med min friend, och lämnat tillbaka klänningen jag köpte i måndags. Var förresten inne på Shock (för första gången i hela mitt liv) och handlat nitar. Tänkte fästa dom på en klänning eller t-shirt. Hade nog blivit ganska coolt. Joo, när jag var på väg till bussen gick jag igenom Hansagallerian (var så jäkla kallt ute) och gick förbi Ben & Jerry-frysen .. Jag kunde inte motstå, så det blev en Piece of cake med hem. Mm. Lätt den godaste. Jag har ont i min käke, så du vet.

Love is all you need / FiFi.

image799

Kiss Me Wedges

   

Dessa heelsen hade jag velat ha på fredag, varför inte? Hur coola som helst. Blev på så mycket bättre humör nu. YES. Om du har några 1000-lappar kvar så köp dessa, för min skull. Christian Louboutin, som går loss på 675 dollar. Åååh, jag är förälskad!

Love, peace & icecream ( Ben & Jerry ) / FiFi.

Om man vill vara fin, måste man lida pin?

Klockan är snart fem, och det börjar redan bli mörkt. Haha, det värsta är att jag lyssnar på en mysig julskiva med Il Divo. SÅ romantiskt. Hade varit ännu bättre om min lover hade varit här nu. Då hade det varit en riktig 100-poängare. Skulle fixa mig en lite chai innan, men så klart är mjölken slut här hemma, så dåligt. Var ju så sugen .. Jahapp, vad har jag annars gjort idag? Varit en slögris och bara tittat på tv nere i soffan. Skulle egentligen åkt till Stoff & Stil och handlat tyg, men nej då, det får jag göra imorgon eller på söndag (om dom nu har öppet på söndag, bra Sofia). En annan bitter sak! Skulle prova lite outfits igårkväll till fredag .. Ni vet, jag berättade om min jäkla häl igår, och jag kan inte ha high heels på mig ! KATASTROF. Hur ska jag, pygmén klara mig? Måste ju ha dom för att nå upp till folket. Vad ska jag nu ta mig till?

Om man vill vara fin, måste man lida pin?

image794image795

Hade ju varit en ganska bra julklapp.

  

Eftersom jag redan har det svarta juicy-tracksuiten så hade ju den här supersöta t-shirten varit perfekt under! Eller hur, säg att jag har rätt. Hade ju varit en ganska bra julklapp. Nej, får allt se vad Tomten kommer med i år. Har jag varit snäll?

Love, peace & Juicy / FiFi.

Lovar att du blir söt som socker.

  

Nu när vintern börjar närma sig och man är trött på alla fula och tråkiga strumpor, så är väl dessa små söta slippers helt perfekta? Så om man har lite pengar över i plånboken kan man köpa dessa från Juicy Couture, för ca 85 dollar. Lovar att du blir söt som socker i dom.

Love, peace & wool ballet slippers / FiFi.

För göra det en annan gång då ..

Åh, hennes kläder hade jag inte tackat nej till. Svart, enkelt, stilrent - älskar det! Önskar att jag också kunde gå i pumps mitt på ljusa dan. Hade inte det varit ganska läckert? Jo, om man bode i New York, Milano eller Paris - men inte i trista Skåne. Just nu kan jag inte ens använda mina svarta ballerina från Zara - min häl är helt kocko (för ont ont ont!) Så nu kan jag bara använda mina svarta mockastövlar från Zara istället. Fast är väl ganska okej nu när det börjar bli lite kyligt ute. Är det inte mysigt nu när det är så mörkt? Jag tycker det. Tända ljus, varm chai och Vänner är ju helt toppen! Visst tusan,. jag skulle ju ta en bild på mig idag när jag hade min kjol jag sytt! Får göra det en annan gång då .. Har förresten varit duktig idag, varit och simmat! Nu är jag d.ö.d.

Love, peace & juicy-set/ FiFi.



image787

Plus att hon har gått och skaffat lugg !

Hallo. Första dagen i skolan efter höstlovet. Så skönt att vara tillbaka i skolan. Håller just nu på att lära mig att sy bluskragar, går ju bra .. Men nästa vecka börjar vårt slutarbete! Längtar så! Har skissat upp hur min klänning ska se ut, så nu är det bara att hoppas på att hitta en snyggt tyg. Allt måste stämma!

Efter skolan skulle jag egentligen bara ner till Hansa och handla några pennor till mina teckningar, men ikke. Blev en lång runda på H&M och Zara. Farligt! Köpte en klänning, men den ska lämnas tillbaka imorgon, på direkten. Varför köpte jag den, egentligen? Jo, sen köpte jag ett par svarta strumpbyxor. Förresten, är inte Nicole Richie är supersnygg i sin outfit? I love it. Plus att hon har gått och skaffat lugg och allt, så fint. Vad händer ikväll annars för min del? Ska jag orka simma?

Love, peace & what? / FiFi.

image786

Bedårande !

   

Är inte de här handskarna helt bedårande? De är från Moshino Cheap & Chic och kostar ca 170 euro. Sugen? Du hittar dom på Net-a-porter.com. Ja, tack.

Love, peace & moshino-chic  / FiFi.


Koft-frossa

     

    

Det här är bara några få höst-favoriter som jag har valt från Net-a-porter.com.
Med några såna söta koftor i sin garderob måste man vara lycklig!

Love, peace & koft-frossa / FiFi.



Känner nästan nu eller aldrig.

Ser inte hennes outfit helt supermysig ut? Precis så vill man vara klädd en söndag, gosig tjock kofta. Känner mig oerhört duktig förtillfället. Är innte på min andra tvätt, vit-tvätt. Annars håller jag på att kolla lite lägenheter i Lund. Känner nästan nu eller aldrig. Hade varit så skönt att bara flytta och ha sitt eget. Men vi får se! Är det något spännande på burken ikväll? Hm. Annars måste jag plugga, måste rita klart min klänning ..

Love, peace & icecream / FiFi.

image770

Den ska bli min ..

Satt och tittade på net-a-porter.com och hittade den här tröjan, min drömtröja! Jag älskar när man hittar något som man blir helt störtkär i. Tyvärr så har jag ju verkligen inte råd till den, men åh, vilken dröm nu i höst! Kommer gå och tänka på den hela dagen. Blir nästan lite ledsen, vill ju så gärna ha den ..

Love, peace & söta rosetter / FiFi.

image769

Frös bara lite om mina öron.

Älskade söndag. Jag gick upp ganska tidigt idag, inte likt mig. Jag har redan varit i Lund, handlat med mig lite bullar till familjen, cyklat hem min cykel och nu sitter jag här. Det är helt fantastikt väder ute! Frös bara lite om mina öron, annars var det okej faktiskt.

Som sagt, söndag idag, och jag måste bara städa upp lite snyggt på mitt rum. Hatar när det ser ostädat ut. Sen ska jag nog vara duktig och tvätta! Jo, det är sant, du hörde rätt. Jag ska hjälpa min kära mor ( som för övrigt inte mår så bra idag, haha ) och fixa tvätten och kanske till och med stryka (!!). Känner att jag måste börja lära mig det nu innan man flyttar till sitt eget place, om det nu någonsin kommer hända. Vill så gärna ..

Förresten, om du har läst nya Veckorevyn så såg du också att de rekommenderade Elisabeth Arden, Peel & Reveal! Fick hela 5 / 5 ! Säger ju det, du måste köpa den, för den gör under! + att den är så himla dryg, har haft min snart i 2 månader.

Love, peace & sweet sundag / FiFi.


image768

MODEFABRIKEN

  



Det här är boken jag köpte när vi var på tygmässan i Borås. Har inte hunnit läsa igenom den än, får nog bli till nästa vecka. Den heter iallafall Modefabriken - kreativt affärsmannaskap från insidan. Mycket intressant!

Love, peace & icecream / FiFi.

Exakt SÅ

Exakt SÅ vill jag att mitt hår ska vara, ska se ovårdat ut, slitet och helt galet snyggt!

image763

Shit happens in Tranås !

Sitter på tåget hem från Tranås nu. Har varit så himla mysigt hos M. Hennes lägenhet är bara helt att dö för. Har blivit så sugen på att flytta hemifrån nu. Vill ha mitt egen place. En timme kvar till Lund. Ska bli skönt att sova i sin egen säng nu, fick lite ont i ryggen av M's "lånesäng". Nu har jag iallafall fått se hur Tranås är, träffas hennes friend och suttit på café riktigt många timmar, mys! Tur att jag tog med mig chai upp till M, för annars hade vi absolut inte klarat oss. Chai is the shit!

Nu har jag sagt åt mig själv att jag inte får shoppa upp alla mna pengar, för annars överlever jag inte. Okej, jag lever för att shoppa, men du förstår.

Love, peace & shit happens in Tranås (Mollan) / FiFi.

image762