Vågar inte riktigt lämna ifrån mig den ..

Fredagkväll, och jag sitter på mitt rum ensam. Min syster som har fyllt hela 18 år har sina friends där nere, ska typ supa ner sig och hela köret. Själv sitter jag då här, precis kommit hem från jobbet, faktiskt cyklat fram och tillbaka - pluspoäng till mig. Haha, tog med mitt busskort för säkerhetsskull, men jag orkade mig sätta mig på cykeln och trampa hemåt. Tittar på Vänner, alltid lika bäst. Men har faktiskt lite skojiga saker planerade för helgen (mer eller mindre) Imorgon ska jag jobba, sen hem och träffa min lover. Söndag ska vi inventera, sen hem för kalas för sis. Har en lite surprise för henne, men kan tyvärr inte berätta det här och nu. Sen på måndag åker jag till Tranås för att träffa min M, miss her so much! Kommer ha riktigt skoj! Skönt med lov faktiskt.

Visst herregud, tog hem världens snyggaste "turban-mössa" från jobbet idag. Så himla cute. Måste prova den lite och så, innan jag bestämmer mig. Men den var den sista, I think så jag vet inte riktigt om jag vågar lämna ifrån mig den.  Nej, nu ska jag inte uppehålla er längre. Ha en supernice fredag, för det tänker jag ha, typ =)

Love, peace & cola-light forever! / FiFi.

image761

Värsta kaoset!

Det var längesen! Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera i veckan, men vår dator har inte fungerat så bra, (stendöd) så jag sitter här med pappas laptop och bloggar. Skoj att veta va? Har lite panik för tillfället, min rum är värsta kaoset. Måste. Städa. Nu. Men håll utkik, kommer blogga mer ikväll. Och då får du veta allt som hänt i veckan, vad jag har shoppat (mm, vet, jag som skulle spara) och ja, typ lite sånt.

Love, peace & see you / FiFi.

image760

Jag har blivit en sån mes !

Imorgon är det fredag, yey. Har inte veckan gått helt superfort? Var inte längesen jag satt här och gnällde i måndags. Aja, imorgon är det skola, jobb och boyfriend som gäller, skojsigt. Hade modeteckning i skolan idag, mycket skoj. Redovisningen gick väl la helt okey. Tur jag fick börja att visa mina bilder så att ingen fick någon chock.

Fick en förfrågan av min kära M om att göra hennes nyårsklänning. Mycket hedrande! Ska se vad jag kan göra snäckan. Annars, vad har jag mer gjort idag? Druckit alldeles för mycket chai, tränat på Friskis & Svettis (extrapoäng till mig) och tittat på The Hills (igen ...)

Det värsta jag vet är när man precis lackat sina naglar men en cute färg och sen bara råkar, RÅKAR fixa till håret eller något och pekfingernageln ser missbildad ut. I. Hate. It. So. Much. Men eftersom jag är sjukt grym, och har varit i den situationen SÅ många gånger så fixade jag det, moaha.

Jag är fruktansvärt trött. Och förresten, shit, jag har blivit en sån mes, jag festar aldrig. Hallå. Jag är 20 år och går typ och lägger mig 21 på fredagar. Skyller på att jag börjar jobba 10 dagen efter, men är det verkligen en excuse?

Love, peace & snart helg, yey / FiFi.

image759

Shame on me !

Haha, så himla kocko jag är, det är ju inget Top Model ikväll. Det är fotboll, boooring. Jag som var SÅ laddad. Aja, fick min läxa gjord lite tidigare. Gick över mina förväntingar faktiskt. Trodde allt skulle bli en flopp, men det gick bra, enligt mig själv, haha. Strax ska jag ner och fixa chai, burra in mig i min gosiga rosa morgonrock och titta på The Hills (förvånad?) Har nog sett alla avsnitt 5 ggr nu .. Konstigt nog tröttnar jag aldrig? Det är samma sak med Newlyweds! Jessica och Nick är inte ens tillsammans (gifta) längre. Måste skaffa mig ett liv, haha.

Jag längtar till min bästis M, räknar dagarna till jag äntligen får åka upp till dig. Måste komma på värsta bästa inflyttningspresenten nu! Riktigt dåligt av mig att inte ha gett dig något än, shame on me. Men den som väntar på något gott .... Kom på en riktigt dum sak nu när jag tittade ut genom fönstret, allt regn och så .. Sjuukt smart av mig att köpa ett par mockastövlar, hallå. Dom kommer inte vara så speciellt snygga om jag råkat vara ute med dom i regn. Känns som det kommer regna i hundra år framöver. Men men, life's a bitch. När det väl är regnfritt (haha?) då jäklar ! Jag är trött och flummig. Måste. Ha. Mitt. Chai. NU!

Love, peace & en Hästens-säng hade INTE varit fel nu / FiFi.



image758

Varför är jag så jäkla bäst på att ... ?!

Hi you. Det är onsdagkväll, och det känns som veckan går racersnabbt. Blev himla glad när jag såg dessa bilder på Sartorialist innan idag. Nu när det är höst måste jag ha lite sköna färgar, rosa. Blir du inte också helt glad? Cool gubbe iallafall. Förresten, nu när jag tittar närmre på tjejens pants, är det ju exakt sådana jag har! Fast mina är liite längre på mig, eftersom jag är pygmé. Liknar hon inte Ugly Betty?

Kom nästan precis hem från min lilla inlines-tur ute i regnrusket. Dead woman walking. Jag är död (använder ordet död ganska ofta, ganska deprimerande ord, måste sluta!) - men ändå helt pigg (?) Hm! Ikväll är det Top Model, yees. Sen efter det måste jag rita klart min läxa. Varför, varför är jag så jäkla bäst på att skjuta upp allting i sista stund? Men tror faktiskt att jag jobbar bäst på kvällskvisten .. Or not.

Syster, jag har beställt din present nu. Du kan aldrig gissa vad!

Love, peace & galenskap / FiFi.

image756

Plurr, plurr.


Godkväll på dig, jag är på strålande humör, bra va! Jag har varit och simmat! Jag är halvt död, men vad gör det, för jag har tränat. Man känner sig alltid så himla duktig efter man gjort något bra. Så nu återstår det bara en varm kopp chai och lite plugg. Har min redovisning på torsdag istället + att jag har lite läxa i modeteckning .. Ska då börja med min sommarkollektion, som ska bestå av 6-8 bilder, så ska nu rita 4 nya kroppar med nya ställningar. Känner mig helt stressad! Har mitt slutarbete att tänka på också, oh my. Har "Tomtar & Troll" som inspiration .. Men har faktiskt kommit på en idé, så hoppas den funkar nu.

Jo, förresten, har ju äntligen bokat en biljett upp min bästa M! Wihoo, längtar SÅ mycket att få se hur du har det där uppe, din alldeles första lägenhet och allt, så avundsjuk! Vi kommer få skitskoj gumman.

Love, peace & glitter n' glam / FiFi.




image755

Få mig på ett bättre humör ..

Måndag, världens tråkigaste dag. Orkade inte gå till skolan idag, så det blev en lång dag på golfbanan med min lover och hans söta hund Dante. Superhärligt väder. Annars har jag inte gjort så himla mycket idag, som jag egentligen borde. Just nu sitter jag här som världens nörd framför datorn och letar coola bilder att inspireras av. Hittade den här nedanför iallafall, den var cool. Usch, vad kan få mig just  nu på bättre humör? ...

Peace, love & en bra vecka hade inte varit fel / FiFi.

image754

Oh sweet sunday!


Sweet sunday. Det har varit verkligen varit en sweet sunday idag. Träffat min lover, tittat på The Hills och traskat ute i solskenet. Kan det bli bättre? Det tråkiga i det hela är att min älskade bästis åker imorgon .. Kunde du inte stannat liite till? Naw, du är så söt. Nu när det börjar närma sig läggdags (jag vet, jag har blivit så himla trött, ändå sov jag 3 timmar i eftermiddags, crazy) så har jag lackat mina naglar med Mavala - Sweety. Nu är det bara det rosa Juicylinnet och byxorna som fattas. Hur sött är det inte? Älskar de små rosetterna! Host, julklapp, host, host.

Love, peace & the pink pony / FiFi.


image753

High ponytail

Bilderna kommer från The Sartorialist, och är hur fräscha som helst. Black is the shit. Enkla och stilrena, you name it. Imorgon blir det premiär för mina nya mockastövlar, om det då inte ska regna som dom har lovat .. Hope not! Idag har jag faktiskt varit duktig, varit och simmat. Det var så skönt, så jag har bestämt att jag ska börja göra det 2 ggr/veckan. På torsdag har jag förresten min redovisning, min badkollektion, spännande. Nu ska jag nanna kudden.

Love, peace & a high ponytail / FiFi.

image751image752

Loxwoodväska.

Min väska kom förra veckan, och gissa om jag blev glad! Trodde faktiskt aldrig att den skulle komma. Men nu är den hos mig, pjuh. Idag har jag annars varit i skolan, sytt klart min kjol. Kanske lägger upp en bild på den sen. Hann ner en sväng till stan, hittade till slut ett par stövlar, i mocka och en cute svart basker. Nu är jag redo för höstmörkret. Underbart väder idag förresten! Man blir så piggare och gladare av lite solsken, eller hur?

Love, peace & a baglady / FiFi.

image750


Jag har syndat ..

Tittade snabbt förbi den här bilden och trodde fröst att Rihanna hade en liten teddybjörn i famnen, hm .. Men sen såg jag ju att det är en liten cute hund! Jag dör så underbar! Man vill ju bara pussa och krama den! Så liten, så lurvig. Tycker förresten inte alls om hennes stora ringar till örhängen, urk. Inte classy alls. Idag har jag ätit TVÅ kanelbullar, syndigt.

Imorgon börjar jag på min kjol, längtar. Nästa vecka har jag redovisning i modeteckning, det längtar jag inte alls efter. Förresten, måste ju tipsa alla som har oljerockar att Barbour kommer stå utanför Scandinavian Sportsmen i Lund och vaxa in. Så om du känner att din jacka är torr, kom! Dom kommer stå där imorgon och på lördag! Kostar 350 kr att vaxa in sin jacka. (Tänk på att man ska vaxa in den 1 gång / året)

Love, peace & en stor kanelbulle (?) / FiFi.

image748


Freaky-fija

En bild på världens coolaste chic, Nicole Richie.
Du kanske också vill önska bild? Hade inte det varit en rätt så skoj grej?

Love, peace & a freaky-fija / FiFi.


Tygmässa, yey !

Jag är trött, och egentligen inte alls på humör för att blogga. Men, allt för dig! Nu kanske du är nyfiken på varför jag är så himla trött. Jo, det har varit en låång dag. Har varit i Borås med skolan, tygmässa bland annat. Suttis i sammanlagt 6 timmar i bil, yey. Men, fick iallafall handlat lite tyg (till min kjol som jag håller på med) och ett annat cute. Var väl på tre olika tyg/garn-affärer, faktiskt riktigt mysigt. Jag och Karolina smider våra planer, vi ska bli stora. Åh älskar namnet - Kitanoska. Nu vill jag krypa ner i sängen med en stor kopp te och titta på Newlyweds med Jessica Simpson. (Hon äger för övrigt ca fem st juicy-set!)

Peace, love & black is so back / FiFi.


Nu får jag skärpa mig!





Seriöst, jag måste ta tag i mitt liv, jag måste börja träna. Känner att jag är alldeles för trött på dagarna, måste röra på mig. Jag och mamma tog tag i oss själva och var ute och gick en timme i höstmörkret. Rätta takter! Imorgon ska jag införskaffa mig ett par riktiga walkingshoes, mina är inte jättefräscha för tillfället.

   

Löparjacka 299 kronor
Löparbyxor 249 kronor
Walkingshoes 299 kronor

Allt detta hittar du på Stadium. Om jag kan, så kan DU!

Love, peace & fitness for life / FiFi.