Onsdag

image1069

Onsdag, Idag jag har bara jobbat fram till nu. Sjukligt fint väder och det kändes inte alls rätt att behöva jobba idag:-(. Men men, pengar tjänar man ju iaf! Var bara tvungen att lägga upp denna underbara bild, så enkelt och fräscht ! Om någon timme eller så ska jag träffa tjejerna på en drink inne i stan, hoppas bara vädret håller i sig. Imorgon är det jobb igen som gäller, med då dubbel lön ju. Man ska inte klaga !

Köpte världens finaste klänning från Alexandra Fundin i Måndags på tjallamalla. Där gick mina sparpengar! Men denna klänningen kommer jag bo i hela sommaren! Bilder kommer till helgen då jag få tillbaka kameran som just nu är på besök i vår kära huvudstad...

JOHANNA

Ansiktsmask.



Åh, skulle precis fixa lite ansiktsmask - men såg att den hade torkat! Panik. Jaha, vad ska jag nu göra? Städa mitt rum eller? Tyvärr får det ju bli så. Bädda sängen. Hänga upp kläder på ställningen. Funderar faktiskt på att köpa en till. Bra idé. Dammsuga? Hej dammråttor. Fanken, måste leta efter ansiktsmask nu. Sorry guys.

Ajdö ! Sofia

Mitt nästa projekt.

image1068

Ser ni Nicoles flätor hon har fäst runt huvudet som ett diadem?!
Det får bli mitt nästa projekt att prova.

Sofia

Spetsklänning, SMC.

FW08P_MCCARTNEY_SW_117

Spetsklänning från Stella McCartney. Underbar va? 

Jag ska överraska  min lover med picknick i parken. Har precis varit och handlat lite ciabatta med tillbehör. Lite saft fick även följa med hem. Lite vardagsmys är aldrig fel, wiho. Jo, köpte även lite vindruvor, nam nam. Nog om det, jag är varm som en .. ja, precis, varm som !#¤#%. Inte för att jag klagar, inte alls. Men i min lovers lägenhet är det säkert 100 grader för att solen står på. Well well. Jag har iallafall sovmorgon som ni märker, börjar inte förrän 14.00. Låång sovmorgon.

Sofia

Härlig marmelad



Godmorgon körsbär. Härlig måndag, eller hur? Det ser ut att vara varmt ute idag. Så vad gör jag inne? Jo, ska väl ner och fixa lite te för att sedan sätta mig ute på terrassen. Ska man kanske göra scones till frukost? Med en härlig marmelad och ost? Det får det bli.

Sofia

Vilken härlig dag, la la la.

image1064

Johanna smuttar på färskpressad apelsinjuice på Illum.

image1065

Superhärlig tisha som ni säkert har sett på Sophie.

image1066

Jag leker Streetstyle och fotar Johanna på en bakgata.

image1067

Min älskade present till mig själv. Grattis Sofia.

Nyfiken?



Har inte blivit något bloggande på hela helgen. Jag har jobbat, och jobbat lite till. Och förresten, Köpenhamn var helt underbart med Johanna i fredags. Om bilden säger er något så köpte jag en sak. Mer om det imorgon, då jag kanske till och med lägger upp en liten bild. Spännande va! Jo, och jag säger det, skit i Lund eller Malmö när ni ska shoppa - åk till Köpenhamn! Härliga affärer, härliga ströget, härliga uteserveringar. Skönt att komma bort från "det vanliga". Ta en heldag och åk iväg med några kära vänner och bara njut.

Sofia

mjukglass på en söndag

image1062


Hej hopp! Söndag idag och jag har suttit i men min älskling på torget och ätit min första mjukglass detta året, Mums! Var i Danmark i Fredags och det var riktigt trevligt. Fia köpte världens finaste, bilder kommer lite senare under dagen kanske?! Jag hittade äntligen min efterlängtade jacka. Det blev en svart Henrik vibskov, tänker inte försöka förklara den, det är omöjligt. Det var iaf kärlek vid första ögonkastet, Bild kommer:-)...Lördag, blev det bara jobb och sedan middag & godis hos min pojke.

Nu blir det picknick i parken med min söta kompis, ska njuta av att vara ledig från jobbet...

Ha en fortsatt trevlig Söndag,

JOHANNA

Köpenhamn!

Hinner inte lägga upp någon bild, måste kila nu, nu på direkten! KÖPENHAMN, here we come!

Kram kram Sofia

flygplan

Klicka för stor bildKlicka för stor bild


Nicole bär en klännig med flygplan, cute.
Matchar sedan den med hennes klargula Balenciaga.

Sofia

Vaniljdrömmar

image1061


Godmorgon körsbär. Jag sov riktigt länge idag, så jag orkade mig inte ut på morgonpromenad. Idag blir det jobb, men inte förrän senare. Jag måste förresten leta fram mina svarta "over knee-strumpisar". Kan vara en fin övergång mellan de heltäckande svarta strumpbyxorna och barbent. Smart, va? Förresten, min syster har bakat vaniljdrömmar och blåbärsmuffins. Sweet frukost.

Sofia

Sagalova

image1060

Onsdag, har jobbat hela dagen och är nu e jag helt slut. Fint väder idag igen iaf, då blir man lite gladare faktiskt. Åh, min kära kompis och hennes pojkvän kom till jobbet idag och hälsade på. De hade legat i parken hela dagen och var sådär röda i ansiktet och på armarna av solen, härligt härligt. På Söndag blir det middags-mys i hennes lägenhet. Ska inviga hennes nya soffa med lite vin, mysigt.

Men först ska jag till Danmark med min kära Fia på Fredag, håller tummarna på att det blir fint väder. Aja, det blir en liten utflykt iaf...

Bilden blev inte så bra, men det ni ser är min nybeställda kjol från Sagalova, den är gammelrosa som det stod på beskrivningen, Gulligt . Jag tror hon är en av mina favorit designers, bara älskar hennes kläder. Finns att köpa på modemecka.se eller tjallamalla.com.

Personalmöte imorgon kl 8.00 i två hela timmar, jag kommer somna!

Ha en underbar kväll,

NattiNatti

JOHANNA


Karolina Kurkova



Hej körsbär. Idag har jag frossat i choklad på min friends work. Så gott! Massa praliner och nougat. Kram på dig! Har också hunnit vara ute i det fina vädret, cyklat en massa, och invigt min systers jeansjacka. Bild kanske kommer senare, så håll utkik. Jag hoppas att mamma handlar med sig korv, så vi kan grilla. Hade smakat bra det.

Adjö körsbär! Sofia

Freakig som få.

image1055

Man får vara freakig, se på mig. Här sitter jag och tar bilder på mig själv. Men jag tror man blir lite crazy av sig när solen är framme. Men jag skäms inte. Herregud, det är ju skitkul. Ser ni något ovanligt? INGEN KNUT. Det är sant, jag har normalt hår jag med. Tänk det. Ska man cykla till jobbet? Det är isåfall ganska så stor motvind jag har framför mig. Var faktiskt duktig imorse. Jag gick min vanliga morgonpromenad. Efter att jag och johanna skrattat igår om jogging - så provade jag. Jag har nu skavsår. På två ställen. Mer säger jag inte.

Adjö körsbär, kram kram Sofia

Le för tusan!



Jag har bråttom, bråttom! Jag ska skynda mig iväg på hemligt uppdrag!
Outfit kommer sen närjag har kommit hem igen. Vackert väder - så le för tusan!

Sofia

Min dag.

image1054


Min dag har varit perfekt, jag har varit ledig, jag har börjat med min systers klänning, suttit ute i solen, träffat min lover jättesnabbt, tränat med Johanna .. Ja, här sitter jag nu framför datorn med jordgubbste. Livet är allt bra härligt ibland. Imorgon är det jobbdags. Tittade precis ut genom fönstret, hallå, det är fortfarande molnfritt! Jag blir så glad!

Sofia

Min morgonpromenad!

image1049

image1050

image1051

image1052

image1053

Sofia

Du är så vacker...

image1047
Denna älsklingen kommer snart och knackar på mitt hus... Älskar färgen, beställt från net-a-porter.com.

I love it,


Johanna


sweet

image1046

Den underbart söta Miranda Kerrs, en av modellerna från Viktoria secrets. Behöver väl inte säga mer, ni ser ju själva.

Jag har ju inte bloggat på ett tag nu, sorry. Men min kära dator la av i tisdags och jag har ännu inte fått tillbaka den. Funderar på att invenstera i en ny nu faktiskt, finns många fina.  Annars har det inte hänt så mycket i veckan, jobbat 6 dagar i rad, men ledig imorgon ! Ja ! Var på partaj igår, väldigt trevligt. Ikväll blir det att laga mat med min söta och sen kolla på det ny på 5:an "Sanningens ögonblick" Har längtat...


Ha en trevlig Söndag,

Sweet

Johanna

Flygande rosa



Brr, kallt det blev där ute nu. In i värmen, starta datorn och vips, här sitter jag. Funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen. Städa mitt rum? Yes. Börja på min systers klänning? Yes. Fixa bland alla mina kläder? Borde.

Sofia

Ruskigt härlig färg.

image1045

Har nu suttit ca fyra timmar med hockey i bakgrunden, jag är död.
Därför ska vi ut på en promenix på stan nu. Hoppas, hoppas
Espresso House har öppet. Jag. Vill. Ha. Chai.

Älskar tjejes gröna klänning. Krås is the shit.
Och den gröna färgen är ruskigt härlig.

Sofia

En bild säger mer än tusen ord.



Älskling #1



Ha en sjukt härlig fredag, för det tänker jag ha!
Imorgon är det jobb, vilket blir helt OK.
Sedan hem till friends och ha lite tjejkväll, hääärligt.
Längesen! Nu, pussa på min lover. Han är min älskling #1.

Sofia

FÖRLÅT !



Förlåt, förlåt, förlåt. Gick in på H&M för ett tag sen, och någon säger hej till mig.
Har dåligt samvete för att jag inte  ens tittade åt henne, och inte sa hej.
Så förlåt, inte meningen att vara mean. Var bara lite stressad!

Sofia


Hej vilt



Härligt, jag har redan hunnit sitta ute i solen 1½ timme. Tyvärr gick solen i moln precis, så det var bara in och starta datorn. Jag är ledig, så idag ska jag fixa och trixa på mitt rum. Känns som jag alltid städar mitt rum, men det är bara för jag slänger kläder hej vilt.

Sofia


Burberry

image1043image1044

Vääldigt söt jacka från Burberry.  Men också farligt dyr!
 Liten, nätt, enkel - precis som det ska vara.

Sofia

Såld

image1042

Det här underbara linnet och tillhörande trosor kan du köpa på H&M.

Jag är helt såld, är du?


Sofia

Korallfärgad älskling

image1040


Min nya väska, från Mulberry. Korallfärgad älskling. Love at first sight, och nu är den min. Eftersom jag (tyvärr) nästan bara klär mig i svart så blir den här perfekt i vår och i sommar. Både till vardags och afton. Visst är det väl härligt när man hittar sin drömväska?

Sofia

Regn & rusk

 image1038 image1039
 

Dåligt väder - dåligt humör, tyvärr. Dagen började ju så bra med solsken, men sedan sa det stopp. Tur att jag hann med allt innan regnet kom. Nu är det att packa väskan då jag ska till min lover. Nu hade det kanske varit perfekt med mina rosa gummistövlar, typiskt att jag precis sålt dem.

Jag måste komma på någon ny frisyr till mitt hår, får spel.

Sofia

LC

                                     
           

Lauren Conrad , även kallad LC från
The Hills rocks. Här får ni en bild på henne.
Nu -film med min lover. Ska se "På smällen".
Någon som vet om det ska bli sweet väder imorgon?


Sofia

Fika på stan !

image1037

Ingen bra uppdatering idag, sorry. Har varit på stan med Johanna och fikat i solen. Underbart! Fika med sina vänner är aldrig fel, speciellt inte nu när våren är här. Råkade gå in i en affär och ja, blev såklart kär i en väska. VARFÖR SOFIA? Typiskt mig .. Så, imorgon kanske jag kommer hem med världens härligaste väska, och då får några bilder på den. Johanna är söt på bilden, även hon äger ett par Wayfarers. Bild nr 2 är mina nya flats från Zara. En söt liten blomma på tårna.

Sofia

up & down



Nu ska jag äta lite citronpaj. Annars är allt lugna gatan hos mig. 

Sofia

Ellos.se

image1035
Mycket rosa och blommigt på Ellos hemsida.
Dessa två blusarna kostar 249 kr och 129 kr.
Ganska så rimligt pris. Klicka hem ett par!

Sofia

Puderrosa

  

Bild: Facehunter


Min kära kusin sa igår till mig att mitt rum ser ut som en affär. Cute. Förresten, hur underbar är inte tjejens puderrosa väska? Härlig bild.

Sofia

Kalas, hipp hurra !

image1033
Hello alla godingar. Jag hade kalas igår, vilket var väldigt trevligt. Min mormor och morfar sa att de läser min blogg, wiho! HEJ MORMOR OCH MORFAR. Jag har världens bästa mormor och morfar, bara så ni vet. Efter mitt lilla kalas bar det av till storstan, lite party. Hade min blommiga klänning som jag förvandlade till en kjol igår. Det är skoj att trolla.

Hallå, är det bara jag som har missat att det har kommit en ny Ben & Jerry-glass?

Sofia

den bedårande rosetten

 image1031


Åh, denna bilden är helt sjukt underbar! Älskar att hon är helt naturlig i ansiktet, håret bara hänger och så kommer den bedårande rosetten och gör hela outfiten. Önkar att jag hade den här och nu, skulle användas flitigt! Här kommer iaf onesizes variant av rosett. Jag och Fia hittade denna i Köpenhamn på glitter och tog den direkt. Finns i rosa också. Vad tycks? E den inte fin?

Enchanting

Johanna

freak

image1025

 


GoMorgon! Solen skiner och Johanna har redan varit på sjukan och tagit blodprov 2 gånger! Mmm, sant. Hatar blodprov, blä. Men vad gör det nu e jag snart helt återställd och kan börja leva igen. Haha. Var bara tvungen att lägga upp mina cupcakes som jag gjorde i Fredags, en väldigt utråkad Johanna på bilderna nedanför. Vet nt riktigt vad jag håller på med, matchar mina cupcakes iaf...

Hoppas ni får en härlig söndag!

Johanna


Perfekt!

Klicka för stor bild


Allt är perfekt med den här bilden.

- Perfekta Nicole
- Perfekt hårlängd
- Perfekt makeup
- Perfekt frisyr

Allt är perfekt. Inget överdrivet alls.
Jag vill också kunna passa i mittbena.

Sofia

cupcakes

image1023


Nu ska jag sätta igång och göra cupcakes, hoppas jag lyckas göra dom lika fina som Leilas...

Recpet.nu gå in där.


Mums


Johanna


the bag...

image1022

Då blev det ingen brunch med fia idag för min del tyvärr. Johanna har såklart fått tillbaka prickarna i halsen, å dom e inte rosa precis, typiskt. Sjukt fint väder och riktigt sugen på att sitta på café idag ju.

När jag vaknade idag var jag på ett riktigt piss humör, ingen brunch och hallonkräm till frukost idag igen, kul! Men istället för hallonkräm på frukostbordet stod nu en rosa påse från make up store. Det var min kära far som hade varit och handlat det till mig igår, tappade talförmågan. Min pappa handla smink, what?

Tjejen på make up hade hjälpt honom och i påsen låg där ett och annat smått och gott,  Åh supernöjd!

Ikväll kommer min älskling till mig och han ska göra thaisoppa, Mums.


Ha en riktigt bra dag !

Johanna

Budgetvariant av spetskragen !

image1021


Godmorgon! Här är mitt lilla mini-projekt, SPETSKRAGEN. Som ni säkert har läst så köpte Johanna Miu Miu-kragen i Köpenhamn. Men här kommer mitt lilla budgettips! En vanlig t-shirt + lite spets, sen är det bara att sy, sy sy, så blir det såhär cute! Jag hade tänkt att ha på mig den idag till mina stuprör med hög midja från Whyred och mina vita små sneakers.

Sofia

Ebba på fyran !

image1020


Ebba von Sydow är med i Kockduellen på Tv4. Skoj. Som du ser har jag lagt upp en liten dagens. Inte varje dag. Ikväll ska jag hem, och kanse kanske börja på mitt projekt. Annars får det bli imorgonbitti. Ska förresten fika med Johanna imorgon, myspys. Hoppas på lika fint väder som det varit idag, så man kan sitta ute i solen. Härligt. Reklamen är slut, och jag ska tillbaka till Ebba på Tv4!

Sofia

pink and purple

image1019


Så nu ska Johanna lägga sig och mumsa på sin hallonkräm igen, var bara tvungen att visa er denna gulliga nallen jag fick av min älskling, Åh söto. Fina boxar från ikea som jag förvarar mina sy-saker i. Älskar färgen. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag och passa på att vara ute i det fina vädret, det hade jag gjort iaf. Ses kanske senare ikv...

Pink and purple

Johanna 

Hemmakonst med whyred?

image1018


Okej, en dag fick jag panik. Hade inget att göra och det var piss väder ute. Kollade igenom mina tidningar och hittade whyreds äldre exemplar. Älskar dessa bilderna, vet inte varför. Efter ca 2 h satt hela tidningen uppe på min vägg. Vad tycks? Jag blev faktiskt rätt nöjd. Snyggt med mitt spetstäcke och mina oversize vita ljus. Rätt nöjd.


Hemmakonst


Johanna


Marc jacobs

image1016
Sista men inte minst, min nya plånbok och min lilla party väska som jag la vantarna på för någon vecka sedan. Riktigt fina faktiskt, lagom size. Bilden gör dom inte rättvisa. Så då var Johanna pank då, men vad gör det. Den 15 är det lön igen för min del och om någon vecka drar jag och Fia till Köpenhamn på vår shoppingdag, Längtar som tusan !

Life is good...

Johanna

My chloé

image1015
I Fredags var jag på en liten fotoutställning hos tresbienshop  i Malmö, vid namn "Smile baby, You´re raw". Gratis öl och vin, nice musik och schysta bilder.  Mina kära fötter och underbara chloé blev fotade och fick vara med på hemsidan Dyngan.se som även har tidningen "dygnet runt". Ännu en investering som jag aldrig kommer ångra. Jag kommer leva i dessa tills de ej orkar hålla mig uppe längre...

Tills jag dör...

Johanna

Kragen

image1014
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när denna underbara skapelse och jag träffades för första gången inne på hemsidan mytheresa.com, men när jag väl skulle ta mig i kragen och beställa den var den självklart slut. Jag var förkrossad ! Sen åkte Fia och jag till Köpenhamn och första butiken vi var inne hade en kvar. Vadå? Det var ödet liksom, det var ju verkligen ett tecken. Johanna köp mig, snälla! Används flitigt kan jag meddela er.

Jag är världens lyckligaste flicka...

Johanna


Hallonkräm


image1010






Jaha, då har man fått halsfluss och solen skiner utanför. Men dessvärre får inte Johanna beskåda denna underbara dag för hon är sjuk och måste ligga inne och vila. Blä. Inget roligt alls, men men kan pyssla lite med bloggen idag ju och lägga upp mina underbara investeringar som jag lyckats göra utan att tänka på konsekvenserna, som då är att nu är jag pank! Men ångrar mig inte för fem öre faktiskt.

Har levt på hallonkräm i 2 dagar nu, mums. Har nog inte ätit det sen jag var en liten liten flicka...


Johanna


Missoni Ninive mini dress

image1008

Bild: net-a-porter.com


Det går ett bra program på Tv4+, två killar i New York. Very nice. Annars har jag ätit päronglass ikväll. Imorgon ska jag jobba, ska faktiskt bli skoj. Hann ju aldrig fixa med mitt lilla projekt idag, får kanske bli på fredag innan jobb. Så håll utkik, ok? Om 20 minuter är det Top Model.

Sofia

Det "nya"?

image1007


Medan jag är på äventyr kan ni få den här bilden att kika på. Riktigt coolt med hårbandet, Nicole! Måste prova direkt. Lite cute, man ser ut som en liten städerska, men vad tusan gör det! Jag vill ha ett i både marint, rött och mörk, mörkrosa!

Sofia

Pippifåglarna sjunger !

                                                                 
image1006
 
Godmorgon allihopa! En underbar morgon, eller vad säger ni? Solen skiner, pippifåglarna sjunger och jag är uppe tidigt. Jag är ledig idag, och har en massa planerat. Det kanske till och med kommer upp en bild på en av sakerna jag planerar att göra. Nu måste jag skynda, skynda! Måste fixa håret, bla bla, fixa sminket, typiskt och lite sånt ni vet. Kommer om någon timme igen!

Sofia.

185 kronor för min sommarklänning.

  

Jag säljer nu min söta lilla klänning från H&M.
Ni vet när man känner att man vill spara den,
TÄNK OM liksom. Men jag tänker nu släppa
taget. 185 (?) kr.

Är du intresserad?

En nit, flera nitar.

image1001

Otroligt bra dag !

Klicka för stor bild

Godmorgon solstrålar. Jag har varit vaken nästan två timmar nu, och ska snart börja förbereda mig inför jobbet. Det är ganska mulet, men vad gör det, känner på mig att det kommer bli en otroligt bra dag! Nu, bädda sängen!

Ciao, Sofia.

Godnatt änglar.

image1000

Nu är det kväll, det betyder läggdags (snart iallafall). Jag har förresten ätit nybakade kanelbullar ikväll. Mitt blodsocker är väldigt högt nu känner jag. Därför ska jag borsta mina gaddar nu! Imorgon kan jag lova Er en dagens, om jag hinner och det är fint väder ute. Snällt va?

Godnatt änglar, Sofia.

Lexington Clothes Co.



Det börjar bli väldigt farligt nu, vi har börjat sälja Lexington Clothes nu,

och jag har köpt detta:

 En supersöt "
storskjorta".

 Ett par mörkgråa chinos.

SOFIA

Sweet dreams.

image999
Här är min lilla klänning jag shoppade i Köpenhamn. Hittade den direkt, och blev kär. Har redan hunnit använda den ett par gånger, true love. Kostade mig ynka 399 dkk.Om ca 2½ vecka bär det av dit igen, med Johanna. Yey, längtar redan. Får hoppas det är lite varmare då man kan sitta ute och bara drömma sig bort. Ibland behöver man det, drömma sig bort.

Sweet dreams, Sofia.

Rosa gör mig glad.



Jag lever. Men känns som jag är nästan på gränsen till död. Har nog cyklat 100 mil sammanlagt idag. Hem, till Lund, träna sedan upp på cykeln hem igen. Men nu är jag här, god och glad. Kommer om ca 20 min igen, måste bara klä på mig. Sitter här serru i min rosa morgonrock och rosa kanin-morgontofflor.

ROSA GÖR MIG GLAD, Sofia.

Tjock hund.

image997image998

Härligt när man kommer till jobbet och de säger att man är ledig. Jaha, vad gör man då? Jo, då går man hem till sin lovers lya och knaprar på Havrekex. Äntligen börjar solen komma fram. Man kanske ska ta sig en tur på stan iallafall? Visst ja, jag har köpt en nya kappa. Ja, jag vet, hur dålig får man vara? Men den är ju SÅ fin. Enkel, vårig, och såklart svart. På med glajjorna och sen är man redo för våren.

Hur underbar är inte Nicoles outfit? Blommigt, slitet, långt slarvigt hår, finfint orange Hermés-armband och en tjock hund. ME LIKE !

SOFIA