"I don't give a f*ck'"

Cool Emmanuelle Alt, der er moderedaktør på fransk Vogue, i blazer og bukser fra Balmain

Det bästa jag vet är inspirerande bilder. Jag kan sitta och titta på bilder i flera timmar och bara drömma mig iväg. Hittade precis den här bilden på Costume.dk. Är den inte häftig? Hon är i alla fall sjukt häftig. Avslappnat, och den där "I don't give a f*ck"-looken. Åh. Känner inspirationen flöda. Jag vill också kunna låta mitt hår se så där skitigt snyggt ut, men ändå vårdat. Våga vägra för mycket styling. Det ska inte se ut som du har stått framför spegeln i tre timmar. Jag börjar imorgon.

Jag börjar imorgon, är du på? Fröken F.

Det är mitt liv.

A.P.C. Bow pocket skirt
A.P.C Bow pocket skirt, www.net-a-porter.com

För två veckor sedan jag skrev här på bloggen. Jag ber om ursäkt till dig som läser. Jag har haft full rulle, skolan tar ganska stor plats i mitt liv just nu. Skolan är rolig. Jag lär mig väldigt, väldigt mycket. Min hjärna spinner på som bara den. Den är glödhet. Tycker att jag börjar få lite struktur på mitt liv nu. Jag har börjat plugga. Jag letar lägenheter för fullt. Betyder det tt jag börjar bli vuxen? Eller, är jag vuxen när jag har hus, barn, vovve och man? Jag har ingen aning. Men det känns skönt att jag börjar ta mitt liv på allvar. Jag vill inte slösa bort dyrbar tid. Det är mitt liv det handlar om. Min framtid! 

Det är mitt liv, min framtid. Rör ej. Fröken F.

Storstädning på gång.



Älskade söndag. På söndagar är en pluggdag för mig. Som idag till exempel. Men det värsta jag vet är att plugga när jag har det stökigt. Så morgonen började med att storstäda mitt rum, sortera bort sommarens plagg och hänga ut mitt duntäcke och dunkuddar på luftning. Nu när jag har duschat och mitt rum ser strålande ut kan jag börja sätta igång. Men så klart måste jag bara få skriva av mig lite innan jag kan börja koncentrera mig. Ett bra tips bara.

Make cupcakes, not war. Fröken F.

Drömmen om att ..



Jag har precis kommit hem från min BF. Vi har mest snackat om att flytta hemifrån (vilket snart är på tiden), party, boyfriends och lite till. Jag är så glad att jag har dig :) *puss* För ungefär 2 veckor sedan hittade jag min drömlägenhet. Så klart (!) var den också äckligt dyr. Men jag började fantisera om att bo där, laga middag där och möblera. Blev väldigt fäst vid den i alla fall. Jag gick aldrig på visningen. Vilket jag nu i efterhand är glad över. Jag hade blivit ruinerad. 

Men nu serru! Jag har hittat min andra drömlägenhet! Måste , måste på visningen och se den in real life. 

Jag längtar efter att flytta hemifrån. 

Make cupcakes, not war. Fröken F.
 (Sofia om ni skulle undra. Jag gillar att ändra namn)

fashion




Fashion week har väl ingen kunnat ignorera?! Elin kling, modette och många andra är där och inspireras av färg och form. Hade inte avfärdat ett sådant erbjudande inte. Men men, får nöja oss med filmklipp och fabulösa pix istället. Jag och Sofia har precis tillbringat en mysig morgonfika på ett café. Kan dagen starta bättre?

Vad har ni hittat på denna veckodag?



Johanna





fresh...







Johanna


i adore




Finaste bilden på länge, Väskan slår ju allt liksom !

Nice, Johanna

Fyra favoriter.

 
  

Hello ladies. Jag har listat mina fyra favoriter från Acnes hemsida. Är de inte gudomliga? Kappan, den stickade klänningen med scarf till, de kvinnliga kostymbyxorna, lilla nätta koftan med säkerhetsnål och den söta baskern. Vad mer behövs till höst 08? Jag hade kunnat leva med OCH för dessa outfits. 

Kram på min sjuka lover, Sofia.

Speciellt en fredagskväll ..

 

Godkväll vänner. Det är fredag som sagt. Har varit en skön dag idag. Först möte på banken, hem, sedan in till stan för att träffa min lover. Vi köpte melon. Melon och jordgubbsglass är väldigt gott. Speciellt en fredagskväll tillsammans med någon man tycker om. Egentligen skulle vi ha ätit ur varandras skålar för att göra det extra romantiskt, men blev inte riktigt så.

Ni har väl inte missat att det har kommit nya avsnitt från The Hills? Ni hittar dem på MTV.com. Visst ja! Jag letar efter den perfekt skolväskan! Är det någon som har något bra tips? Länka gärna. 

Make cupcakes, not war, Sofia.



"På med nördglasögonen".

 

Jag ska plugga hela dagen idag. Så, innan jag börjar måste jag få skriva av mig lite. Det sägs att det ska vara bra. Jag känner mig redan stressad över skolan, och det har bara gått fyra dagar. Jag tror att jag måste börja försöka slappna av lite grand. För det första är det min sista jobbdag idag, och det känns SÅ skönt. Nu kan jag koncentrera mig på skolan, bara skolan. "Bra Sofia, nu är du på rätt väg". Ok, nu har jag två minuter på mig att skicka iväg inlägget - för att sedan börja skriva, skriva och åter skriva. Nu gäller det att vara smart. Hur ska jag lägga upp det? "På med nördglasögonen" som Karolina säger. 

Kram på er, och en bamsekram till mina vänner - Sofia.

Tanketänkaren Sofia .



Bild lånad från The Sartorialist.

Får lära oss en hel del i skolan. Vilket kanske också är en poäng med det hela. Jag gillar det. Det märks att min hjärna inte har varit så stimulerad på ett tag. Efter att ha jobbat 1½ år så blir hjärnan ganska så död. Man använder den inte på samma sätt som när man pluggar. Nu går min hjärna på högvarv.

Min lover säger att jag tänker för mycket. Jag tror att han har rätt i det han säger. Jag tänker verkligen för mycket. Jag tänker mest på vad andra ska tycka och tänka. Ibland måste man bara få tänka på sig själv. Men är man egoistisk då? Egoistisk för att man tänker på sig själv och inte på andra? Vem ska komma i första - och andrahand? Är det min familj, vänner och pojkvän som ska komma på förstaplatsen? Eller är det jag själv? Och hur egoistiskt låter inte DET? Jag vill att alla runt om kring mig ska bå bra. Men för att kunna ge glädje måste man själv känna till den?! 

Ja, älskling, jag tänker för mycket. Kram på dig, Sofia.


Sammanfattning.

 

Herregud, hur längesen var det egentligen jag skrev här? Lite mer än två veckor för att vara exakt. Förlåt, förlåt, förlåt. Kom som sagt hem från Cypern för en vecka sedan. En välbehövlig semester. En varm semester med. Fruktansvärt varmt! Men nu är jag hemma i Sverige. Skönt att vara hemma.

Har nog aldrig sagt detta innan - men jag längtar så efter hösten! Sitta på mysiga café, dricka te och träffa sina vänner. Klä på sig lager på lager för att inte frysa på morgonen. Kanske till och med vantar? Ja, vad finns det att inte älska med hösten? Känner på mig att min höst kommer bli världens bästa. Te-beroende, check.

Och hösten kommer med mer nyttigheter. Jag har äntligen börjat plugga. Första dagen idag. Min glädje blandas med skräck. Jag och Karolina har bestämt oss för att vi ska klara detta. I morgon är det vår andra skoldag. Jag känner mig som ett skolbarn igen. Men ett vuxet barn. Eller kan man säga barnsligt vuxen? Jag vet inte. 

I morgon börjar fler äventyr. Du vill väl följa med? Sofia.