Broderi

 

Här kommer lite små söta broderade
tunikor, från Ellos och Indiska. Du hittar
båda på deras hemsidor.

Ellos 249 kronor
Indiska 199 kronor

Coolaste.



  

Lätt den coolaste av de alla från
H&M's Fashion Against Aids.

Bara 129 kronor.

Blev tyvärr det sistnämnda.

Ledig idag. Satt och planerade hela kvällen igår, vad ska jag nu göra på min lediga dag? Vilket inte är varje dag. Ska jag till stan? Shoppa tyger? Sy? Träna? Baka? Det blev ju tyvärr det sistnämnda. Under ca 1 timme höll jag på att bränna upp, eller säga man bränna ner (?) huset. Brannvarnaren satte igång, det luktade bränt och jag har lyckats fetta ner hela ugnen. Sweet. Men kakan blev god, till slut iallafall. Det blev "citrontarte". Ska till och med göra lite god mat till familjen ikväll.

För övrigt hade jag velat vara på Modeveckan i Stockholm. Hallå, ta mig dit, någon?

image920

ONESIZE by Sofia


image919

T-shirt, H&M
Kjol, ONESIZE by Sofia
Halsband, min mormors

Blå underbar klänning.

Hej och hå. Du såg väl I huvudet på Gynning ikväll? För DET gjorde iallafall jag. Då kan du heller inte ha missat hennes blåa underbara klänning som hon hade på sig när hon träffade den där konstiga killen i den stökiga lägenheten? I adore! Annars har jag bara flängt fram och tillbaka ikväll. Köpt mig en provdocka till och med. Oh yes. Min kjol är klar. Lägger upp den snart. Dags för lite Flux.

Love, SOFIA

image918

DCB

När vi var i NY så hittade vi då Dylans Candy Bar precis vid Bloomingdales. Det var verkligen en upplevelse! Så om du är i NY, glöm för tusan inte denna underbara affär. Helt otrolig! För att kika på lite mer godis och skoj, gå in på www.dylanscandybar.com

Love, SOFIA

image914

Vivienne Westwood.

Jag hälsar våren välkommen med en härlig kappa från Vivienne Westwood.

image912image913

Tjusigt.

Är inte den här klänningen helt underbar från Chloé? Jag blir glad när jag hittar tjusiga skapelser.

image910image911

Imorgon efter jobbet ..

Idag har jag varit och köpt lite tyg, hade tänkt att sy en kjol. Orkar nog inte börja på den ikväll, utan imorgon efter jobbet. Det får bli lite Vänner för min del nu. Aldrig fel. Hur kan förresten mitt rum se ut som ett bombnedslag efter bara EN dag? Jag städade lite igårkväll, men nu ligger det massa kläder huller om buller. Suck, ska jag orka fixa det ikväll igen? Kommer ju ändå se för jäkligt imorgon igen.

Love, SOFIA.

image909

Nu mår jag inte så bra.

Klockan är 16.00, och jag gick upp ur sängen för typ 2 timmar sedan. Jag är bakis. Mamma och pappa köpte en semla till mig innan - den är redan uppäten. Nu ligger jag och tittar på I huvudet på Gynning, för andra gången. Det är bara för att hon är så cool. Hade också velat vara sådär cool som bara Carolina Gynning kan. För övrigt har hon en väldigt snygg klänning på sig som jag också vill ha. Nu mår jag inte så bra. Måste sluta.

Love, SOFIA.

image908

Inspiration från V-magazine.

image907

Klänning från Indiska.

Den här klänningen fick jag bland annat när jag fyllde år. En blommig sommarhärlig klänning från Indiska. Precis vad jag hade önskat mig! Hade passat perfekt till Miu Miu-skinnjackan som jag skrev i mitt förra inlägg. Visst blir man så glad av härliga vårklänningar. På min klädställning hänger det bara en massa, svart, svart och lite mer svart. Pigga upp din outfit med lite vårliknande klänningar till ett par svarta mörka strumpisar och ballerina.

Love, SOFIA.

image900

Underbart !

Nu ska jag gå och gurgla lite flour. Börjar bli lite trött i ögonen, så det blir nog sängen efter det. Istället för alla läsa någon bok på kvällen blir det istället något Sex & the city-avsnitt för min del. Upp tidigt imorgon, ska till min ljuvliga tandläkare sm ska greja lite i min mun imorgon. Underbart!

Love, peace & a good night sleep.

183030-899


Mitt liv.

Har du börjat planera ditt liv? Vad ska du göra med ditt liv? Vad vill du helst göra? Jag är 21 år. Jag kan göra vad jag vill. Varför är jag kvar i Sverige, när jag kan åka till NY? Får lite panik när jag sitter här, när jag vet att jag kan göra så mycket! Ska man tänka så mycket, eller ska man bara göra det? Sedan får man se vad som händer. Ska man våga ta steget? Tänk så kommer man aldrig hem igen? Familjen är ju ett måste. Men ska de få stå i vägen för ens egen dröm? Jag vill så mycket nu. Orkar inte bo hemma och rätta sig efter alla. Det är konstig att mina föräldrar orkar med att jag fortfarande bor hemma. Hallå, 21 år. Jag hade nu kunnat sitta i en liten, ascool lägenhet i Soho, NY och bara leva. Love, följer du med mig?



183030-897


Det är faktiskt OK.

Sitter nu på mitt rum och skriver. Tittar på en del av mina kläder som hänger på ställningen. Har verkligen tröttnat på allt. Vill så gärna ta en tur på stan och handla lite nya vårkläder. Men nix, shopp-stopp. Eller ok, jag och min lover har sagt att vi får köpa någon sak på rean där jag jobbar. Han har köpt en skjorta, och jag ska köpa en svart cashemeresjal och en svart cape på 50%. Det är ok, har faktiskt gått och dragit i dessa saker länge, men har varit lite för dyra för min plånbok. Men nu betalar jag ju bara halva priset! Har du hittat något fint inför våren?

Love, Sofia.

183030-896


Skinnkofta

Den här skinnkoftan (?) från Miu Miu hade jag så inte
tackat nej till. Tänk, sommar, sol, blommig kjol (ok, menar
klänning men kjol rimmade sjukt mycket bättre) och den här
skinnpajen. Snacka om tuffast på stan. "Det hårda möter det
romantiska", eller hur Karolina?

Love, SOFIA.

image891 

Inte på humör för att vara snäll.

Jag är sjuk. Tror jag iallafall. Ska till tandis imorgon, inte alls skoj. Jag har fått sån fobi för tandläkare. Inte alls min grej. Har sovit i 3 timmar nu. Skitbra, eller hur. Kommer jag inte somna överhuvudtaget inatt. Eller kanske, känner mig ganska däckad.

Gillar hennes outfit, fast hon hade kunnat dra en svart sopsäck över huvudet, hon ser lite weird ut. Sorry, men inte alls på humör för att vara snäll. Så, för att inte smitta med mitt elaka humör just nu, så tjingeling folks.

Love, peace & icecream, SOFIA.

image889

Ser ut som en hamster.

Godmorgon, eller? Jag ser just nu ut som en hamster, ni vetnär de samlar sin mat i kinderna. Just så! Jag har typ någon tandvärk, konstig tandvärk. Tror det är någon visdomstand som försöker ta sig ut. Egentligen har jag skitbråttom nu, jag har inte ens klätt på mig! Ska ta bussen om ca 30 min. Hatar egentligen att stressa. Men vem tackar nej till att sova lite längre ibland? Uppdaterar mer när jag kommer hem från jobbet ikväll. Idag blir det att förbereda en massa inför rean imorgon, gah.

Love, SOFIA.

image888

Prinsessan Sofia.

Älskar hennes lilla jacka. Idag har jag annars jobbat. Nu tittar jag på Prinsar och Prinsessor. Jag vill också vara en prinsessa. Prinsessan Sofia. Låter bra va ! Helgen har varit lugn, träffat två av mina bästa i hela världen. Lycklig att jag har er, ni vet vem ni är. Blir svårt med mitt Shop-stopp nu när alla vårkläder är på ingång. Men funderar på ett inköp som kommer vara (nästan) hela livet ut. Kraschar jag allt då? Jag har ju ändå snart klarat att inte shoppa något på en hel månad. Det är strongt, för av vara mig. Hade du klarat det?

Love, Prinsessan Sofia.

image887

Sista anmälningsdag ..

Jag blir glad bara av att titta på den här klänningen. Annars är jag irriterad. Irriterad på Fashion College. Inte bara för att kursen den här terminen blir inställd - utan också på hur allt funkar där. Får spel. Men vi ska söka vidare. Fokus, fokus. Sista anmälningsdag 20 maj.

Love, SOFIA.

image885 image886

Exakt 14 dagar !

Godmorgon. Nu har jag inte shoppat något på exakt 14 dagar. Jag känner mig duktig, men har fortfarande sugen. Ska in till stan idag, får se hur det går. Ska alldeles strax ta bussen, väntar bara på att mitt nagellack ska få torka. Det regnar iallafall inte ute, så det är ett stort plus. Skön vecka annars, jobba imorgon och fredag & lördag. Men gud, nästa vecka, måndag - lördag. Börjar vår rea då, 50% på nästan allt. Välkomna!

Love, SOFIA.

image884

Min kompanjon, Karolina Kitanoska.

Min kompanjon, Karolina är sjukt duktig på att rita. Som du ser på bilden här. Kan sitta och titta på den hur länge som helst och bara undra, hur i helskotta gör du? Imorgon ska jag och Karolina iallafall in till skolan och hämta våra pärmar. Sedan vidare och köpa lite tidningar, lite inspiration till vårt kommande projekt. Kommer bli riktigt nice. Båda vill det här så jäkla mycket så vi vet att det kommer gå bra!

Love, SOFIA.

image882

Jelly - belly - beans

Massa, massa Jellybeans. När vi väntade på att Bloomingdales skulle öppna hittade vi den här godisaffären. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette, typiskt. Två våningar med bara massa godis. Heaven! Nu är jag annars klar för jobb. Det är ovanligt mörkt ute. Hoppas det inte börjar regna bara, för att jag glömde mitt paraflax på jobbet igår. Åh. Jag mår inte så bra av detta gråa mörka vädret.

Love, SOFIA.

image879

OCH DET JÄVLIGT SNART !

Jobbade som sagt idag. Jag och min coola kollega snackade lite allvar. Så här lät det ungefär:

- Seriöst Sofia, varför åker du inte bara till New York och lever loppan?
- Ja men, ehm, ja, jo jag vet, jag vill ..
- Men åk, herregud, du har hela världen framför dina fötter!
- Ja, men, ehm, ja jo jag vet ..
- Om det inte skulle funka så kan du ju alltid bara åka hem.

VAFAN, JÄKLA SVERIGE! JAG SKA FANIMEJ TILL NEW YORK IGEN ! OCH DET JÄÄÄVLIGT SNART ! !

Love, SOFIA.



image878

Dum nog som jag är ..

Jag är mållös. Vi har fått in världens, och då menar jag
världens snyggaste jacka från Belstaff. Dum nog som
jag är provade jag den, och fall för den direkt.
Tyvärr har den inte kommit in på Belstaffs hemsida än,
men ska försöka ta en bild på den imorgon om jag
kommer ihåg det. En svart, ascool. Finns även i silver,
lyxigt värre. Jag är just nu besatt av Belstaff.
Vi har kvar ett par stövlar i strl 37, kostar ju "bara" 4095 kr.
Men nej, jag har noll-shopp, haha.

Love, SOFIA.


"Det romantiska möter de hårda"

   

Ljuvliga färger. Creme-lila. Underbar färg till våren/sommaren 08.
Lite sommarbrun med ett par söta sandaler/ballerina till.
Kanske tar ett par gamla jeans som har legat i garderoben
som högstadiet och klipper av dom till shorts. Sen bara vika upp
kanten lite slarvigt. Får gärna hänga lite trådar hur som helst,
äkta "I-dont-care-feeling". Lite sådär som Karolina säger:
- Det romantiska möter de hårda. I love it!

Love, SOFIA.

Ute i sista minuten!

På julafton var jag ute i sista minuten för att fixa ännu en julklapp till min sis. Istället kom jag hem med dessa skorna. Ni kan aldrig tro vad jag betalade för dom. 50 kr på Din Sko. Hallå! Bilden är inte superbra, men som ni kanske ser är de lila mocka med suverän klack som jag älskar för tillfället! Hade de senare på mig julafton till min svarta klänning från Monki. Jag trivdes som fisken i vattnet.

Love, SOFIA.

image873

Underliga och smaskiga recept !

Den här fick jag när jag fyllde år, Desperate Housewives Kokbok !
Himla skoj. Roliga, underliga och smaskiga recept.
Nästa gång jag ska fixa middag till någon för det bli recept från den.
Allt från kalkonhamburgare, basilikasoppa och kladdiga brownies.

Love, SOFIA.


Noll shopping 2008

Klockan är snart 12, och jag måste kila ner i duschen. Hade varit skönt om solen strålat lite idag, nu är det bara en massa moln. Längtar till jag kan börja cykla till jobbet igen, himla skönt. Känns annars otroligt skönt med vadet - noll shopping 2008. Klart, det är svårt. Det är klart, jag får köpa smink när jag behöver det som mest - men inte läppglans om jag bara ska på fest. (oh yes, rim där ja). Om man verkligen vill något, så klarar man det. Imorgon åker min pappa till Åre, vill jag också. Längesen jag åkte skidor.

Love, SOFIA.

image872

Jag är sjukt laddad. Är du?

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Ni kan nu inte tro era öron, eller ok, ögon. Jag och min boyfriend har nu gjort ett vad. Inget shoppande för oss under 2008. Jäklar vad jag ska spara. Det kommer inte bli några problem för min lover, men däremot för mig. Men jag tror på mig själv, och jag vet inners inne att jag kommer klara det. Om jag kan klara det, så kan du. Vill du vara med? Mitt mål är att åka till New York och stanna där i mer än en vecka. Jag är SÅ laddad. New York - HERE I COME !

Love, SOFIA.



image870

Perfekta drömväskan.

Hej igen. Imorgon är jag ledig, oh yes. Då blir det kanske stan, men kom nyss på att jag glömt mitt kort hemma. Får väl kanske tänka om .. Jag är på jakt efter den perfekta svarta drömväskan. Ge mig gärna lite tips! Imorgon, en ny vecka. Det blir jobb och lite sånt där, inget speciellt planerat, vilket jag älskar. Tycker förresten annars att alla borde investera i ett juicyset. Du kommer INTE ångra dig, gå in här www.shopbop.com.

Love, SOFIA.


Mitt nyårslöfte !

Nej, jag har inte gått och dött, nu är jag här. Har varit ganska dåligt med att blogga på den sista tiden. Det har hunnit vara nyår, min födelsedag och lite till. Nu är det ett nytt år - 2008. Känns skönt att börja om med ett nytt fräscht år. Jag är laddad, är du? Nu sitter jag här i min juicy, borde egentligen inte alls sitta här utan fixa och packa lite. Fick som julklapp av min chef att se Cats, och det idag ! Oj, nu har jag bara 20 minuter på mig att göra mig klar. Vad i *pip* ska jag ha på mig? Det är slask ute, typiskt. Aja, mitt nyårslöfte - blogga mer !

Love, SOFIA.

image868