EN SEN LITEN DAGENS:

 

Hej på er. Ligger i min säng, härligt härligt. Skönt att vara ledig, men känner redan att jag har lite spring i benen. Imorgon är det om på nytt. Tänk, snart är det den 1 juli. JULI, HALLÅ? Mindre än ett halvår till julafton herregud. Min syster gör fruktsallad till mig nu. Köpte världens största ananas innan idag, ska börja missbruka ananas. 

Förresten, Ben & Jerry-glassen vi provade igår, den var inte great. För om det hade varit supergod hade den varit slut nu, men mer än halva är kvar - då är det något som inte står rätt till.

Kram banan, SOFIA ♡

paris men´s fashion week



Paris men´s fashion week. Där e min älskling nu och hänger på möten, vill också vara där! 30 grader och sol, fyllt med vackra människor i ursnygga kläder. Kolla bara in denna bruden, snygg stil !?

Johanna

Sista dagen i Miami ..

En bild från vår sista kväll i Miami. Tänk så hade det varit den här sommaren vi skulle åka .. Ja, som ni märker sitter jag här och dagdrömmer igen. Min lover säger att jag tänker för mycket. Undrar om det stämmer. Det hade ju varit tråkigt om man inte hade tänkt alls? Spelar sönder Konichiwa bitches. SÅ JÄKLA BRA! Snart kommer my parents och hämtar mig. Hej, jag heter Sofia och bor fortfarande hemma. Men jag planerar mitt liv. 

SOFIA ♡

Bebis

Click to view full size image 

Godmorgon. Nu har min lover åkt, ligger kvar hemma i hans säng. Jag är trött. Vad ska man göra idag? Sin första lediga dag på hur länge som helst!
Här kommer Nicole strosande med sin lilla bebis och ursnygga hatt.

SOFIA ♡

MrsH

Raye Dress Dahlia Dress

Blue Silk Dress 90´s Knit Dress

Ljuvliga klänningar från MrsH. Ögongodis. Man vill bara ha mer!

SOFIA ♡

Oh la la.


Detta är vad som väntar mig och min lover ikväll. I. Cant. Wait.

SOFIA ♥

Strawberry


Jag har köpt ett nytt läppbalsam. Superfin, och verkligen supergod (smakar jordgubb när du slickar dig om läpparna). Passar mig perfekt! Köpte det för att min 8 hour var borta, men hittade det såklart bakom min blomma (?). Nu använder jag båda flitigt. 

Börjar bli hungrig på mat. Det är farligt att äta godis när man är hungrig. Har ont i magen bara för det. Min lover ska köpa med lite mat hem, gott! Det är lördag, och jag är ledig imorgon, HELA DAGEN. Då snackar jag sovmorgon :)

SOFIA ♥

Min klocka ringde 8.00 idag, en lördag.

Är hemma hos min lover nu, eller ja, han är inte hemma. Ligger helt utslagen i hans säng. Har jobbat idag, vilket var nästan som tortyr. Det är jobbigt att jobba när man hellre vill ligga kvar i sängen. Speciellt när man sover över med sina kompisar. Ligga kvar i sängen, äta fruktsallad och bara snacka. Min klocka ringde 8.00 idag. Måste bara ta det lilla lugna nu en kvart, femton minuter. Sen är jag tillbaka, med lite mer skoj uppdatering!

Kram på er, SOFIA ♥

Michael Kors


Tänk dig en sval sommarkväll, skärgården och guppande vatten .. Känner du feelingen? Tänk dig då den här vackra, enkla cashmere-tunikan från Michael Kors .. Åh ..

SOFIA ♥

Karolina Kurkova




Sovmorgon, tackar man inte nej till. Har fixat mig, dock inte dressat mig, eller packat väskan. Kanske dags för det?! "Ska bara" brukar det heta. Karolina Kurkova på bilden. Love it. Underbar byxdress i härliga färger. Jag spelar sönder Robyn - Konichiwa bitches. 

SOFIA ♥

Konichiwa Bitches

 

 

 

 

 

Jag har fått en ny älsklingslåt, haha, den är så jäkla bra.

 

Robyn - Konichiwa Bitches. 

 

(Sök på youtube så får du se videon till, sjukt skoj.)

 

SOFIA ♥


Starbucks, I love you.

Tittar igenom alla bilder från USA sen förra sommaren. Åh, ni förstår nog inte så mycket jag saknar New York. Jag vet, jag vet, babblar hela tiden om NY, men jag är fast. Ni vet när man är kär, så blir man ju glad i hela kroppen när man tänker på den här personen?! Am I right? Precis så blir jag när jag tänker på New York. Jag har bestämt mig för att åka dit i slutet av sommaren/början på hösten. Längtar redan. 

SOFIA ♥

Marc by Marc Jacobs

 

Hade gjort vad som helst, jag lovar, om jag hade haft den här lilla koftan i mina ägor. Är den inte hur söt som helst? Tänk den till ett par slimmade, supertighta jeans, vita tygskor och min korallfärgade väska från Mulberry .. Det bästa av allt är att du kan vända den ut och in, och få en fin randig (!!) söt liten kofta på köpet. Ha. ho. Jag måste suga lite på den här karamellen nu, och tänka igenom mina finanser .. Jag återkommer!

SOFIA ♥

Dagens, la la la.

 
  

Hemkommen från jobb, hunnit äta lite med. Är lite död i kroppen. Här kommer iallafall en dagens outfit, la la la. Allt från H&M förutom flats från Zara, väska från Mulberry. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, blir allt lite mer uppdatering här i bloggen. Ser fram emot imorgon Johanna! :) 

Kram på er, SOFIA ♥

My cupcakes

Såg att Johanna också skulle baka cupcakes idag. Här kommer iallafall mitt resultat :)





(Krossad blockchoklad i, som har smält sådär härligt ni vet)





DAGENS SÖTNOS:

    

Dagens sötnos, min sötnos, hihi.

Min BF har världens sötaste outfit idag, härligt!

Blus från Åhlens

Chinos från Lexington

Shoes från Vagabond (?)

Puss på dig snickan !

SOFIA ♥

vet nt vad det är...



Vet nt vad det är men jag tycker hennes stil är sjukt grym ! Sådär jag bryr mig inte känsla över outfiten...

Nu ska jag baka muffins,

Johanna

cute



Godmorgon ! Idag är jag ledig, åh helt underbart! Man uppskattar verkligen ledigheten när man jobbar som ett as alltid. Var faktiskt ute med min älskling och joggade idag på morgonen, haha det gick som det gick! Har grymt dålig kondition ! Imorgon åker min pojke till Paris på modemöte och jag kommer sakna honom ngt fruktansvärt. Men jag och Sofia ska ta hans plaze över helgen och ha mysiga film och bloggkvällar:-).

Anledningen til att jag la upp denna bilden var för att för ett tag sedan la jag upp en annan bild på en underbart söt hund, här e den igen med ägare ! Cute...

Johanna

Dubbelavsnitt

 

NU: dubbelavsnitt av Sex and the City. Jag är redo, är du? 

 

SOFIA ♥


SOFIA OUTFIT:

   
   

  

SOFIA ♥



Skvaller




Ligger i soffan och hade tänkt att kika igenom dessa tidningar jag fick av Johanna igår. Sweet :) Solen är framme, and I'm loving it. Först - lite Oprah och lite frukost.

Tátá, SOFIA ♥

Gammaldags

Innan bion gick vi runt på stan för att fördriva tiden efter matbiten. Såg denna ljuvliga sommarskyltning! Påminner mig lite om Madicken. Sånt gillar vi. Massa blommigt mönster, väldigt gammaldags.




SOFIA ♥



a la sallad...




Ser ni salladen ! Gud, var den bästa jag ätit någonsin. Dess innehåll var paramskinka, kyckling, melon, tomat, majonäs och bröd med olivolja som man doppade till. Mmm. Jag rekomenderar den grymt ! Nu måste jag snabba mig till jobbet!

Ha en underbar Tisdag,

Johanna

outfit for today

 



Haha, jag är sämst på att fota. Ni får tre bilder, jag fick nt plats med hela mig på en bild nämligen:-) Usch det verkar lite kallt ute today, men men jag har bara 5 min till jobb så det blir bara att cykla snabbt som atans.

Outfit for today:

Linne med spets från H&M

Jacka/ Kofta får H&M

Leggings från Gina

Skor/ sandaler från Grekland

Sedan väska från en lite butik här i Lund


Kram, Johanna

sofia & johanna på upptäcktsfärd



Oki, som Sofia sa. Bion igår var underbar, men väldigt sorglig också. Det fanns stunder då jag var rädd att jag skulle göra väldiga ljud av mig bara för att hålla inne tårarna, allt hade fastnat i halsen nämligen ! Iaf, när vi skulle handla godis innan träffade vi dessa söta små krabaterna, hoppas ni ser vad det är, två möss! Sjukt gulliga.

Johanna

Gosig cashmeresjal.

Juicy Couture Cashmere hooded top  Juicy Couture Cashmere track pantsBajra Ball trim scarf

I morgon har jag sovmorgon, och jag är SÅ glad för det. Ska sova riktigt länge, för att sedan bara ha riktigt mysigt hemma innan jag börjar jobba. Självklart blir det på med juicy och en stor gosig cashmeresjal. Jag är laddad. Börjar inte förrän 15.00 i morgon, så det lär bli mycket bloggning, wihoo! 

Är så trött så jag knappt orkar hålla mina ögon uppe. Har ni förresten fyndat något på rean än? 

Kram och godnatt på dig, SOFIA ♥

Speechless ..

I'm speechless. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Måste låta filmen sjunka in. Jag och Johanna har gråtit som två barnungar på bion ikväll. Jag känner sån längtan tillbaka till New York. Går inte att beskriva. Om inte alla hade sovit här hemma nu hade jag storbölat. Jag. Måste. Tillbaka. 

SOFIA ... ♥


finfina nicole



Såja, finfina Nicole på bild också. Nu ska jag iväg till Sofias jobb, ut och käka och sedan SATC, Ja! Ngn av er som redan kollat den? Aja, bilder och uppdatering senare ikv, bye !

Johanna

check this oute



Har precis hittat min favo-hemsida. Dagens muffins är namnet, gud ! Finns alla sorter, från Frukost, mat till Söt-Muffins. Här ska bakas nu ja ! Har ni några smarriga recept på muffins? Dela gärna med er !

Cute, Johanna

Mitt motto



Börjar bli trött, ska upp tidigt i morgon. Måste bara kila in på toaletten en sista gång för att ta bort ansiktsmasken. Hoppas på en mycket härlig vecka framför mig. Det blir ju alltid vad man gör det till, mitt motto. 

Sov gott gullungar, kram kram SOFIA ♥

Svensk sommar


Mysigt, sitter utomhus .. Det regnar och åskar lite. Kom till och med en liten blixt för ett tag sedan. Jag har börjat sjunga med fåglarna. Jag visslar - de svarar. I love svensk sommar.

SOFIA ♥

I min sminkväska ..


Min coola sminkväska från Make Up-store.




Färgad dagcreme, väldigt bra. Köpt på Apoteket.



Använder den här foundation till att täcka små skavanker.



Ögonskugga, för att få en jämn färg på ögonlocket.



Min ögonfransböjare - av det enklaste laget. 



Min nya mascara, från Nouba. Rekommenderas! 



Den svarta ögonpennan använder jag bara till festsminkning, medans jag
använder den bruna till vardags.



Mina små söta sommar-läppstift.



Mitt korallfärgade läppstift som jag precis har förälskat mig i.



Lip-plumper från Victoria Secret.

Det var allt, hoppas ni är nöjda, haha.

SOFIA ♥

sista, jag lovar...



Haha, oki ska sluta nu. Men var bara tvungen att lägga upp denna klänning.

Riktigt Cute !

Johanna

navy



Hur fin var nt denna då?

Glitzy.se

JOHANNA

Sockersöta Elsa Holsk

 

 

 

  

 

  

 

SOFIA ♥

 

 

 


permanent vacation

 
Älskar dessa bilder, känns verkligen som sommar. Idag har det bara varit jobb för min del, handlat lite mat till veckan och imorgon är det dags för mig att göra nytt pass. Aldrig roligt att ta nytt foto, men en grej har jag verkligen lärt mig. Ha aldrig uppsatt, man ser ut som en dude, haha iaf jag. Men men, imorgon är det kvällsmys som gäller. Ut och äta och sedan SATC, Längtar. Bilder kommer imorgon kväll...


Ha en underbar kväll,

JOHANNA


två favoriter





Två favoriter från Elle.se, knuten är helt underbar! Tyvärr har jag alltid knut, känns lite för vanligt för mig nu. Önskar jag kunde ha långt vågigt hår. Det är bara att spara säger momi. Tråkigt att vänta bara, haha.

Hur har er Söndag varit då?

Love, Johanna

Massor av modemagasin.



Herregud, läste precis Elin Klings blogg. Hittade den här bilden, och jag dör. Jag vill också vara i LA, sola, bada och bra shopping. Ser ni hennes hatt? Me like. Ser nästan exakt ut som min här hemma! Wiho, är så glad! Vad jag hade velat just nu: cykla in till stan, lägga mig i parken med massor av modemagasin. 

SOFIA ♥

Sött mönster


Äntligen hemma! Hade det lite tråkigt på jobbet, och försökte blogga från mobilen, men ikke. Har precis ätit och lagt mig i sängen för att ta det lite lugnt någon minut. Hoppas allt är bra med er, för det är det med mig. Ska ju visa lite sedan vad jag har i min sminkväska. Men det får bli om en stund, är lite död nu. Är förresten lite glad för min blus jag köpte förra året. Är det inte hur söt som helst? Tänk er det mönstret till en söt liten klänning? Love.

SOFIA ♥

Blommigt

  

Blus - Signal
Jeans - Whyred
Tygskor - Din Sko

Bråttom till jobbet nu! Mamma och pappa står ute och väntar med bilen!

Tátá, SOFIA ♥


Duffy.

 

Godmorgon på er. Har precis ätit frukost och ska klä på mig nu hade jag tänkt. Får se vad man kan rota fram i högarna. Inte lajbans väder idag, regn och mulet. Får försöka göra mig glad på något annat sätt, som att blogga :) Lite senare idag, när jag har kommit hem från jobb, hade jag tänkt att visa er vad just jag har i min sminkväska. Kan bli intressant! Så håll utkik! 

 

Kram på er, SOFIA ♥


Typiskt midsommarbild ..


Var nyss inne på H&M's hemsida, och hittade den här bilden. Trodde ju då såklart att den klänning (eller är den en kjol och blus?) skulle gå att köpa .. Men nejdå! Är det inte annars en typiskt midsommarbild? Man blir glad av att titta på den iallafall :)

SOFIA ♥

Top ten!

Fastnade för den här bilden på Ashley, allt är top ten. 




SOFIA ♥


Ashley Olsen




Åh, det här gillar jag. Enkel outfit a la Ashley Olsen. Riktigt snyggt med ett par vita tygskor och ett par slimmade jeans till. Precis så vill jag se ut på jobbet imorgon. Oh yes. Gillar hennes hår, "inte tvättat det på en veckat" typ.

SOFIA ♥

SATC-premiär

Hittade lite bilder från premiären för Sex and The City i huvudstaden:

Frida Hallberg & Alexandra Rappaport

Andreas Kleerup & Elsa Hosk

Sara Sommerfeld & Andreas Wilson

Sofi Fahrman & Marie Serneholt

Agnes Carlsson med vän

På måndag blir det premiär för min och Johannas del :) 

SOFIA ♥

Slitna converse.



I kön till stället vi skulle ut och svira på hittade vi den här planschen. Hur fin är inte den? Två söta ballerinor med slitna converse. Knuten får jag ju självklart inte glömma, som är pricken över i:et. Ha. Ha. En väldigt inspirerande bild. Vad tycker du?

SOFIA ♥



Mytheresa



Motiv.

 Sass & Bide Heart print T-shirt  Sass & Bide Slogan print tee    Sonia by Sonia Rykiel Snake heart T-shirt  Moschino Cheap & Chic Face print T-shirt

Söta t-shirts från Net-a-porter.com

SOFIA ♥

Bilder från midsommar !


Min BF, Martin & Anna

'

Filip & Totte



Min snygging till BF





Min lover  och lilla jag



Mollan kämpar, ha ha ha.



Johanna försöker sikta !





Sis hade lite problem i början, men klarade sen!





Johanna med sin boyfriend och Iphone ;D





Ingen kommentar .. Ha ha!







Sofia ♥


Oki, hur ...



Oki, hur coola var nt dessa då. Sjukt sugen på att handla dom, riktigt nice till en svart outfit och dessa som en färgklick til, härligheter var det ja !


459:- 
www.larodute.se




Johanna

brunch i lund

Sov länge idag, skönt ! Har precis kommit hem från brunch med älsklingen, gick på ett café i Lund som jag aldrig varit på. De hade ett supermysig uteplace, kändes som vi var i italien:-). Här kommer lite pix iaf..


Älsklingen med en kycklingciabatta och latte:-)




Me, med en kalkonbagel och en hallonsmoothie, mums !



Ja, dessa hade ju inte varit fel till efterrätt. Tyvärr sågs de bara på en bild, men världens finaste cupcakes.

Have a nice day,

Johanna

gott & blandat

Här kommer lite bilder från igår, väldigt trevligt hemma hos Fija. Supergod mat och trevligt folk.



En fin röd ros !



Sofia & Malin, supersöta !



Totte:-)



Gott & blandat



Johanna, ME:-)



Midsommarlek, Pennan i flaskan !



Cute socks


God & glad kexchoklad,

Johanna

Midsommardag.


Damn, vad heta de är, Kate Hudson & Stella McCartney! 

Är hemkommen från min lover nu. Har på mig samma kläder från igår. Fräscht va? Men det är så det ska vara - "dagen efter". Hade en väldigt trevlig kväll med mina nära & kära. Bilder kommer senare! Hade lite lekar med, haha, väldigt roliga bilder därifrån. Åt precis upp den sista tårtbiten från igår, som min BF gjort. Himmelsk god :) Hann aldrig ta en outfit från igår, men det blev en nyköpt svart vippklänning från H&M, nya sandaler med. Måste visa bild på dem sen! Väldigt fina, till ett väldigt bra pris :)

Tátá, Sofia ♥

Kirsten Dunst



Inte meningen att bomba med inlägg nu, men hittade den här bilden på Kirsten Dunst precis. Även hon med en panamahatt. Köpte min igår, jäääh. Provade med ett par slitna jeansshorts och vit t-shirt till, dö-läckert! Oken, men tátá sötnosar!

Sofia ♥

DAGENS STILIKON(ER)!

STICKING TOGETHER photo | Keira Knightley, Sienna Miller

Sienna Miller & Keira Knightley.

Både positivt och negativt.

HAPPY TRAILS photo | Audrina Patridge, Lauren Conrad

Blir snart hämtad, ska och jobba tre timmar idag. Är det folk som tänker shoppa idag? På midsommarafton? You never know .. Har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig, men det är jag - alltid ute i sista minut med klädsel. På både positivt och negativt. Ok, nu har jag 25 minuter på mig. Tur för mig att jag har sminkat mig och ätit lite frukost. 

Kram på er, Sofia ♥

Jag / Sofi Fahrman

Hallå! Titta vad jag precis såg! Jag och Sofi Fahrman har nästan likadan garderobs-feeling. Helt sjukt bra! De där krokarna är sjukt effektiva. "Skyltar med det bästa längst fram".



Mitt rum



Sofis garderob

Morgondagen - midsommar !



Herregud, jag har egentligen verkligen inte tid att sitta framför datorn nu. Har massor att göra inför morgondagen - midsommar! Jag och min BF har precis varit iväg och handlat massa mat. Hittade även ett par shoes, alltid redo för shopping. Imorgon ska vi båda jobba på samma ställe, då det blir mest peppning inför kvällen. Sedan hem och hoppas på att vi får allting gjort! Min syster är nog snäll som också hjälper till, I hope. Måste kila gullungar! Kommer och uppdaterar mer om en timme.

Kram kram, Sofia ♡

DAGENS OUTFIT:

     

Redo för jobb. Håret fixat, check. Pannkakan till smink, check. Kläder på, check. Var förresten i stan igår, med sis. Äntligen köpte jag Elisabeth Arden, Peel and Reveal! Den har varit slut i mitt badrumsskåp för länge, så det var dags igen. Använde den två ggr igår, har fått värsta attacken nu. Hoppas den går över iallafall, lagom till midsommar.
Jag lovar, när jag sätter mig på cykeln kommer det börja regna, bara för att det är jag. 

SOFIA ♡

Milk-milk-milkshake

Strawberry Milkshake

Okej, nu ska jag hoppa in i duschen. Förra sommaren när vi var i NY köpte jag det här shampoo/bath på Sephora. Inte förrän nu har jag öppnat den, för att jag ville spara den så länge som möjligt. Den luktar verkligen strawberry milkshake! På framsidan står det ett litet recept hur man gör en riktig milkshake. Tyckte jag var lite cute. Fanns en massa, massa olika smaker höll jag på att skriva, men menar dofter.

Sofia ♡

Net-a-porter.com

See by Chloé Color block tiered skirt  Fendi Leather banana flats See by Chloé Cotton printed T-shirt dress See by Chloé Oversized mod coat 

Nej, det är inte påsk, det är sött. Gillar gult, min pappa med. 

Gult får solbrännan att glöda.

Sofia ♡

Något hemligt recept?



Långt hår är precis det jag försöker odla. Är på god väg, men ändå så långt borta känns det som. Finns det piller som gör att det växer fortare? Något hemligt recept? Aja, man får göra det bästa av situationen! Fixa någon snygg frisyr så länge .. Men som alltid blir det alltid knut uppe på huvudet. Känns kanske inte så inspirerande, men funkar alltid för min del. 

Sofia ♡

DAGENS STILIKON!



Så DAGENS STILIKON: RACHEL BILSON!

Gillar hennes stil, slapp men verkligen inte tråkig! 
Panamahatten, tro inte att jag inte ser dig, 
för det är DU som sätter pricken över i:et här.

Sofia ♡

Panamahatt - så rätt!

 

 

Nästan en sån här panamahatt har jag lagt undan på jobbet. Och imorgon blir det min. Tänk nu till sommaren, vitt slappt linne, jeansshorts och enkla vita tygskor. Åh, värsta sommaroutfiten. Såg även på I huvudet på Gynning igårkväll, då Carolina bar en likadan hatt till en långklänning. SÅ RÄTT !

 

Sofia ♡


MK



Mary-Kate för Italian Vogue. 

Ja, tack !


Ok, nu blev det väldigt mycket här, men man kan inte tacka nej till lite fruktsallad med jordgubbar, melon och blåbär. Inte jag iallafall. SATC är såklart sjukt bra, sitter mest och stirrar rätt in i tv och är fokuserad. Haha.

Sofia ♡

Maraton!



Jag struntar i fotbollen ikväll, vilket jag har gjort alla andra kvällar med. Jag tittar på Sex & the City-maraton. Håller på fram till 23.00 ikväll, yeah. Såklart blev det glass till, Ben & Jerry's . Livet är allt bra härligt ibland. 

Midsommar på fredag, härligt! Sofia ♡

härligheter !



Nu, äntligen öppnar webshopen för Nathalie Schuterman. 30% off har de också, dessa härligheter kommer från Lanvin och går loss på ca 2500 kr, de gula hade passat mig perfekt !

Nu ska jag till kulturen och sitta ute i solen vid en storbildstv Sverigefotboll på, buffé blir de la också, lala...

I Love sommaren,

Johanna

Färg och svart/vit

Zooma

Hur söt är inte den här bilden? Hittade den på Ellos hemsida. Man kan faktiskt köpa klänningen flickan har på sig. Åh, synd att den inte finns i storlek till mig. Superdupersöt! Just den här bilden hade jag kunnat förstora upp, en i färg och en i svartvit. Cute!

Sofia ♡

Swimwear @ net-a-porter!

Melissa Odabash Molly mini dressZimmermann Sweet Violet top Milly Lucca crochet lace dress Shay Todd Lurex stripe mini dress

Klockan börjar närma sig lunchtid på stranden, och visst 
måste man vara snygg på restaurangen då med?
 Det räcker inte bara med en snygg bikini/baddräkt! 

SOFIA ♡

Chloé

Chloé Cut out detail swimsuit Chloé One-piece bandeau swimsuit  Chloé Matelasse triangle bikiniChloé Dungaree style bikini

Chloé Art print triangle bikini Chloé Splash print bikini Chloé Crossover halter bikini Chloé Crossed bow bikini

Badkläder från Chloé.





Be cute - wear pink

Diane von Furstenberg Bowenia strapless dressMarchesa Strapless silk dress  Mulberry Ombré Bayswater bag Fendi Folding banana flats

SOFIA ♡

Godisar:

  

Jag har ont i min arm. Synd om mig va? Har tagit min sista spruta idag, mot livmoderhalscancer. Aldrig mer sprutor för min del, never. Imorgon är jag ledig, åh, så skönt! Det blir stan med min sis. Väldigt längesen jag var i Malmö faktiskt. Hoppas att jag inte har missat något! Dessa två små väskor kommer från Marc by Marc Jacobs. Supersöta! NU: Garolina Gynning på Kanal 5!

Sofia ♡

Svinkallt och så klart lite regn.

 

Godmorgon! Gick upp för två timmar sedan, tog på mina träningskläder för en powerwalk. Svinkallt och så klart lite regn för att göra det hela värre. Men hem kom jag. Ligger här i sängen och chillar lite nu. Ska iväg och jobba om exakt två timmar. Förresten, müslin smakade riktigt bra imorse! Blev väldigt mätt! Det känns som en riktig "mysdag". Vill bara vara hemma, titta på film och krypa ner under täcket. Åh, nej! Fokus.

 

Sofia ♡


grönt.gott.äpple.

Väntar på att någon bra film ska börja. Till dess blir det till att läsa lite nya tidningar. Aldrig fel.







Sofia ♡

Egen müsli






Har precis varit och inhandlat lite stuff till min hälsovecka! Min syster såg att man kunde blanda sin egen müsli, wääh, nice. Så det gjorde jag, blandade två olika påsar, som ni ser på bilderna. Till det ska jag ha lättfil, tycker att yoghurt blir för sött till. Köpte även blåbär, satsumas, nektariner och gröna äpplen! Yeah, jag är taggad :)

Sofia ♡

Ätit precis vad som helst ..






Jag gjorde det! Första gången är alltid den svåra! Nu måste jag bara fortsätta också. Peppa, peppa. Gillar bäst att träna utomhus, frisk luft. På med ipoden, hög volym, sen är det bara att köra! Det är kul, när man väl har kommit igång, det blir en livsstil. Imorgon, och på hela veckan, gärna så länge det går ska jag inte äta godsaker eller något onyttigt alls. Har märkt det de senaste veckorna, då jag har ätit precis vad som helst, att kroppen börjar söla. Man mår bättre när man rör på sig och äter bra mat. Blir uppdatering om hur det går för mig här i bloggen! Så håll utkik!

Sofia ♡

PÅ MED TRÄNINGSKLÄDERNA, NU ! ! !

Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image

Nicole Richie- multi

Click to view full size image 

Sitter här och försöker planera min sommar, vilket inte blir så lätt. Ska jobba nästan varje dag, så ni förstår. Förhoppningsvis blir det en resa till hösten istället .. 
Solen börjar äntligen titta fram nu. Orkar jag ta mig ut på en promenad? Hm. Nej, nu måste jag ta tag i mig själv!

Kram på er, SOFIA ♡

fotbollsfruar



Oksana Andersson, mest känd som chippens flickvän i svenska landslaget, även rankad som topp 2 som snyggast i Sverige lr ngt. Har precis tittat på Gynning när hon träffade fotbollsfruar. Vilket lyxliv denna brud har. Vem hade inte tackat ja till det?!

Var hemma hos älsklingen igårkväll, jag och sex killar tittade på svenskarna när de spelade. Tack och lov kom Ida också, annars hade jag somnat, vilken kass match! Nästa gång ser jag den gärna ute på en bar eller ngt. Sitta och smutta på drinkar ist för att titta, haha. Påle hade köpt jordgubbar och glass iaf, så efter matchen stannade vi tre hemma och tittade film och mumsade på gott:-) Ibland är det skönt att bara ta lugna melodier...

Love,

Johanna

pinkdress





Agyness Deyn med sin underbara Pinkdress, lite små vingliga ben kankse . Haha. Ritade sig med tuschpennor. En tatuering på G?

iphone apple



Johanna har äntligen köpt en Iphone Apple, kommer om exakt 5 dagar.

Jag är lyckliga gatan,

Johanna

Sötsaker

Partay Gal Bracelet IT-girl Bracelet

Starlet Bracelet Chwinger Bracelet

Lite sötsaker från Mi Lajki.  SOFIA ♡

Inspiration från Stureplan.se

Sandra Garthammar Sanna Forbes & Marie Wistrand

Alicia Bosiak Carla Goldsmith & Emily David

Michaela Blom & Frida Fahrman Tess Montgomery & Oscar Durling

SOFIA ♡

Fina illustrationer.

burfitt

Illustration av Lovisa Burfitt

ill
Illustration av Terexov

tshirt
T-shirt från Mulberry

Cashmerehalsduk.

    

Hej på er. Har varit och jobbat lite idag, väldigt mycket folk på stan! Ligger i sängen och tittar på Pussycat Dolls, medans säkert alla tittar på matchen. Är inget big fan av fotboll för tillfället. Haha jo, gick ner innan för att hämta lite vatten, då jag ser mamma och pappa. De sitter i soffan med varsin matchtröja på sig. H.e.r.r.e.g.u.d. Ska fixa mat till de gamla sedan, annars blir det väl inte mat på flera timmar.

Detta är iallafall vad jag hade på mig idag. Kort svart jacka, HM, klänning, HM, flats, Zara, cashmerehalsduk.

SOFIA ♡

Watch me work bag.

Äntligen hemma från jobbet. Är så sliten, men ska inte gnälla. Ska träffa min lover i stan nu. Har inte ätit middag, så blir nog att köpa med mig lite kinamat. Aldrig fel! Nästa vecka är det midsommar. Hallå, var tar tiden vägen? Allt går i 190 för fanken. Hm, ja, ska snart ut i blåsten. Räcker en tunn jacka? Jag har förresten svarta strumpbyxor på mig idag, yeah! 1-0 till strumpbyxor, för vad hade man annars haft till den kortkorta? Aldrig att jag hade varit barbent! Gah. Har tappat träningen helt nu. Har nog inte rört mig, förutom cyklat till jobbet 30x2 på flera veckor! Ångest.Ångest. 

Men men, fredag idag, och efter jobb imorgon är jag ledig en dag. SKÖNT! 
Hoppas på fint väder så jag kan åka till stranden och ha lite picknick med mina friends. 

SOFIA ♡

Historia, Miu miu-heels

Måste berätta. Cyklade till jobbet idag, lite regnigt och världens tråkigaste väder. Cyklade uppför en liten backe, då jag ser en massa studenter tjoa och skrika. "åh", tänkte jag, det är inte läge för huvudvärk. Så förbi skolan, och typiskt - rött ljus. Stannar upp och väntar på att det ska slå om till grönt igen. Det är då jag ser! Världens finaste Miu Miu-heels. Dessa hade en söt tjej på sig, på sin regniga student. Till de matchade hon en vit snäv klänning med ett litet, tunt, rosa skärp. Åh, det var så himmelskt fint! Där var min dag räddad. Vad ett par heels kan förändra dagen ..
SOFIA ♡


Bette Midler



Sofia ♡

Leaves of grass


 


Ibland måste man faktiskt få stirra, Sofia ♥





Ok, förra veckan, men ändå.



Ligger och tittar på röran på mitt rum. Alla mina kläder. Ibland har jag mina dagar då jag är så läskigt trött på mina kläder. Det är en sådan dag idag. Så nu helst av allt vill jag bara göra mig av med allt, och in med nytt. NYTT, NYTT, NYTT. Åh, evigheter sen jag köpte något sött. (Ok, förra veckan, men ändå). Så liksom, jaha, vad ska jag ha på mig imorgon? Urk, den klänningen? No way! Bla bla bla. Så här kan det fortsätta i .. flera dagar! 

Sofia ♥

Grattis till studenten!




Sådär, nu är allt i sin ordning, på med juicy, bort med pannkakan i ansiktet, av med smycken, och nu ligger jag här i sängen och slösurfar på datorn. Hittade dessa bilderna från igår. Ingen kommentar, men det bjuder jag på. Har en massa bilder på vår andra kamera, men har inte orkat fixat med det än. Grattis till studenten än en gång sis.

Har även jobbat idag. Hade hellre legat hemma och bara sovit! Haha, sjukt trött imorse. Imorgonbitti är det lite mer jobb, sen träffa min lover. Ska även till honom och hans syster på kalas på lördag. Panik! Vad ska jag ha på mig? Åh, hujedamej. Men nog om det, får fixa det imorgon efter jobbet. Vad har ni annars haft för er idag? 

Kram på er körsbär, nu ska jag äta lite tårta, Sofia ♥






love !



Jag bara älskar deras stil, finns de någon som har mer klockrenare outfits än dessa två?! Idag slutade jag redan två faktiskt, inget planerat. Alltså extra skönt ! Men det blev ingen fest, regn och åter regn sågs utanför fönstret. Skulle bara ta mod till mig at cykla hem från jobbet utan att bli träffad av regnkornen, haha skämt eller, såg ut som jag duschat !

Igår, Onsdag var jag på Sofias systers student. Sjukt god mat och trevligt folk. Sedan var det vidare till en anna student. Min mage var stor som ett berg när jag gick till sängs.

Nu kastar Johanna sin digitalkamera och imorgon köps en bättre mobil med grym kamera i. Perfekt ju, två i ett :-)

Ha en mysig Torsdag, snart är det helg!

Johanna

viktoria + marc jacobs = sant



Marc jacobs kom arm i arm men Viktoria Beckham till CFDA Fashion Awards av stapeln i New York. Tjusigt, tjusigt !


Johanna

Svarta strumpbyxor !


Jag ÄLSKAR Nicoles outfit, hur perfekt som helst! Svarta strumpbyxor, den gula klänningen, håret & glasögonen! Snacka om helrätt! Om jag hade haft tillgång till kläderna hade jag bara: GE HIT, please. 

Tittar på South Park, haha, humor på topp! Påminner mig om mellanstadiet, då en kille i min klass alltid hade med South Park till "Klassens timme", plus lite chokladbollar. Vilka minnen!

Har äntligen bestämt mina kläder till min sis student. Vädret ser inte så lovande ut, men vad ska man göra? Pray? 

Adjö körsbär, SOFIA ♥

you´re cute...



Åh, har aldrig någonsin sätt en sådan underbar varelse. Jag svimmar ! Denna bild kommer från Fahrmans blogg, jag vill ha en hund nu! Bums. Detta är en mix av chihuahua och en dvärgspets. Vem skulle nt dö för en sådan sockertopp?!

Idag, tisdag. Slutade redan kl 14.30. Studenter överallt, högljuda och glada, jag kan nt mer än ge ett stort smile. Skulle vilja ta studenten igen nämligen. Snart ska jag iväg till min älskling och titta på fotbollen med tre andra fotbollsfreaks, haha. Roligt eller ej, vi får väl la se.

Jag är trött..

Johanna

Luella Lois dress

  

Jag har äntligen fixat med mitt jäkla bredband. Tror att jag har ringt 3Support sammanlagt ca 6 gånger. Men nu, nu jäklar kan jag surfa, haha. Har varit uppe med tuppen idag, hjälpt mamma. Min lillasyster tar ju studenten imorgon! Yey! Så imorgon är det partyparty! Känner att jag inte kan ligga kvar i sängen, utan måste ner och hjälpa mamma. Mer uppdatering sen! Ska iväg och jobba om tre timmar, inte lika skoj. Men man får väl tänka på lönen! Något positivt iallafall.

Adjö körsbär, Sofia ♥



Lauren Conrad ...

 

Lauren Conrad ! Så snygg outfit, tummen upp ! Chanelväska är nt helt fel... Annars är det Måndag idag, inte hänt så mkt. Jobbat fram till sex och nu ligger jag och tittar på vänner, love it. Så fint väder ute, men jag orkar verkligen nt gå ut. Igår var mega-mysigt, stranden med Sofia och sedan middag med älsklingen.

Nu ska jag dricka Hallon-saft...

Have a nice day,


En dag på stranden ..
















Såhär har min dag sett ut idag, varit på stranden med Johanna. Vi hittade en guldplats i Bjärred, inte vid bryggan, nej nej. Det var alldeles för mycket folk och bilar där så vi drog vidare. På vägen hem köpte vi glass, som var så sjukt god! Prova, prova! Ikväll har jag varit hos min lover, hemma hos hans föräldrar. Blev god fruktsallad med melon och glass. Sen gick vi ner till stranden igen, älskar det. Blev lite bilder till, så enjoy.











Godnatt på dig, snart ska jag sova! SOFIA ♥

Min förebild, Whitney Port

 

 

 

Hemma efter en liten utekväll, personalfest. MBF var klart sötast på hela stället. Ligger nu hemma i min säng och är halvt död. Känner hur tunga mina ögon är .. Kanske snart ska sova? Kommer slumra direkt. Ska träffa Johanna imorgon i stan, brunch eller något mysigt. Fint väder, och jag är ledig. Kan inte bli bättre!  SOFIA ♥


En söt liten bakelse.



Vi får låtsas att jag la upp den här bilden igår! En söt liten bakelse (som mest bestod ut av grädde, men väldigt goda jordgubbar). Bloggen strulade lite igår för mig, så jag hann inte. Nu sitter jag här iallafall, redo att klä på mig och äta lite frukost. Sedan bär det av till jobbet. Är det någon som orkar gå i stan idag? Hm. Får se om det blir mycket att göra! Blir mer uppdatering efter jobbet. Visst ja, hi ho, personalfest ikväll! Vi får se hur det går, elller hur MBF?:)

Kram körsbär, Sofia.

Smälta maten ..



Hej på er. Kom nyss hem från stan! Varit och ätit på torget, alltid lika god mat. tog sallad och min lover tog en urläcker hamburgare. Efter det gickvi runt på stan lite för att smälta maten. Nu ska vi kolla film, på kanal 5! Hoppas den är bra! Imorgon ska jag jobba, så blir en lugn kväll för min del.

Kram körsbär, Sofia.

Cool brud

 


Hallå !  Johanna här, ingen ledig dag för mig inte. Jobbat idag som vanligt känns det som, haha. Men men, är ledig nu iaf. Full rulle i helgen..Ikväll café med en kär vän till mig, imorgon picknick på stranden med söta Malin och sedan examenfest på kvällen. På Söndag ska jag äntligen träffa Fija på brunch:-) Mysigt. Älskar att vara upptagen...

Denna coola bruden vid namn Alexa Chung tycker jag har en grym stil. Tre bilder på henne fick ni idag, Nu ska jag iväg och dricka chai och äta Big muffins på esp och granska folk, riktigt roligt:-D

Ps! Älskar hennes kjol längst uppe, färgklick var det här ja !

Ha en trevlig Fredag

Love, Johanna


Calvin Klein

"MITT ENDA PROBLEM MED ATT HA EN FAR
I MODEINDUSTRIN ÄR ATT JAG, VARJE GÅNG
JAG GÅR TILL SÄNGS MED EN KILLE, MÅSTE
SE PAPPAS NAMN ÖVERALLT PÅ GRABBENS
UNDERKLÄDER!"

Calvin Kleins dotter Marci.

Midsommar

  

Denna klänningen kommer från Acne, och är så söt. 
Tänk dig den här till midsommar. Måste tänka på det ..

Det är farligt att slösurfa som jag gör nu. 
Måste på med bikinin för att lägga mig där ute i solen.

Hej på er så länge! Sofia.

Melon & hallon !


Godmorgon på dig. Härlig dag, härlig fredag. Smakade precis en väldigt god fil, melon & hallon! Smaka den, väldigt fräsch! Tittar på Oprah nu, alltid lika mysigt .. Åh, såg precis att Rasmus på luffen börjar på Tv4 klockan 11.30. Naw, längesen man tittade på barnfilmer! Men man får väl passa på att vara ute i solen nu när man väl är ledig. Ska packa min lilla väska till min lover. Blir nog parken för våran del. Köpa med något gott att dricka, så är dagen räddad.

Glöm nu inte att smörja in dig med solkräm, för vem vill se ut som en tomat ikväll? Sofia.

Damn kort !



KG Multi Cross Front Platform Sandals
Åh, jag tror att jag är kär .. Dessa underbara skapelser hade jag 
kunnat tänka mig i sommar. Eftersom jag är så damn kort måste 
jag ha ett par heels, ett par snygga heels! Dessa är från www.asos.com. 

Sofia, puss på dig!

Flyttar hemifrån


Som ni ser har jag ändrat om lite på mitt rum. Hade lite hyllor här innan, men nu är de äntligen (!) borta. Den röda stolen (plus en till) fick jag av pappa för någon dag sedan. Ska jag ha när jag flyttar hemifrån :) Ikväll ska jag träffa MBF, kolla film och äta godis. Imorgon är jag så ledig man kan bli! Ska hitta på något mysigt med min lover, mysa i parken eller något. 

Tjing tjing, Sofia.

Min söta syster på balen igår!







Min söta syster och hennes stiliga pojkvän/baldejt på balen igår. Klänningen var helt fantastisk! Lätt bäst igår :) Ligger i min säng nu och försöker fixa med min dator. Går väl ganska hyfsat. Vad har jag annars gjort idag? Jo, jobbat ja. Världens mest sega dag, inga kunder typ. Förstår jag, med så här fint väder ligga man gärna ute i solen än går på köpcenter. Visst tusan, nu kom jag på det! Måste slänga in mina vita sneakers i tvätten. Finns väl inget finare än ett par vita tygskor? Fräscht ska det vara!

Adjö körsbär, Sofia.

fab



Gomorgon! Idag var jag uppe med tuppen. Börjar kl 12.00 så lite sol blev det och en runda till systemet har jag också hunnit med:-) Är nt alls på humör för att jobba idag, alldeles för varmt ju. Men men, har bokat biljetter till bion nu, Ja! Äntligen. Perfekta platser blev det också...

This dress is fab till vänster, har köpt en liknande från H&M för ett tag sedan, very nice:-)

Fab, Johanna

Studentskiva ikväll.

   Click to view full size image 

Det här är så snyggt så jag dör. Så vill jag se ut på lördag! Typiskt att det ska vara för varmt med strumpbyxor nu på sommaren, men attans vad snyggt det är .. Tror jag har fixat min outfit till dess, så det är pretty sweet. Åh, börjar bli riktigt trött nu. Har förresten varit på studentskiva ikväll, mycket trevligt med god mat! Min lilla söta syster har sin bal idag, så måste försöka fixa bilderna imorgon. Hoppas du har det skoj ikväll sis! Och förresten, du var klart snyggast på hela stället :)

Godnatt på er, nu ska jag sova! Kram, Sofia.

Försöka förstå mig den bara ..

Godkväll allihopa! Har inte uppdaterat på hur länge som helst, herregud. Har haft fullt upp hela dagen känns det som. Hinner tyvärr inte lägga upp några bilder idag, sorry. Sitter här med min lilla dator, ska försöka förstå mig på den bara. Inte lätt, inte lätt .. 

Sov gott på er, adjö Sofia.

Carrie



Oh, I love Carrie och hennes outfits. Dessa liknande kläder finner du hos
asos.com. Längtar tills den 21,  när jag och Sofia ska klistra fast oss i biosalongsstolarna:-) Idag har jag jobbat, shoppingfrossa i stan idag jag jag lungt säga, folk var helt crazy i butiken.

Nu ska jag köpa godis...

Natti Natti

Johanna

Annars är läget under kontroll.



Top Gina Tricot
Kjol Whyred
Ballerina Zara
Väska Mulberry

Hade så mysigt i parken idag, perfekt start på dagen! Varmt var det. Hittade även en liten klänning, från Maria Westerlind,  som blir perfekt nu när det är bal och student-tider. Annars är läget under kontroll. Städat lite på mitt rum, låg kläder över allt, på sängen, på golvet, på mina stolar, gah. Men nu har jag hängt upp allt, pjuh. Min syster har gjort en stor och mumsig chokladkaka med glasyr. Hej hej stranden 2008!

Adjö körsbär, swip, Sofia.

Träffa MBF för picknick.



Bild: annaritar.blogspot.com

Godmorgon, godmorgon. En mycket varm natt, och då menar jag verkligen varm. Är hos min lover och har precis ätit lite frukost så här på morgonkvisten. Om exakt en timme ska jag träffa MBF för picknick. Ser ut som det är storm ute, men kanske bara är skönt nu när det är så varmt. Åh, min syster har bal imorgon wiho! Blir säkert en massa bilder här i bloggen imorgon!

Dags för att fixa mig, Sofia

VÄRLDENS NÖRD

Hej, jag heter Sofia och är världens nörd. Slängde på min gråa Juicy och tog min bike och cyklade hem till min lover innan ikväll, och tog en massa bilder. Om du inte vill ha mardrömmar, klicka bort nu, annars är du varmt välkommen att titta på mina amatörbilder ute i naturen. Tönten på tjejen har jag ingen aning om vem det är, fastnade knappt.  ENJOY!








love, love and love...


Okej, Sofia ringde mig precis och berättade att det fanns en underbar varelse på net-a-porter.com. Rätt som hon altid har fann jag denna vrålsnygga väskan från Marc Jacobs ! Oh gud, jag är in love. Synd bara att jag sparar som ett as till mina utlandsresor i sommar, annars hade denna väska garanterar hängt vid min axel:-)

Idag har jag varit ledig, har sovit från kl 15.00 till 20.00 ute i solen. Jag är bränd !

Johanna 

Marc by Marc Jacobs


Hallå, för fanken, det här var inte planerat. Jag har hittat min drömväska #2.
Jag väntar till nästa månad, då slår jag till. Det kan du hoppa upp och sätta dig på!

Sofia

Adidas by Stella McCartney

 

Precis så här vill jag se ut när jag tränar. Allt kommer såklart från Adidas by Stella McCartney, och du hittar de på Net-a-porter om du är intresserad! Finns en massa mer, så gå in och kika, det kostar iallafall ingenting. Tur för mig :)

Sofia

Inte för att jag brukar göra det annars ..



Jag är trött för att skriva något vettigt, inte för att jag brukar göra det annars. Men imorgon har jag lite sovmorgon innan jag börjar jobba, så jag ska träffa min bästis och mysa i parken. Underbart! Köpa med oss lite picknick, frukt och smoothies om jag får be.

Adjö körsbär, Sofia

Imorgonbitti kanske?



Ligger i sängen och tittar på Zlatan på tv. Härligt. Annars har jag jobbat idag. Tröttsamt. Men imorgon är jag ledig, då får jag ta igen lite solning. Längtar. Har gäspat konstant i två timmar nu, herregud! Känns verkligen att det är söndag. Hade varit skönt att gå en lång promenad, men jag orkar verkligen inte. Imorgonbitti kanske? Måste rycka upp mig.

Love, peace & trends / Sofia

the pink canvas


Dessa underbara canvas hittade jag på
asos.com. 200 lappar och dom är dina, jag köpte ett par igårkväll. Kan bli riktigt fräscht till en svart outfit eller tänk en snygg vit prinsesskjol, riktigt nice juh !

Nu ska jag äta jordgubbspaj !

Johanna


söndag idag



Söndag idag. Vad har ni hittat på för roligt? Legat och degat i solen, kanske tagit ert första dopp? Visst är det härligt med sunshine...

Själv har jag jobbat, inte lika skoj kanske. Men men, dubbel lön idag juh ! Började dagen med en härlig frukost som inkluderade en stor chai och ostfralla ute i solen i stan men min älskling,  jag bara älskar att sitta och titta på folk, hade kunnat göra det i flera timmar.

Här kommer en bild på vanessa, tyckte färgen på linnet var riktigt härlig! Purple is purple:-) Glöm inte intervjun med Zlatan kl 20.00 ikv, ska bli riktigt roligt...


Peace & Love

Johanna