Här kommer lite bilder.

Efter jobbet träffade jag Johanna.Vi tog våra små cyklar och trampade i medvind och motvind till smoothiebaren. Jag beställde en Shake it och Johanna valde en Coco Sunshine. Perfekt avsvalkande i värmen. Nu är jag hemma hos min lover och gör pizza. Magen kurrar. Här kommer lite bilder.



Min lilla outfit idag, somrig.



Söta Johanna på sin röda cykel.



Såhär ser mitt ben ut i farten.


Såhär blev vårt resultat!



Såhär blev vårt resultat, egna hamburgare. Väldigt goda, och väldigt mättande! Nu sitter jag här iallafall, försöker förbereda mig inför jobbet. Provade Iron & Heat  Defence Sprayet precis, rekommenderar det starkt! Ska fixa lite frukost nu, dricka något gott fruktte + lite Kellogs K.

Ska träffa Johanna efter jobbet, antingen glass eller chai. Vad är bäst i värmen? Åh, eller smoothie? Oh yes. Uppdaterar senare idag med lite bilder under dagen.

Kram på er, Sofia.

Naturliga lockar ..



Efter jobbet sprang jag in och köpte lite nya hårprodukter från Toni & Guy. Ett Iron & Heat Defence Spray, som luktar oerhört smaskigt. Igår märkte jag att jag har lite "naturliga lockar", så jag passade på att köpa ett Soft Curl Cream. Nu är jag redo, ska ta död på mitt risiga hår.

Nu ska jag packa väskan, och cykla till min lover i stan. Ska komma på något gott att äta med. Hm. Jag är sugen på att grilla hamburgare, nam nam.

Kram på er, Sofia

4 felkörningar ..

Jag var i Helsingborg igår hos mina kära kusiner. Min lilla moster skulle fixa klart min systers klänning till balen. Blev en heldag, med lite smått och gott. Glass i hamnen, fula skruvade bilder, massa kycklingsallad och ca 4 felkörningar av mig. Smidigt va? Två på vägen dit, och sedan två när vi skulle köra och handla mat. Här kommer lite bilder, bland annat på min syster och kusin.

Kram på er, Sofia










the dress



Om man går in på åhléns hemsida kan man trycka ut en 20% rabatt kupong som gäller för alla klänningar i butiken, det finns faktiskt riktigt fina. Köpte en själv idag, super härliga färger:-)

så, Passa på nu !

Johanna


undisar

 
God Onsdag ! Undisar e verkligen ngt jag behöver, dessa kommer från Buttress&Snatch och du hittat dom på branten.com. Världens billigaste är de kanske inte precis, men någon liten gobit kan man kanske unna sig:-) idag är det Onsdag och jag har faktiskt fått sluta 14.30 idag, hels sjukt. Har nt slutat så tidigt sedan jag gick i skolan..

Men men, nu ska jag gå och göra en god tonfisksallad. Har hittat en riktigt god sås, blue cheese! Ni måste prova den. Mums!

Ha en trevlig Onsdag,

Johanna


Slarvig fläta.



Åh, äntligen har jag hittat min nya frisyr!
Här behövs två gummisnoddar och en snygg, slarvig fläta.

Ps. Jag håller fortfarande på med mitt rum, Sofia.

Superwoman här!



Har varit vaken sen 5.30. Lovar. Okej, har varit uppe och sjungit för mamma, men har sedan inte kunnat sova. Har bara legat och tittat på mitt stökiga och skitiga rum. Fyfanken vad det ser ut .. Så upp, på med juicy och skurborsten typ. Måste inhandla mig en klädställning till, får inte plats med allt. Min syster har bojkottat mina kläder från sin garderob, så nu är mina kläder typ hemlösa. Sån tur jag är ledig hela dagen så jag kan fixa och dona. Måste bli klar med min systers klänning också. Naw, hon är rädd att jag inte ska hinna. Superwoman här! Köpte mig en peelingmask igår, så ska fixa den nu medans jag städar.

Kindpuss, Sofia

Vitt nagellack.








Har parkerat mig ute i solen, med nya Plaza Kvinna. Efter tidningen började jag läsa Hollywoodfruar, verkar sjukt bra. Om exakt en timme ska jag hoppa in i duschen för att sedan cykla till jobbet. På inköpslistan idag står det vitt nagellack. Mitt gamla börjar klumpa sig. Måste smörja in mig lite känner jag, så jag inte ser ut som en jäkla tomat i fejjan på jobbet.

Ciao, Sofia

Billigt var det också ..














Äntligen har jag fått tillbaka min kära mobil. Thank God. Har ju varit sånt skitväder hela dagen så jag passade på att köpa mig ett regnställ. Ett PRICKIGT regnställ. Kan faktiskt vara bra när man ska cykla till jobbet någon dag när det öser ner, eller om man ska ut på promenad en morgon då det ja, öser ner. Billigt var det också, 450 kr för både jacka och byxa. Yey. För att inviga det hela så var jag och min lover ute på promenad med hans hund. Solen skiner faktiskt nu, tänka sig .. De säger ju att det ska bli fint väder imorgon. För en regnig dag till klarar jag inte. Jag blir deppig. Nu ska jag äta choklad.

Adjö körsbär, Sofia.

cute is the right word



Var bara tvungen...


Johanna

pink is pink



Jag blir Glad !


Johanna

london



Hello ! Idag är det Lördag och jag är ledig, hur skönt som ju ! Har precis varit och ätit brunch i stan, älskar att bara sitta och titta på folk, hade kunnat göra det i timmars timmar:-) Men men, igår var jag på shopping/ lunchtur  i malmö vilket resulterade i nästan noll kronor på kontot kvar, att jag aldrig lär mig...

Ikv är det lilla torg som gäller för mig och det ska bli hur mysigt som, men måste säga att det var inte lätt att få bord ute. Fick typ tjata, tjata och åter tjata tills servitrisen nästan blev ilsken på mig, haha. Men nu är det gjort !

Idag fick jag reda på att min kära far bjuder till London i sommar, åh har bara varit där en gång innan men - I Love it ! Äntligen något att se fram emot i sommar.

Så, skönt att vara tillbaka iaf. Min dator är fixad nu och jag är glad,glad och åter Glad ! Nu ska jag ut i solen och läsa min nyköpta Elle...


Love, Johanna

Panik !



Här kommer en liten dagens till:

Klänning, Zara
Kofta, H&M
Ballerina, Zara
Sjal, Semi Pashmina

Panik till jobbet idag igen. Varför är jag aldrig ute i god tid?

Sofia

Tänk dig en tavla ..

       
                         

Underbar bild på Sophia Lorén.

Hade kunnat tänka mig den här som en tavla, så fin.

Tid att gå och lägga sig? Kanske borsta tänderna iallafall.

Sofia




Världens bästa pojkvän.



Hemkommen från jobbet, hunnit äta, och nu sitter jag fastklistrad framför datorn. Funderar på att svida om till min juicy och cykla upp till affären och handla en liten godispåse. Man får faktiskt unna sig godis mitt i veckan. Känner att det kommer bli en riktig myskväll för min del. Aldrig fel, speciellt inte efter en dag på jobbet.

Så imorgon blir det lite jobb igen, sen hem till min lover. Wiho. Ska fixa lite god middag, hoppas jag iallafall, haha. Jo, just det, skulle bara säga att min lover är världens bästa pojkvän. Alltid bra att smöra lite extra, hehe.. Har ju hittat världens finaste halsband .. Skojade bara! Haha. Någon kanske borde börja kalla mig The Big Comedian?

Adjö adjö, Sofia

DAGENS OUTFIT !



Här kommer en liten dagens outfit.

Top, Lacoste
Kjol, lånad från bästis, Zara
Sneakers, Gram
Klocka, Emporio Armani
Armband, Tiffany & Co

Adjö solstrålar, nu måste jag verkligen skynda mig till jobbet!

Sofia

Högt tempo = mycket blir gjort?



Känns som jag inte har sovit på ungefär en vecka, men saken är den att jag bara har jobbat sådär några dagar i sträck. Man far hit och dit, allt ska gå snabbt med. Man ska gärna inte stanna upp och pausa, pusta ut, nej nej för tusan - snabbt som fanken ska det gå. Det har varit nästan en sådan vecka för mig. Men jag gillar det på något sett ändå. Blir så rastlös om jag kommer på att jag inte har något att göra. Måste ha saker att göra hela tiden. Högt tempo = mycket blir gjort. Right?

Kom på mig själv att jag inte använt något färgglatt nagellack på sisådär en vecka. Igårkväll blev det andra bullar. Ceriserosa. Nu känner jag mig mycket mer flickig. Hann med lite färg på tårna. En vacker sandal med ett vacker nagellack är sommar för mig.

Adjö körsbär, Sofia

God creamcheese-frosting ..

                 

 
 
  
 

Hello. Har varit uppe med tuppen känns det som. Hängde med min syster och solade imorse, vilket behövdes. Börjar jobba lite senare idag, så jag har bakat. Kladdkakmuffins med frosting. Ser de inte mumsiga ut? Kan berätta för er att de var sjuuuukt goda. Härligt kladdiga + en god creamcheese-frosting. Nam nam. Nu måste jag fixa mig, håret är inte fönat och måste kladda på lite smink.

Adjö körsbär, Sofia

Eftersom jag mest går i svart ..

 

Trött. Trött. Trött. Svullna ögon, mm, idag har jag upplevt en typiskt måndag. Inte så nice att börja veckan så, det lovar jag. Har varit trött konstant hela dagen. Kan nog bero lite på att det inte var så mycket att göra på jobbet, vilket gör att man varvar ner FÖR mycket. Hann iallafall gå inom Johanna innan jag började jobba, alltid skoj!

Funderar på en annan sak, jag har inga typiskt sommar-heels. Jag har två par svarta och ett par lila wedges. Känns inte som sommarfärger precis. Okej, jag har ett par röda wedges med en söt rosett, men hmm .. Eftersom jag mest går i svart, och även när jag går ut och svirar hade det varit trevligt med ett par söta sommarheels - med färg. Ska försöka leta upp ett par som Elin Kling har, adore them! Men men, nu ska jag försöka inte skriva så mycket, utan fixa mig för natten. Har redan borstat tänderna 4 gånger idag, känns som det är enough. Godnatt mina kära läsare!

Love, peace and high, high heels / Sofia

Det får jag verkligen inte hoppas ..

                            

Har tittat på några avsnitt av Newport Harbor, men måste säga att The Hills är 1000 gånger bättre. Imorgon har jag lite sovmorgon, så ska försöka fixa några grejer på stan. 1, titta på dator och 2, kanske sola .. Mamma sa att det kanske skulle regna imorgon, det får jag verkligen inte hoppas! Vår, kom igen!

Ska snart fixa lite jordgubbste, behövs såhär på kvällskvisten.

Adjö körsbär, Sofia

Tick. Tack.

                           

Om ca 10 minuter ska, ja måste jag sitta på cykeln på väg till jobbet. Hoppas på medvind, orkar inte anstränga mig så här tidigt på morgonen. Känner så svullna mina ögon är, och såklart räcker inte mitt smink till för att försöka täcka det .. Men, man har sina dåliga dagar! Klockar tickar. Tick. Tack. Tick. Tack. Jobb. Jobb. Nu måste jag fara mina kära vänner! Mer uppdatering efter jobbet.

Adjö körsbär, Sofia

Marilyn Monroe, bra citat.


Kanske bara några centimeters mellanrum ..

  

Eftersom det är min lovers dag idag, så får han bestämma precis vad han vill göra. Så nu ligger vi i sängen och tittar på hockey en fredagkväll. Eller ok, han sitter framme vid tvn, kanske bara några centimeters mellanrum mellan och skärmen. Lilla gubben. Han säger att han är svettig, och är alldeles inne i matchen. Här ligger iallafall jag, och slösurfar. Imorgon ska jag titta på dator, skoj skoj. Ååh, hallå, när är min mobil klar egentligen? Orkar inte med min gamla .. Trög är vad den är.

Morsning korsning, och heja Sverige förresten, Sofia

Bilder säger mer än 1000 ord ..

Sofi Fahrman & Caroline Bergström

Carolina Gynning med vän


Frida Fahrman & Rebecca Simonsson


Elin Kling & Linn Gustafsson


Bilder från Stureplan.se

Min skönsång ..



Vaknade imorse av mitt alarm, på med kläderna och iväg till affären för att köpa överraskningsfrukost till min lover. Mötte snabbt upp Johanna för att ta med presenterna. Frukost på sängen, och tyvärr fick min lover inte höra min sjöngsång, haha. Han skulle sedan till skolan så då var det dags för mig att cykla hem. Fin bild va? Hann ta en liten bild när jag satt på cykeln. Så nu har jag bara legat ute i solen, läst en bra bok bl.a. Ska snart ut igen, wiho. Börjar jobba lite senare idag, så det är ganska lugnt. Sorry babe att jag missar middagen ikväll! Ska ut och svettas lite till.

Adjö körsbär, Sofia

Eller hur är det tjusigt?



Härlig bild. Söt kjol med. Här ser ni knästrumporna! Eller hur är det tjusigt? Ska försöka ha mina nästa gång det blir partaj. Nu ligger jag i min lovers säng och skriver. Han försöker tjuvkika. Jag försöker gömma. Läste att premiären av Sex & the City-filmen hade premiär för någon dag sedan. Jag och Johanna har redan bestämt oss för att gå och titta. Klart, hallå. Alla kommer se den filmen. Mormor, du ska väl också se den?

Adjö körsbär, Sofia

För mycket pannkaka ..



Är det inte skönt när man känner sig helt utvilad? Jag känner mig så lugn i hela kroppen. Underbart. Men snart är det andra bullar, snart kommer jag stressa mig till jobbet. Har iofs redan hunnit ligga ute i solen, fått lite fräknar, fixa mina naglar, duschat, och håller nu på att platta mitt hår medan jag sitter vid datorn (det går inte så jättebra vill jag lova).

Imorgon har min lover födelsedag, jippie! Har fixat en väldigt söt present till honom, hoppas, hoppas han gillar den. Om jag snart får tillbaka min jäkla mobil som är på lagning lovar jag bilder. Ja, jag lovar!

Mitt lilla sminktips: sminka er utomhus. Ljuset på toaletten är inte så wow. Så ta med er sminkväskan, en stående spegel och kladda. Då ser ni om ni råkar ta på lite för mycket pannkaka eller hur den där lilla finner behöver täckas lite till.

Adjö körsbär, Sofia

Onödigt tycker vissa ..



Hello lovebirds. Ännu en onsdag, mitt i veckan. Har ni något spännande för er? Jag har precis kommit ur duschen. Om ni hade sett mig nu, hade ni kallat mig för trasselsudd (pga mitt hår). Så snart till den vanliga processen - föna håret, platta håret för att bara sedan upp i en knut. Onödigt tycker vissa kanske, men inte jag. Eller jo, kanske. Är så hungrig så jag mår illa. Måste. Ha. Frukost.

Adjö körsbär, Sofia

Lyxa till det lite ..




Finfina underkläder från Stella McCartney.
Varför inte lyxa till det lite och beställa hem en bh med matchande trosa?

http://www.net-a-porter.com/, Sofia

Smoothie & jordgubbar

 
 

Hej. Jag är slut som artist. Så känns det i kroppen. Värker som tusan. Kanske är mina skor, efter en lång dag på jobbet. Mamma tycker jag ska köpa nya skor, med bra sula. Nej tack. Så duktig är jag inte. Annars blev det en smoothie med Johanna idag innan jobbet, "very berry". Lovely! Njöt i solskenet. Nu är jag hos min lover, snart mat. Byter ut godiset ikväll, mot jordgubbar. Jag har börjat min nyttiga vecka. Måste skärpa mig.

Adjö körsbär, Sofia

Klipptid



Ska snart till jobbet, men först till torget med min lover och sola lite.
Hinner inte skriva mer, så ha en toppendag! Ut i solen med er!
Visst ja, nu ska jag ringa och fixa klipptid.

Adjö, Sofia

Härligt vippig



Ska snart ta min lilla cykel och cykla till jobbet. Väntar på att min klänning ska torka ute i solen .. Så, kom igen solen! Älskar LC's piffiga klänning, härligt vippig! Åh, visst ja, måste packa väskan. Herregud, plötsligt fick jag lite panik - stress på hög nivå! Ska försöka ta lite bilder ikväll.

Kram på er, Sofia

Man måste ju ha någonting att längta efter?!



Åh, känner verkligen att den här klänningen är så rätt för mig. Men inte priset.Tusan. Jäkla skit. Kommer från Burberry om ni måste veta .. Därav förstår ni priset ..Ikväll ska jag och min lover till parken igen. Jag älskar parken. Vill ni veta varför? Jag låtsas att det är Central Park. Blunda och dröm er iväg. Det gör jag .. Jag och min lover har bestämt att vi åker dit igen till hösten, eller vi och vi, det är mest jag som bestämmer och planerar, haha. Man måste ju ha någonting att längta efter? Speciellt om man ska jobba gumpen av sig i sommar. 

Förresten, ska man våga på sig att gå barbent idag? Jag känner mig verkligen inte redo ..

Adjö körsbär, Sofia

Världens överraskning



Godmorgon. Känns som jag har miljoner saker att göra idag, typ städa mitt rum .. Herregud, hur kan jag vara så slarvig? Jag borde ju nästan vara rädd om de saker jag älskar mest, typ. Sitter här och dricker mitt älskade jordgubbste. Härlig start på morgonen.

Min kära syster tar snart studenten, wihoo, och jag har världens överraskning. Kan ju dock inte berätta det här nu, för OM hon skulle vara här inne och tjuvkika. La la la. Ni kommer se resultatet den 11 juni.

Sofia

T w i g g y



Sitter på min lovers rum och smaskar Oreo's. Vet du hur goda de är? Åh.

De påminner mig om New York .. Till hösten, here I come!

Stadsparken



Hello sugar. Kom precis hem från parken, bjöd min lover på picknick. Kycklingsallad, väldigt gott. Var tvungen att cykla hem efter en timme, för han vill kolla hockey. Oh. My. God. Så, här kommer jag sitta framför datorn i ca 3 timmar nu .. Men visst är det Top Model ikväll? Tur att jag har någonting att se fram emot! Ska ta en liten bild på min systers kjol hon köpt. SÅ FIN. Tack för jag fick låna den, kiss kiss.

Sofia

The boss



Måste bara titta klart på det nya The Hills-avsnittet.

Uppdaterar om en stund igen!

Kram på er, Sofia

Om en snar framtid ..



Ibland vill man bara gömma sig. Som nu. Jag är trött, hängig, och inte alls på humör. Tacka vet jag mina vänner som får mig på bra humör direkt. Måste fixa lite nytt nagellack nu, så, morsning korsning. Förresten, ska lägga upp några klänningar på Tradera om en snar framtid. Berättar mer.

Sofia

French Vogue



Det svider i mitt öga. Jäklar. Ska snart cykla till jobbet. Så du vet. Härliga bilder va? Vad händer annars idag, förutom jobb? Jo, jag måste sedan hem för att fortsätta på min systers klänning. Kanske lägger upp någon bild på tyget, härligt blommigt.

Adjö, Sofia

Wow, The hills !

0430_the_hills_rscover_00.JPG

Visst känns det inte som en söndag? Jag tycker det känns nästan som en torsdag, nästan helg. Förresten, Audrinas (tjej nr 2) panties liknar exakt sådana jag köpte på Urban Outfitters i Köpenhamn.

Godnatt på Er, Sofia

House of rock



Underbar söndag, verkligen helt underbar! Vaknade tidigt av fågelsång, på med löparskorna, ut och svettas. Hem, duscha och ut och läsa en bok i solen. Sedan vidare mot en lägenhetsvisning! Hur fin som helst. Efter det träffade jag min söta kompis A för en fika i solen, wihoo. Blev citronglass! Nu är jag hemma hos min lover och har det mysigt. Imorgon är det jobb, men jag är glad för det!

Adjö körsbär, Sofia

Soffpotatis



Hello darlings. Har ni haft en spännande dag? Jag har jobbat.

Fick en massa bakelser idag förresten. Vit choklad-pannacotta med rabarber. M-m-m! Så efter en dag med en massa godsaker var jag tvungen att ta tag i mig själv - ut och springa. Känns nu som jag har sträckt mig, "nybörjartur"? Nybörjar - definitivt. Tur - nja, otur hade jag velat säga.

Så snart får jag väl kila ner i duschen, och sen på med min rosa morgonrock.
Ikväll är det soffpotatis med stort S. Ibland får man ha det!

Sofia

Färgglada fjärilar från Zimmermann.

image1074image1075

Färgglada fjärilar från Zimmermann.

Och en ointressant sak, jag måste fixa klipptid - står inte ut längre!

Puss på kinden, Sofia

Christian Louboutin

   


Våga satsa på de färgglada heelsen.

Adjö sugarsnaps, Sofia


by night

image1070

New York by night. Häfigt va? Jag vill tillbaka, vilket jag ska.

Vitsippor



Herregud vad man kan bli irriterad över en person. Och då menar jag irriterad, på riktigt. Orkade inte lyssna längre, utan bara gick där ifrån. Tänk innan du pratar, så sårar du ingen. Jag försökte stänga av öronen hela kvällen, men funkade inte. . Punkt.

Annars hade jag en supertrevlig Valborg. Mötte upp tjejerna på uteserveringen där vi mös hela kvällen. Drinkar, filtar och värmelampor - that's life.

Mina vänner är bäst!

Ajdö vitsippor, Sofia