weekation...





Såhär såg jag ut när jag var liten:-)



Lite shack är aldrig fel med sin lover...



Här e jag, lite fusk är tillåtet, absolut.


För några veckor sedan var vi (på) (i) Island. Helt underbart & avslappnande. Från valsafari & källbad till mysiga dagar på museum med tavlor och shackspelning. Faktiskt riktigt härligt. Flickan som är på tavlorna kommer från en japansk konstnär. Från och med nu, min favorit konstnär. Så fint.

Net-a-porter.com

Oscar de la Renta Gold plated chain necklace      Dannijo Audrey multi-chain necklace Kara by Kara Ross 14-karat gold plated watch necklace

Sofia

Hej. Sitter på jobbet, fikapaus. Hoppas ni mår bra. Jag är trött. Men det är annars en fin måndag. Man måste göra det bästa av saker. Eller hur? Ät lite extra lussebullar och pepparkakor. Jag tänker mest på hur min julgran ska se ut. Enfärgad eller gå wild n crazy?

Min första advent

Haft en mysig söndag.
Familjen har varit här.
Farmor och farfar &
mormor och morfar.
Julskyltningen missade vi inte.
Nu är jag hemma och nu ska 
jag bara ta det väldigt lugnt.
Världens bästa maskerad igår, 
herregud, årets bästa fest?!

Jag var utklädd till Dita von Teese

    

1a advent

Jag blev väldigt sugen på julmust.
Det ska inhandlas nu direkt. 
Kakan är i ugnen, och den ser fin ut.

Halsband från Urban Outfitters


Den som vågar ..

I kväll är det maskerad. 
Kändis-maskerad. Wow!

Sofia

Nu ska jag cykla hem till min BFF och mysa. 
Klart, Idol i kväll, det ska jag inte smyga med.

Godkväll kompisar.


Hejdå torsdag

Kompisar, torsdag börjar lida mot sitt slut .. 
Godnatt, nu ska jag äta en banan och sova.

Sofias nya klämma från Udda Tina


Sofia

Nu är jag hemkommen från jobb. Härligt att sätta sig i soffan och se att man hann hem innan regnet. Cyklade genom stan efter jobb. Hann uträtta några ärenden. Jag ska visa er min nya klämma till håret. Den är något alldeles extra!  

25 november

Sofia har köpt en julblomma. All in.

Dagens fab av Sofia


Net-a-porter.com

Theory Jair cashmere-blend sweater Citizens of Humanity Phantom cropped skinny jeansGiles & Brother Triple metal chain necklace
För en slapp tisdag, kan det behövas cashmere
dina skönaste jeans och ett schysst halsband.

Sofia

Jag vill ha jul nu, nu, nu. Men jag väntar snällt till söndag med att ta fram stjärnan i fönstret. Första julen i lägenheten, det ska bli så mysigt. Klart jag ska ha en gran. Jag har inte riktigt bestämt färgtema, men det kommer nog. Märker ni att jag är besatt av julen just nu? Det är inte ens december.

living the dream...



Fyfasen vad fint hem. Såhär vill jag bo, sockersöt! Har börjat älska Elsas blogg på Elle.se. Hon är så söt & flickig, jag vill bara gå runt i klänningar & äta kakor med glasyr hela dagarna när jag är inne på bloggen. Gå in där vetjá!

The perfect cupcake?


En månad kvar till julafton ..

Sofia har redan börjat lyssna på julmusik. 

Dagens fab av Sofia

Ursäkta min väldigt sura och fundersamma min, jag hade solen i ögonen ..
Jag är egentligen jätteglad idag, det är toppenväder och jag har köpt tomtar.

Godmorgon Sofia

Två bedövningssprutor senare och jag är hemma från tandläkaren.

happy b-day




Okej, jag fyllde faktiskt år i Oktober, men i lördags fick jag en försenad födelsedagspresent:-). Var bara tvungen att visa hur fint hon hade slagit in & fixat. När man öppnade kortet, sjöng nallarna för mig. Nu ska jag äta kvällsmat & lyssna på Beyonće med "Sweet dreams", älskar den låten. Vill bara springa omkring i hela lägenheten, haha. Trevlig syn.


Johanna

gott ska det vara...



Mitt senaste inköp. Tuggummi av smakerna fläder, jordgubb & vanilj. Mums.

Johanna

dagens fab




Johanna

My fab sis

Så här fabulous var min syster i helgen. 
Fjäderhalsbandet köpte jag på 
Urban Outfitters i Toronto.
Sofia

Stephanie från Anywho

dagens
Stephanie från Anywho har en klockren stil. Enkelt betyder inte tråkigt, trist och grått, utan flott. Stephanie gör detta ypperligt och ser alltid superfräsch ut. Enkla basfärger som svart och vitt funkar alltid, alltid. Det är de olika matierialen som gör stor skillnad. 

fab





Johanna

så enkelt, så snyggt...



Då var min jobbhelg över. Helt slut. Men men, haft en mysig helg. Fin fredag med fina människor & härlig vinlördag. Ikväll blir det att laga pasta med min pojkvän & sedan hyra film med godispåse. Myspys. Vi har fått in så fruktansvärt mycket fina kläder på jobb, har dock verkligen inga pengar till det, det e väl som vanligt då:-).


Johanna


Sofia: så här såg jag ut igårkväll


Sofia:

Jag är slut som artist. 
Det dansades som aldrig förr igår. 
Precis så som det ska vara. Underbart. 

Sofia: cupcake-café i Montréal


Sofia:

 
Fjantigt men sant .. Kär och galen!

Sofia:

Facehunter

Sofia:

Nu ska jag dricka lite jul-te.

b-day




Tjohoo! Idag är det min pojkväns B-day. Började dagen med frukost på sängen med födelsedagssång & gifts. Sedan var det av till ett hemligt ställe, weei bowling. Har inte bowlat på riktigt länge. Bara vi två på hela Big bowl i Malmö, kalas juh. Sedan ut & äta lunch, för att sedan vandra hem & där mötes vi av en chokladtårta som jag hade bakat:-D. Nu ska vi snart iväg på restaurang med hela familjen. Hoppas på god mat!

Sofia: första bilderna från Montréal



Sofia:

Tror ni att man blir mer sugen på att börja träna 
om man köper sig ett par nya träningsskor?
Tid för mig att skaffa mig ett träningskort.

Sofia:

En klänning in, en klänning ut? As if ...

Sofia:

Jag hade behövt hyra ett extra förråd för mina sommarkläder. 
Jag. Hatar. Att. Rensa. Bland. Mina. Kläder. 
Speciellt bland dem man vet att man aldrig
kommer att använda igen, men "tänk om" ...

Sofia:

Jag har sovit i 17 timmar. 

tuesday





Min flickdröm, att bli en ballerina, haha. Idag är det Tisdag iaf. Börjar inte förän 14.00, såå mycket man hinner till dess, perfekt. Jag har redan, simmat, handlat mat, gjort matlådor & hittat julklapp till min pojkvän. Nu sitter jag i soffan & äter flingor med mjölk & tittar på mitt favoritprogram "How i met your mother", i love it!

Happy Tuesday!

Snart lämnar jag Kanada bakom mig.

Det har varit 10 underbara dagar.

Sofia

Nu ligger jag och pojkvännen döda i sängen. Vi har varit ute på stan i många, många timmar. I morse gick vi till den gamla delen av Montréal. Från ingenstans hittade vi ett café som bara sålde små söta muffins med glasyr: cupcakes. Jag ska lägga upp bilder när vi är tillbaka i Kingston, annars får ni se dem när jag är hemma i Sverige igen. De var så goda! Annars har vi utforskat Montréals shoppingutbud. Vi gick in på H&M, det var kaos = Jimmy Choos kollektion släpptes idag. Jag var på jakt. Jag hittade det jag ville. Jag dog lite. Ikväll ska vi träffa Marcus kompis från Lund som pluggar här, möta upp de andra och dricka drinkar. Det kommer bli en bra kväll.

Mamma!

Lycka till på salsakursen ikväll.

Jimmy Choo

Jag gick ifrån H&M-butiken med en Jimmy Choo-påse.

you are beautiful...







Chloé Sevigny boots som är gorgeous och en liten bild överst som bara ger sådan härlig feeling, vet inte varför, men det är något smutsigt snyggt med den. Aja, igår var jag och hade en väldigt mysig fika med Malin, myspys. Idag har jag varit på jobb och nu sitter jag med ett glas röttvin och förbereder mig på att snart gå med på en middag mitt över gatan. Det blir nog allt trevligt. Imorgon är jag ledig och då är brunch och stan som står på listan, härligt.


Have a good night guys!


i love you...




Åhh, jag vill, jag vill, jag vill ha denna söta skapelse i mitt knä just precis nu, nu!!! Både jag & Sofia är besatta av mopsar. Eller det var egentligen Sofia som började för något år sedan och nu har jag fattat att dom verkligen inte går att leva utan. Kan säga att på min internetbank finns ett Mops-konto. Jajamen, soon, soon.

Just nu:

Kompisar, nu åker vi till Montréal över helgen!

Hälsosam frukost en torsdagsmorgon

Igår vågade jag mig på en Lemon Cranberry Muffin. Delikat.
Nej, en donut till efterrätt är inget konstigt här.

Fin middag

I onsdags åt vi en god middag vid hamnen. Det ska tydligen vara en av Kingstons bästa restauranger. Jag beställde crab cakes till förrätt. Sedan fick vi in en aptitretare som Marcus vän från universitet gjort, han jobbar som kock där. Det var ett tunt, sötare chips med bland annat hummer och räkor på. Så många olika smaker på en sådan liten, liten yta. Wow! Sött, salt, syrligt och starkt.

Till varmrätt åt jag en New York Steak. Till efterrätt åt jag Dark Chocolate Cheesecake med kolasås. Behöver jag säga mer? Jag dog. Den bästa cheesecake jag ätit. Marcus åt en underbart god äpplepaj med glass, var ju så klart tvungen att provsmaka hans efterrätt också. De har förresten redan börjat pimpa med julsaker på Starbucks. En trevlig överrasking. Jingle bells.

Restaurangen låg precis vid hamnen i Kingston.
Underbart god mat och väldigt bra service.

Kingston tisdag

I tisdags gick vi en promenad vid havet.
Det är underbart väder i Kingston, strålande sol.

Blueberry muffin

Jag äter just nu min andra muffins för dagen.
Och jag undrar varför jeansen börjar strama.
Jag ska nog införskaffa mig ett par mamma-byxor,
då kan jag äta hur många blueberry muffins som helst.
Fan vad jag älskar livet just nu. Muffins for life!

you are my cupcake...




Weii, idag har jag bakat cupcakes i massor! Okej, det är inte dom på bilden, haha. Mina är lite mindre vackra kan vi väl säga. Men men, baka är roligt, speciellt när man är sjuk. Usch, tog vaccinet mot svininfluensan i Tisdags, haft feber och ont i armen som tusan sedan dess. Vara hemma och pyssla är dock det bästa jag vet:-).



Johanna

Fredag-Söndag

I morgon bär det av till Montréal.

fab


Onsdag

Jag har köpt strumpbyxor med hjärtan på. Heja American Apparel!

Toronto Dag 2

Hejdå Toronto

lipstick jungle



 

Today is Monday. Ja, en ny vecka på gång. Tror den kommer bli bra, riktigt bra. Kom hem från Island i Lördags och känner mig fruktansvärt utvilad, härligt.

Idag har det varit jobb på listan, hem med bussen snabbt som tusan med en chai i handen. Har hunnit gå en promenad i regnet och just nu sitter jag i soffan med min pojkvän och äter nybakade cookies med äpple & kanel saft. Mums. Är helt körd på äpple och kanel för tillfället, känns verkligen som en typisk smak i höstmyset ( vill inte riktigt inse att det faktiskt får kallas vinter nu).


Johanna



Toronto Dag 1


CN Tower

..

Jag äter blåbärsmuffins till frukost.

Kanada!

Just nu är jag i Kanada. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan, speciellt under de timmar Marcus har föreläsning. I helgen var vi i Toronto, och det var underbart väder! I söndags gick jag endast med en kortärmad klänning, det ni, det är november! Toronto är som Mini-New York, utan alla gula taxibilar. Jag blev glatt överraskad. Shopping har jag också hunnit med, underbar shopping. Jag ska försöka lägga upp lite fler bilder om ni vill det.

Premiär

Det snöade igår.
Bara små flingor.
Men ändå, snart jul.

Hoppas att jag hittar något liknande:

Smythson Leather passport cover

Onsdag, snöar det?

Jag har bakat muffins. 
Jag ska bjuda min familj
på middag i dag. 

DG

 
Innan David Guetta. Awesome night.

Next buy

Converse Sequined ombré All Star sneakers
Nästa köp: Sequined ombré All Star sneakers

Hårsvall

Foto:

Det var då det

Jag har vaknat till liv. 
En mycket bra lördag. 
Händelserik.