I love you


Jag äter kexchoklad, tittar på tjusiga flickor och stiliga män. 

I love you The Sartorialist.

17:58

Jag är hemma.
Jag är död. 
Jag uppdaterar sen.

18:46

sq2-1.jpg picture by stylebook18
Karlascloset.com

18:20

Nu har jag bokat resa, och jag är överlycklig!

SR

Dessa underbara vantar är från Sonia Rykiel. 
För dig som vill vara sockersöt i vinter.
Sonia by Sonia Rykiel Striped wool gloves

Amlul: cutest girl ever


Mycket detaljer:


The Sartorialist

Tisdag

Dags för mig att gå ut i regnet och vidare till jobb. Jag skulle egentligen varit ledig idag.

Kain, silk-blend T-shirt

Kain Silk-blend T-shirt   Kain Silk-blend tank 
Det första jag ska göra när jag kommer till Staterna är 
att leta upp basic toppar och linnen från Kain.

Hunter

Hunter Original tall Wellington boots
Har ni sett? Ett par LILA Hunter-stövlar? I die.

dress: acne

Bild

Söndagens bravader.

Idag är det söndag, vilket betyder vilodag. Men ack nej, ingen vilodag för min del. Nej, nej. Jag har hunnit med brunch med en av mina bästa vänner, gått på "baklucke-loppis" och slipat på en gammal byrå. Igår hann jag slipa och måla om mitt skrivbord. Vitt. Det kommer bli fint! Ska nog visa er en bild när allt är klart. Just i denna stund är jag hemma hos mina föräldrar, det vankas söndagsmiddag, as usual. Jag vill gå och lägga mig under täcket, med en ficklampa och bläddra i en fab tidning. How about that?

facehunter.


Facehunter

Till dig:

Ligger nedkrupen under täcket. Lyssnar på Natasha Bedingfield med låten Wild Horses. Jag blir lite sorgsen av den. Min själsfrände är långt borta. Det är jobbigt att sakna. Han är inte borta för evigt. Jag vill åka dit, packa ner honom i min väska, flyga hem igen och packa upp honom. Pussa på honom. Säga att vi aldrig någonsin ska vara ifrån varandra. Viska 'jag älskar dig' i hans öra. Titta honom i ögonen, då han förstår att jag verkligen menar det. My soulmate. Det gör ont i hjärtat.

red dress


Röd klänning The Sartorialist

Right now

Jag klagar inte.

..

Jag utmanade precis ödet - åt pasta med ketchup i min vita soffa.

Älskar. Älskar inte.


Älskar. Älskar. Älskar. Älskar. Älskar. Älskar. Älskar.
Hennes. Hennes. Hennes. Hennes. Hennes. Hennes.
Frisyr. Frisyr. Frisyr. Frisyr. Frisyr. Frisyr. Frisyr. Frisyr.

Jag vill bara ha, ha och ha.

Jag vill också ha ett par coola runda solglasögon, svarta som natten. Jag vill också ha en söt svart fluga och fästa på tröjan. Jag vill också ha en likadan romantisk fåtölj i puderrosa med fint mönster. Jag? Ha-galen?

Måndagen den 14 september

Hej kompisar. Är hemkommen från jobb, och vädret visade sig vara väldigt fint. Jag tar vara på de sista dagarna av sommaren med jeansshorts och randigt linne. Jag har legat ute på balkongen, halvsovit och läst en bok. Sensommaren är härlig. Men det ska bli väldigt skönt med höst på detta. Ni får ursäkta de dåliga bilderna.

I'm living in this world of madness

Foto:
Bild Stockholm Streetstyle

Orange

Bild
Bild
Den här snygga tjejens ringar är att dö för. Speciellt den stora till vänster. Precis en sådan har jag letat efter i några veckor nu. Har ni något bra tips på var jag kan hitta snygga ringar? Jag har för mig att Indiska säljer några snyggingar. 

Hej kompisar ..

     
Hej kompisar. Fast jag är sjuk är jag väldigt glad. För ett tag sedan fick jag ett blombud. Min blivande sambo är söt. I'm happy. Jag har på mig nyköpta byxor från Åhléns. De liknar Elin Klings byxor från Helmut Lang.

Smashing!

2ndhand jumpsuit
Det här är Elise, hon bloggar också på Anywho.dk. Hur galet snygg är hennes jumpsuit? De guldiga detaljerna, otroligt snyggt. Smashing!

Sickness

 

Jag ligger hemma i sängen. Jag är däckad. Jag är förkyld. Jag är sjuk. 


Hon gör det igen ..

Alltså, var ska jag börja? Hur kan något så här enkelt, vara så fab? Precis sådana här bilder kan jag kika på i evigheter. Jag älskar det. Stephanie på Anywho gör det så sjukt bra. Jag vill bara ha mer, mer mer.  
dagens outfit

Lauren Conrad shopping in Beverly Hills

Click to view full size image
Jag gillar Lauren Conrad på den här bilden. Hon får kläderna att smälta ihop på ett bra sätt. Det romantiska blommönstret matchat med den cremefärgade koftan. Jag gillar dock inte väskan.

Livslust.

Borde vi inte vara ute i det vackra vädret? Ta del av de sista solstrålarna innan hösten? Ligga ute i gräset i parken. Slicka på en isglass. Vara glada. Känna livslust. Just nu har jag en sådan positiv energi i mig. Jag vill bara hoppa och skutta. Idag älskar jag livet. Älskling, du är lång borta, men i mitt hjärta är du alltid hos mig. Jag saknar dig. Som sagt, ett glatt inlägg, på grund av ett glatt humör. Akta dig, det kan vända snabbt.

The Sartorialist

Hittade den här bilden hos The Sartorialist. 
Mitt motto: enkelt, men snyggt. Det är precis vad detta är. 

Nu ska jag ..

Godmorgon. Nu ska jag strax till Malmö med min mamma. Älskar lördagar. Jag kanske borde uppdatera oftare, eller vad tycker ni?