Sjöman

Eleonore Nygårds äger en tjusig jacka, tror den är från A.P.C. Det har även funnits en liknande från Topshop, som blev väldigt populär. Förra veckan såg jag att H&M fått in en jacka som är väldigt lika dessa. Otroligt fin om ni frågar mig! Jag kommer dock inte ihåg vad den kostade, men H&M kan man alltid lita på när det gäller bra prissättning.

Elle Magazine

Untitled
Ni som tittar på The City känner nog igen det här omslaget?
Det var det omslaget Olivia och Whitney valde kläder.

Kanada

Vespa från Toronto, Kanada. Längtar tillbaka till de två veckorna
jag var och hälsa på min b-friend. Jag behöver resa, och det snart.

On My mind

Det är nog bara jag som inte är intresserad av handbollen ikväll. Jag vill istället sjunka ner i biofåtöljen med popcorn och godispåse. Jag hade kunnat tänka mig en larvig komedi.

Godmorgon

I tisdags köpte jag den här blusen. Från KappAhl, jo det är sant. Tyvärr fanns det bara stora storlekar kvar, men det gör inget just. Materialet är tunt och faller så fint! En kommentar, KappAhl har världens mest tråkigaste provrum. Jag finner seriöst inga ord. Lever dom kvar på 80-90-talet?


Min nya vårhatt

Jag köpte en hatt från H&M igår, 129 kr kostar den.

Surdeg

Jag åt nyss en surdegsbulle från surdegsbageriet. Rekommenderas!

Sol och minusgrader

Strålande torsdagsmorgon med strålande solsken. På med solglasögonen och ge dig ut på en långpromenad!

The dress

Den första bilden från i kväll. Fler kommer, så håll utkik raringar.

Så. Jävla. Bra.

Ursäkta mina svordomar, men alltså, fyfan så jävla bra Elin Kling är. Min puls är fortfarande uppe i 200 och ja, jag är imponerad av henne. Snart kommer bilder från kvällen.

Elin Kling for H&M

I kväll ska jag & Johanna till H&M där Elin Kling ska presentera sin kollektion. Jag är så sugen på hennes vita, tunna t-shirt! Jag ska försöka ta några bilder i kväll så jag kan visa er. Kram på er.

Beige i all oändlighet

Jag provade även denna beiga, korta stickade jumper. Kommer inte ihåg vad den kostade dock. Även den från Lindex.

Amazing

Hej girlfriends. I dag är jag ledig, vilket nästan alla borde vara på måndagar. Jag hade några ärenden på stan, då jag passade på att gå in på Lindex. Lindex har verkligen blivit en pärla bland alla budgetbutiker. Visst, det finns mycket skit, men det finns det överallt. Jag hittade bland annat den här blusen i väldigt skirt material. Den är så underbart fin. Ett tips är att ta en storlek större än vad du brukar ha, då kommer den falla mycket snyggare. Att den kostar 249 kronor är väl inte fy skam heller?!

Min söndagstradition

Jag har nu en söndagstradition, att gå och simma med min mamma.
I lördags var jag en snabb tur på stan och köpte med mig röda tulpaner
och ett nytt doftljus. Nu doftar det underbart hemma.

Badhuset

Jag cyklade iväg till badhuset för att simma några längder. Passade då på att inviga min baddräkt. Nu är jag hemma igen, och min kropp är harmonisk. Eller harmonisk och harmonisk, jag är nog bara (jäkligt) trött i kroppen.

Stina Auer

Jag har förälskat mig i en blogg. Personen vid namn Stina Auer är en otroligt inspirerande kvinna. Kika in den HÄR.

Tankar en söndag

Söndagen börjar lida mot sitt slut, och jag tycker faktiskt det ska bli skönt med måndag. I lördags köpte jag en baddräkt från HM Trend. Min tanke är att jag ska börja simma. Längtar redan! Jag hade mer än gärna åkt i väg på solsemester under detta kalla och dystra vinterhalvåret.

Frukt

Den här söndagen är till för att njuta. Jag ska gå till affären och köpa frukt och bär. Frukttallriken nedan är så frestande! Jordgubbar, kiwi och melon .. Sommarkänslor.

Min favoritrosett

Kläder: H&M

This is me / Allt från Monki

Untitled

Another day in paradise

Hej på er. Efter några intensiva pluggtimmar på biblioteket gick jag och köpte en surdegsbulle. Nu är jag hemma och ätit och dricker nu mitt jordgubbste. Nu måste jag vila lite för att orka plugga några timmar till. På fredag är det inlämning, och jag längtar till kursen är slut.

underbara barbara

UNDERBAR FRISYR & UNDERBAR KLÄNNING.
KLÄNNINGEN HITTAR DU PÅ ASOS.COM

Allt från TopShop

Untitled

Allt från H&M, låt dig inspireras!

Untitled

Överraskningsfest

Världens mysigaste överraskningsfest för en av mina bästa vänner.
Fan vad jag kommer sakna dig ..