Dagens lilla.



Jag liknade en fransyska idag. Basker it is. 


Nyårstass.

Nyårsafton på onsdag, crazy bananas. Har du hunnit fixa stassen? Eller är du ute i sista minuten? För ovanlighetens skull är jag lugn och fin. Min klänning hittade jag redan innan jul. Pjuh.

Jobbdag.



Jobbdag = skön och ledig klädsel. Därför blev det detta. En vit-och blårandig topp från älskade HM, blåjeans från Wnyred och vita klassiska skor från Converse. I love it. Nu är det på med juicy och dags för mys. Hej så länge!

Sofia + Marcus



 

En av mina bästa julklappar. Hur glad jag är på en skala 1-10? 11.

Morning.

Godmorgon sötnosar. Jag är i min lovers slott nu. Hjälper honom att städa. Typ, bädda sängen. Min lover är bättre än mig på att städa.Han pratar om "grundlig städning"? Det är skönt. Han kämpar på. Det är ganska så ... grått ute. Hej söndag!

vogue.

 

”If you want to know what’s in fashion, you want to know what’s in Vogue.”

 


Barr.

Så här ser min familjs julgran ut:



I år körde vi på en klassisk gran - röda kulor.




Min vita julstjärna


Henderson, pure cashmere.





Jag köpte en julklapp till mig själv i går när jag jobbade. En stor, bred kashmeresjal. Den är ljuvlig. Jag har nog gått och känt på den hela hösten. Men i går blev den äntligen min. Bara min. Nu är jag glad. 

25 december.

Juldagen. Vaknade i morse helt utmattad. Julafton är en hektiskt dag. Det kan nog alla i släkten hålla med om. Vilket äventyr! Idag har jag hjälpt mamma med att baka lussebullar, man kan aldrig få nog av dem. Jag har även hunnit med att packa. Om exakt sjutton dagar flyttar jag. Inte för att jag räknar .. Förresten, en stor marsipangris från Ahlgrens har jag också ätit. Julhelgen handlar mest om att äta, äta gott. Nu ringde klockan, lussebullarna är klara! 

EK



Elin Kling, så rätt. Hennes nyfärgade blonda hår är döläckert. 

f.l.ä.t.o.r


Jag har äntligen lärt mig att göra inbakade flätor. På tiden. Flätor är fint. Speciellt när de är lösa och ser näst intill förstörda ut. Extra bra när man ska spara håret på slitage (lock - och plattång till exempel). 

MIP


Mitt i prick.

Sko dig!

Chloé Suede multi strap wedge  Givenchy Lace front platforms  
Chloé Suede multi strap wedges  Giuseppe Zanotti Platform gladiator sandals   
www.net-a-porter.com

Det var en gång ..

En vecka kvar till julafton. Tror du fortfarande på jultomten? Tänk dig ett litet barn tro på en gammal gubbe med vitt skägg och som alltid klär sig i röd tomtedräkt, hur gulligt? Min sis och hennes boyfriend gör ett pepparkakshus. Jag fick vara med och bestämma: rosa tak. Det är lätt, glasyr och två droppar karamellfärg. Voila! Ska strax åka iväg på äventyr. Jag ska följa med min lover och lämna deras hund. De fuskisarna åker till London i morgon. Jag? Avundsjuk? Neejdå. Jag har redan skrivit en önskelista. Två saker. En dyrgrip och en lite (läs mycket) billigare.

A to the Z


Jag finner ett ord. Amazing.

Knight cat

Image and video hosting by TinyPic

Spets. Volanger. Vitt. Blekt. Långt hår. Rosa läppar.

s.o.f.i.a

i can't figure it out

  
      

s.o.f.i.a

Blötsnö.

   

Plusgrader > kramsnö > slask. Investera i ett par gummistövlar. 
Vem vill bli blöt om tassarna i detta blöta vädret? 

Min framtid.

Hemtentamen är inskickad. På onsdag kan jag börja leva igen. Då är det inget mer i skolan. Mitt rum är fullpackat med kassar. Jag flyttar om exakt en måndag. Min dröm har gått i uppfyllelse. Mitt liv förflyttas till Lund. Men först är det jul, nyår och födelsedag som gäller. Detta kommer bli världens mest efterlängtade jullov.

Barbour - the best.


                  

Hej, jag heter Sofia. Just nu har jag inget liv. Min tid går mest till att skriva hemtenta. Hej. Ett råd till alla skåningar: köp er en oljerock. Vind - och vattentät. Passar perfekt till vårt regniga klimat. Dessutom är den ju snygg, klassisk och väldigt användbar. För att inte se alltför tråkig ut i den, piffar jag upp den med en fin sjal och basker. Sedan är det bara ut i regnet!

Skira material.


Burberry Chiffon bow camisole    La Perla Indomitable lace bra   La Perla Fringed balconette bra
Burberry Chiffon bow brief      La Perla Indomitable tanga brief    La Perla Fringed Thong

på med dem bara.



Det är bara så jäkla snyggt. 
Varför stoppa undan glajjorna på vintern
när solen tittar fram? På med dem bara!

p.i.n.k


Paul & Joe Sister Athehes mini dress    Paul & Joe Collarless short sleeve coatLela Rose Silk faille dressGivenchy Lace front platforms

Tre nyanser av rosa. Och en nyans av grått. 
Klänning nummer ett är något av en sommardröm.