Skönt död.

Hej. Jag är död. Men skönt död. Jag har tränat på första gången på hundra år känns det som. Hade inget vatten med mig, skitbra Sofia, hade inget lipsyl med mig, och då såklart blev mina läppar jäkligt torra. Men nu sitter jag här, som en blöt hund. Mitt hår är slitet, och det bara finns för att det ska, för annars hade jag sett väldigt konstig ut. Undrar förresten HUR konstig jag hade sett ut utan hår? Väääldigt flintskallig. För övrigt är tjejens skor på bilden himla söta. Hennes pälsmössa också för den delen. Imorgon ska jag få en present. Spännande!

Love

image958

Min rosa cupcake !

image957

Regnet bara .. regnar?

     

Här kommer en dagens.

Linne H&M Fashion Against Aids
Kofta H&M
Ridbyxor Belstaff
Flats Zara

Det är verkligen crazy väder idag.
Ena stunden skiner solen (som nu),
andra stunden är det duktigt mulet och
regnet bara .. regnar?

SOFIA

Vita bomulls-strumpisar?

Inget skoj väder idag. Ska annars jobba idag. Jag har bakat cupcakes. Rosa cupcakes! Tror jag lägger in en bild på de sen, bara för att de är rosa. Är inte tjejens kjol på bilden helt underbar? Vippig och söt. Gillar hennes outfit. Allt passar så otroligt bra ihop. Vita bomulls-strumpisar kanske man ska inskaffa? Fint nu till våren och allt. Slippa det svarta. Igårkväll tog jag bort allt mitt svarta från min klädställning och tog fram lite av mina vårkläder. Så fint!

Love, peace & icecream SOFIA.

image952

Massa, massa te !

Ledig idag, vilket är skönt. Trodde måndagen skulle börja bättre, men var helt slut på jobbet. Orkade inte göra ett */%¤. Nu blir det en massa te för min del, ska krypa ner i soffan och bara, bara göra ingenting! Först, på med mitt gråa juicyset!

Kram SOFIA

image951

Toppendag!

      

T-shirt Zara
Kjol Åhlens
Skärp Depeche
Nagellack Mavala
Lipstick Face Stockholm

Nu måste jag verkligen kila till jobbet.
Det är en toppenhärlig måndag, solsken ute.
Veckan kan inte börja bättre!

SOFIA

OK priser !



Dessa fina skorna kan du köpa på Forever21.com.
Ganska så OK priser, eller hur?

Sneakers $23
Flats $22
Heels $25

En härlig vecka.

Nyss hemkommen. Håller på att packa upp min lilla bag. Tänk vad mycket jag har haft med mig, på bara EN vecka. Okej, lite shopping har det ju också varit. Nej, jag har inte varit iväg och rest, utan bott hos min lover, passat hans hund. En härlig vecka. Ska ta någon bild på något jag shoppat sen, men just nu måste jag fixa lite varm choklad. Smaskens.

Love & peace, SOFIA.

image944

Spara eller slösa?

Ser ni likheten? Den första bilden är från H&M, och kostar 249 kronor, och den andra från Acne (som även finns i blått) kostar ca 1400 kronor. Spara eller slösa?
image943

Det ska se ovårdat ut.

Underbar klänning, underbar färg. Den kommer från Oscar de la Renta, och är hur ljuvlig som helst. Nu börjar Top Model 9, yes. På fredag är jag ledig, och då blir det stan för min del + en klippning, om de nu har någon tid kvar till lilla mig. Vill ha långt, fint hår. Det ska se ovårdat ut,  men så perfekt. Ska se om jag hittar någon bra bild.

Take care, SOFIA.

Strapless bubble cocktail dress large view

Panik.

Godmorgon blogg. Jag är pigg och vaken. Snart blir det bussen till stan, jobb jobb. Har lite panik över mina kläder, är fruktansvärt trött på dem. Får inte så speciellt mycket vårfeeling när inte solen är framme. Lilla mamma ringde nyss och berättade att hon och pappa bokat resa. Sköönt. Nu vill jag kolla lite lägenheter. Morsning korsning!

Sofia.


Bedårande

Hej allihopa. Ska snart äta chokladpudding - trodde detta skulle bli min nyttiga vecka, tusan vad fel man kan ha. Imorgon ska jag försöka fixa klipptid i stan. Mitt. Hår. Är. Crazy.

Tycker iallafall att Nicole är supersöt i den här klänningen, färgen är bedårande. Passar henne perfekt! Dax för lite pudding med smak av choklad. Imorgon blir det mys med flickorna. Längtar att få se lägenheten snickan!

Kram kram, SOFIA.

Klicka för stor bild

Everybody loves H&M.

Jag älskar söndagar. För då vet jag att jag är ledig, hela dagen. Som idag då. Tog bussen in till Malmö, för att checka in lite våroutfits. Hittade en del grejer, så jag är mycket glad. Jag har brytit mitt vad, Shop-stopp 08. Men jag är glad ändå. Nu sitter jag här med en kopp te hos min lover. Jag har duschat, och tvättat lite, och ska snart fixa lite med mina kläder som ligger i en enda stor hög. Snart ska jag fixa mina naglar, Mavala "Nice". Tror annars jag skippar kappan från Polo Jeans. Ok, den var ursöt och allt sånt, men onödigt, har ju redan min svarta ballerina-kappa från H&M. Everybody loves H&M.

Puss babe, SOFIA.


Klackarna i taket.

Fredag, en kväll då många slår klackarna i taket. Men inte jag, ska jobba imorgon. Ikväll har det blivit en lugn och mysig kväll för min del, vilket är skönt ibland. Har inte blivit så mycket bloggande nu i veckan, men kommer tillbaka imorgon efter jag slutat! Då blilr det andra bullar vetja.

Kram kram, Sofia.

image942

Snabb runda på stan.

Det blev som sagt fika i stan idag, väldigt trevligt - men alldeles för länge sedan! Tog en snabb runda på stan, och jag blev tipsad om en kjol på rean, 69 kronor. Exakt en sådan jag har letat efter, helt perfekt. Just nu sitter jag här med min ansiktsmask, och hoppas på fin hy efteråt. Drömma kan man ju alltid! Måste snart fixa klipptid igen. Nu för tiden blir det bara en totte mitt på huvudet, kan inte ha nersläppt - så slitet. Jäkla plattång. Men har faktiskt bara plattat det två gånger på ungefår två veckor, då jag annars plattat det varje, varje dag. Vilken framgång! Om jag inte hade varit så trött hade jag sprungit ner och fixat fruktsallad på direkten .. Kanske senare!

Love you all / Sofia.

image941

..

                 En bild säger mer än tusen ord.

image940

Sweet sunday

Söndagar är härliga. Det är verkligen vår i luften. Hoppas att det håller i sig. Hade varit skönt att cykla till stan imorgon och bara gå runt, ta en fika och bara vara ledig. Och ledig är precis vad jag är imorgon. Men om det då är lite halvtaskigt väder blir det att jag kör och fixar lite tyg. Vill göra något riktigt tjusigt till sommaren. Annars har jag kollat lite flygbiljetter till New York. Tänk att få uppleva våren där. Central Park en ljummen vårdag. Taack.

Det handlar om att ge och ta / SOFIA.


Flower is the power !

Nicole i en härlig blommig klänning. Riktigt läcker! Försöker fixa någon outfit till imorgon, då det är party party. Lovely. Men innan dess är det jobb, och på lunchen måste jag fixa en bustier. Tänkte en sån till en schysst kjol eller mina höga whyred-jeans. Självklart blir det highheels imorgon. Nu till våren och sommaren hade det varit riktigt cute med ett par helt galna heels, färgstarka, mönstrade helt crazy !

Love, SOFIA.


Chokladmuffins.

Jag har bakat chokladmuffins med frosting. Jag. Kan. Knappt. Röra. Mig. Ska ta med mig dessasex stycken till jobbet imorgon, då det är min tur att fixa lite smaskigt. Kan säga att dessa ser kanske inte så jätte-wow ut, men jag lovar, goda är dom.

Jag har annars jobbat idag. Nu är det ju så att det kommer in väldigt mycket nytt - älskade vårkläder. Och jag har redan gått och kärat ner mig i tre stycken plagg från Polo Jeans. En kappa, en klänning och ett linne - alla väldigt klassiska. Åh. Hoppas mina muffins var tillräckligt goda för att våga be pappa om pengar?

image939

In love.

Som sagt, blommigt är min grej nu.
Och såklart har jag gått och förälskat
mig i den här bikinin från Zimmermann.

Olycklig kärlek, too expensive.

image937

SKYDDA HÅRET.

DET GÄLLER ATT SKYDDA HÅRET SÅ GOTT SOM MÖJLIGT, 100 m lång halsduk.


image935image936

Dagens ..

 
image933 image934

Här kommer dagens outfit. Min secondhand-klänning som jag fyndade igår.

Jag orkade mig upp tidigt idag, för att åka iväg och simma. Trodde att jag skulle vara ganska så ensam där eftersom jag var där precis när de öppnade. Men nix, pensionärerna är också uppe med tuppen. Mitt hår luktar klor, jag har vatten i öronen och mina kropp är snustorr. Snart iväg till jobbet. Ibland kan det vara riktigt skönt med sovmorgon!

Love, SOFIA.

Pictures.

Det är helt sjukt vad man kan bli inspirerad av bilder. Jag älskar att titta på bilder med sköna outfits. Det bästa är nog på sommaren när man sitter på någon uteservering och bara sitter och tittar på alla som går förbi. Det bästa är ju om man är utomlands och ser helt nya strangers. Det bästa. Nu är jag tröttnat på kalla Sverige och vill till NY där solen skiner och 18 härliga grader. Går iofs inte att klaga på vädret här hemma heller, solen har varit framme hela dagen. Åh, får inte ni också fjärilar i magen bara ni tänker på våren och sommaren? Annars är det väl jag som är crazy.

Love, SOFIA. 

image930

Monster

Tänk, en ljummen sommardag  på cykeln in till stan för att luncha med dina friends. Då hade ju det här linnet varit perfekt från See by Chloé.

image925image926

Tänk igenom det, ordentligt.

En perfekt söndag, enligt mig. Solen har varit framme, jag har fikat med min bästaste vän och sen har jag pussat lite på min lover. Jag gillar hennes lilla skapelse bilden nedanför. Den är sådär vår och sommarfin. Jag tror jag kommer ge upp Shop-Stopp 08. Men jag har lärt mig en sak, att inte handla bara för att man ska. Nu känner jag att jag har kontroll, både över mig själv och över mina pengar. En skön känsla. Du borde testa. Enkla toppar på H&M för 198:- eller 249:- växer och blir sedan ett fyrsiffrigt belopp. "Behöver jag verkligen den här partytoppen eller den här svarta enkla klänningen idag? Har jag inte redan ungefär två eller tre likadana hemma?" Ställ alltid frågor om det lönar sig att du köper den. Du kanske är glad någon timme, bara för att du handlat någonting. Men är det lika roligt sen när du inte har pengar ens till att göra något skoj för de pengarna som kunnat finnas där?

Tänk igenom dina köp. Bara för det är billigt så behöver du inte köpa det. Du kommer ändå bara använda 1-2 gånger, sen kommer det bara hänga där i den garderob och bara ta en massa plats. Hade det inte varit roligare att spara sina pengar till något speciellt?

Love, SOFIA.


image924