vogue italia

                                          



Fab...


Johanna

spets



Söndag, denna veckan har nt varit rolig. Jobbat varje dag och ska dra till jobbet igen om en timme. Igår skulle jag egentligen ut bara för att få koppla bort jobbet lite, men icke. Regn och åter regn! Blev tacokväll med en vän istället, mysigt! Har fått spets på hjärnan!


Fab...

Johanna

Kanske försöka sova ..


Imorgon drar jag och min lover iväg på semester. Ska bli så jäkla skönt. Bredvid mig ligger en och sover .. Jaha! Vad ska jag göra nu liksom? Kom på att jag bara har packat ner klänningar. Inga shorts, inga kjolar osv. Blir bra. Ska surfa runt lite till, sen kanske försöka sova. Ska upp om snart fyra timmar. 

Puss mina darlings, vi ses igen om en vecka ! Då blir det uppdatering med en massa skojiga bilder. by Sofia ♡

home, sweet home...





Nu, nu är jag hemma igen. Kom hem från Köpenhamn för ca 4 timmar sedan, helt död. Haft riktigt mysigt med en kär vän till mig. Shoppat, festat och ätit gott. Precis lagom innan jag återvänder till mitt jobb imorgon kl 9.00 ! Snart kommer min älskling hem till mig, har varit på inköpsresa i Stockholm. Han ska få ett kinderägg och en stor kyss när han kommer :-)!

Suprice...

Johanna 

Inspiration - Copenhagen S.


Seen at Gallery Fashion Fair
Seen at Ecco Walk in Style Award
Sara

Lite bilder från Copenhagenstreetstyle.dk. Så här på kvällskvisten behövs lite inspiration.

by Sofia ♡


Det kan man aldrig få nog av.


Hur jäkla snygg är inte hennes outfit? Det ska vara enkelt, jag säger ju det! Ångrar mig lite att jag inte köpte mig en sådan svart när vi var på American Apparel i Miami. Den. Var. Perfekt. Men man lär sig av sina misstag sägs det. Jag hade velat sitta hela kvällen och natten och titta på Sartorialist's fina bilder. Inspiration. Det kan man aldrig få för mycket av.

By Sofia ♡

Höstfrisyr?

 

 

Jag börjar på lite galen panik över mitt hår, "frisyr". Det är på tiden jag går till frisören. Jag försöker fortfarande odla lite längre, men vill inte att det ska se för tråkigt ut. Hur gör man en sån frisyr snygg? Vill inte att det bara ska hänga, fast vill inte ha en massa lockar hit och dit. Detta blir min issue till hösten. INSPIRATION TACK !

 

By Sofia ♡

 


3 jobbdagar kvar.



Kikar igenom bilderna från Miami. I miss. Snart har jag semester, ska bli så skönt! Destination: Cypern.. Bara 3 jobbdagar kvar. Värdet är inget vidare här hemma i Sverige. Såg att det var 33 grader dit vi ska. Nu börjar Project Runway igen. Lätt mitt favvoprogram :) På fredag är det girls night out, wihoo!

By Sofia ♡

Century 21



Om femton minuter dör min dator, så nu jäklar får jag skriva fort! Ska snart iväg till jobbet. Har varit på lite äventyr idag. Vaxat mina ben för första gången. Trodde seriöst jag skulle dö. Dö fem gånger om till och med. Men nu är det över, yey. Det blåser för mycket, så det blir ingen cykel till jobbet utan tar bussen istället. Fin bild va? Ha! Jag och Lottar låtsas spela schack i NY. Där satt massor med gubbar som spelade mot varandra - på liv eller död ungefär. Om jag inte har helt fel för mig så låg Century 21 i närheten. Var där inne en snabbis, men herregud vad mycket folk. Kläder låg precis överallt. Vi hade varken tid eller ork för att rota runt där i folkvimlet. 

By Sofia ♡

Bruuns Bazaar.

Det ska se enkelt, tjusigt och bekvämt ut. Det har verkligen Bruuns Bazaar lyckats med. Här kommer lite bilder som jag nappade direkt på. Underbara och enkla färger - som aldrig blir omoderna.

12181439352
12181439472
12181439552
12181439802
12181440312
12181440362
12181440402
Min favorit !
12181440822
12181441342

By Sofia ♡


Hur många klänningar äger du?



Tja tja på. Vad har ni för er? Jag har mest gjort ingenting, bara legat ute i solen och njutit. Min klänning kom förresten idag! Har hunnit sy in och upp den. Den är SÅ mig. Jag älskar när man hittar klänningar som känns mer än rätt. Mina klänningar får inte plats på mitt rum längre. Jag försöker nu få mer och mer plats i min systers garderob. Hon gillar inte det. Hon tycker jag stökar ner för mycket. Hon har ordning och reda. Det har inte jag, vilket jag borde. 

Make cupcakes, not war, By Sofia ♡

Välskött, ja tack.



Naglarna fina och röda igen. Ska bli duktigare att lacka naglarna. Naglarna är speciellt fina när man precis lagt det första och andra lagret, så skiner de som tusan. Men efter en dag på jobbet tillexempel har de blivit matta. Köp därför ett genomskinligt lack, för att pensla på varje, varje dag. Då håller det så mycket  längre + att dina naglar ser mycket mer välskötta ut. 

By Sofia ♡

Vilken sorglig dag.


Usch, vilken sorglig dag. Regnet bara öser ner .. Har haft en lång sovmorgon idag. Om ett tag ska jag in i duschen, sedan fixa mig inför jobb. Ni har väl också sådana dagar då ni bara vill vara hemma och göra ingenting? Speciellt när det är uruselt väder. Tyvärr har jag haft sådana flera dagar i sträck. Det är inte bra. Jag vill vara hemma och dricka citronte. Citronte är inte lika gott att dricka på jobbet. Undrar varför?! Fick sms av Johanna igår, hon är i London och gottar sig. Härligt! 

By Sofia ♡

Snart, snart !

 

Äntligen har jag och min lover bokat en resa. Snart börjar min semester. Oh yes. Hade varit fint med en likadan baddräkt som Marilyn. Då hade jag rockat. När jag ligger där på stranden, ska jag bara ta det såå lugnt. Ha med en massa böcker, dricka smoothies och äta en massa fruktsallad. That´s life .. 

 

Ligger i sängen. Har varit och gått en lång runda. Klarade mig undan regnet. Så nu är jag ganska död. Död på ett skönt sätt. Avdomnad kanske är ett bättre ord. Härligt. Började nyss en romantiskt komedi på tv. Jag är mycket för komedier. Min lover tycker inte komedier är speciellt skoj. Därför får vi alltid turas om i videobutiken. Han gillar bara deckare. Deckare! Hur mysigt är det att titta på när man ligger och gosar i soffan? Som nu tex, nu ska han titta på Morden i Midsommer. Tur att jag är hemma. 

 

By Sofia ♡


Hej dagboken 4 aug.

 Hanii Y Cape trench coat  Miu Miu Bow belt cardigan  Earnest Sewn Zazo straight leg jeans Tory Burch Reva elasticated flats 

Jag är väl inte den första som påpekar det, men detta vädret suger. Men! Konstigt nog när regnet öser ner blir jag alltid sugen på jeans. Sån tur jag hade idag då! Köpte ett par jeans från jobbet, till ett mycket bra pris. Ska försöka ta en bra bild imorgon. Använder bara stuprör, tacka gudarna. Bootcut och raka ben passar inte min kropp. Taxben här, tyvärr. Jo, åter till vädret. När det regnar blir det som sagt mest jeans, en gosig kofta, gärna som på bilden ovan. Jag. Älskar. Rosetter. 

By Sofia ♡



Förrgår.

Hej på dig. Orkade inte blogga igår, kom hem ganska så sent, och var supertrött. En kväll på Kallbadhuset, med mat och dricka. Min soppa var underbart god. Här kommer lite bilder, enjoy!



Kallbadhuset i Bjärred.



Min lover kände på vattnet åt mig - varmt.



Från bryggan in till land.



Så här såg jag ut, i min egna volangklänning.



Lilla söta Dante.





Ca 550 m ut till KBH.



The end, by Sofia ♡