Sofia tipsar



Mjuk bomull. En underbart härlig magtröja. Om man inte är intresserad av att visa naveln så här på vårkvisten kan man så klart matcha det med ett löst linne under. 

Sofia i ett litet påskägg



Kompisar, jag är tillbaka. Jag har längtat efter min lilla blogg. Har haft fullt upp i skolan. Men nu är jag här, och jag ska försöka erbjuda så mycket jag bara kan! Hoppas ni har det bra, för snart är det påsktider. På söndag är det back to sommartid. Hur underbart?

Kompisar

Kompisar, det är tentatider. Jag ligger nästan i koma, är så fruktansvärt trött. Men i morgon är en ny dag, och då måste jag vara pigg. Nya tag med massor med plugg. Det fina är att våren är på väg. Det firade jag med en ny tröja idag. 

Alexander Wang

Alexander Wang Double-breasted wool blazer
Jag har blivit helt såld på kavajer och färgglada skalor. Visst har jag hittat rätt?
Jag letar efter en fin och annorlunda kavaj, absolut inte svart. Är det någon 
på denna planet som har funnit något liknande? Självklart inte i någon snuskigt dyr prisklass.

Jack & Jil










Min specialare a la rosett

'

Hej igen kompisar. Lika bra att jag skriver medan fingrarna glöder. Här ser ni förresten mitt lilla projekt för dagen. Ett pannband med en stor rosett. Eftersom våren är på gång, vill  jag inte springa runt i mössa eller basker. Det blir antingen för varmt och frisyren (vilken frisyr?) blir platt som en pannkaka. Därför tänkte jag den smarta idén att pannband är perfekt! Jag köpte för ett tag sedan ett pannband på HM, svart enkelt, men hur tråkigt som helst. Därför blev det nu att jag cyklade iväg och köpte tyg och lite sidenband. (Tyvärr har jag inte skaffat hit min symaskin till lägenheten, så jag har fått sy för hand. Men vad gör det, när sy är det bästa som finns!) Nu slipper jag frysa om mina små stackars öron + att nu är blir jag ju snygg i håret (även fast håret är en katastrof). Kommer bli hur fint som helst till min kappa i vår. Vad tycker ni? :)

The Sartorialist



Åh, vet inte hur jag ska uttrycka mig! Men det är är bara så fint, fint, fint.

Flipp eller flopp





Hej kompisar. Den här koftan är en vacker skapelse. Den har jag på mig när jag vill känna mig fin. Det är härligt med fina skapelser som får en att känna sig fin. Fin. Fin. Fin. En gråmulen torsdag, och jag har varit uppe med tuppen. Hemma från skolan och jag har hunnit dricka kärlekste och kardemumma-skorpor. Snart ska jag på lite ärenden. Till kemtvätten, lämna in min vårjacka för lite uppfräschning och sedan och köpa lite tyg. Det är tid för mig att bli lite kreativ. Ni får se ikväll vad jag tänker hitta på. Antingen blir det flipp, eller flopp. Spännande. 

En bra avslutning på dagen



Ikväll har jag hjälpt min bästaste kompis att packa upp things. Ja, nu äntligen har även hon flyttat till storstaden. Livet är allt bra härligt. Jag fick låna en mycket vacker sak. Men det tänker jag inte visa nu, ni får vänta till imorgonbitti. Ok?

Sofia tipsar



Systrar är bra att ha. Den här söta och underbara blusen har jag lånat av min syster. Ok, jag har väl nästan lagt beslag på den. Perfekt att matcha till jeansshortsen, stuprör eller din pojkväns byxor. Färgen på blusen är pricken över i:et. Sval och fin rosa färg. 

En fin cykel till våren


Det finns nog inget jag hellre skulle vilja ha: en fin cykel. Hade inte det varit helt perfekt att önska sig till våren? Synd att jag redan fyllt år. Men önska kan man ju alltid, eller hur!? Det ska helst vara en cykel med korg, som bilden ovan. I korgen hade jag kunnat transportera bröd, blommor, tidningar, ja, nästan vad jag vill! 

Mjukt och varmt



I den här mjuka och varma sängen har jag legat i (nästan) hela dagen. Pluggat, läst, skrivit och läst massor med bloggar. Ibland kan måndagar vara riktigt underbara. Speciellt den här. Kvällen avslutar jag här, med Project Runway. Perfekt måndag.

spännande spetsbehå



Spetsa till det. För att göra det hela mer spännande - 
på med en tunn spetsbehå under din slappa t-shirt. 

Brigitte Bardot på väggen




Jag ligger i sängen och har börjat plugga lite smått. Jag måste göra något annat än plugga idag. Jag måste stilla hungern på kläder på något sätt. Jag vill låta kreativiteten flöda. 

Kate Moss på väggen




Så här ska jag se ut i sommar. Uppvikta jeansshorts, en slapp tisha och mitt halsband. Nu fattas det bara bruna ben och solblekt hår.