Ny episod.


Om jag hade fått bestämma helt själv hur jag hade velat se ut idag .. Då hade jag definitivt valt att se ut som Karla. Råsnygg. Hennes frisyr blir bara bättre och snyggare för varje gång jag ser henne. Väldigt bra klipp. Ni har väl inte missat att Kate Moss har klippt sig? Jojo, och nu ska vi se hur många som hakar på den trenden. Väldigt spännande. 

Ligger i sängen, och ska alldeles strax kika på det nya avsnittet av The Hills. Va, hörde jag beroende?

u5-1.jpg picture by stylebook18

La la la.

Uppdatering i kväll. Busy, busy.

The. Kate. Moss.

Kate Moss. Det är allt. 

  
  


Jag leker ..











NY. NY. NY.


Hinner inte skriva så mycket, så ni för nöja er med den här bilden så länge. 



A/W.



Min. Kärlek. Till. Kläder. Är. Enorm.

Tidigt i våras ..

I våras var jag och Johanna i Köpenhamn. Då hittade jag dn här glada klännigen på HM. Jag ångrar fortfarande att jag inte köpte den. Tusan också .. Det står ju Sofia på den!

                        

Måndag.

Måndag. Ny vecka. Alla är glada, eller det är i alla fall vad vi föröker intala oss. Ville bara visa en (väldigt dålig) bild på mina (läsa mammas) strumpbyxor. De kommer från Topshop. Min lover tyckte att de ser porriga ut. Jag tycker bara att de är söta. Sött ska det vara. Annars har vi precis ätit en väldigt god bulle från Patisseriet. Ljuvlig. Och väldigt mättande ..

                                               

Inspiration.

Jag brukar ibland kika in på Stureplans alla vimmelbilder. Jag har fått span på en tjej som är drop dead. Jag gillar allt med henne, allt från frisyr, smink och klädsel. Låt dig inspireras. Sophie Nierenburg heter hon. (Den mörka tjejen med det mörka håret.)

Charlotta Wikberg & Sophie Nierenburg
Sophie Nierenburg & Moa Turander
Moa & Sophie Nierenburg
Sophie Nierenburg, Claudia Eriksson
Moa Turander & Sophie Nierenburg
Moa Tyrander & Sophie Nierenburg
Eric Astering & Sophie Nierenburg med vän
Moa Turander & Sophie Nierenburg
Mora Turander & Sophie Nierenburg
Moa Turander, Sophie Nierenburg, Linnea Molin & Madeleine Nilsson
Moa Turander, Sophie Nierenburg, Madeleine Nilsson & Charlotta Wikberg

Jag funderar starkt på att klippa av mitt för en kortare page. 





P. Purple.


Camilla and Marc Charlotte mini dress VBH Alligator compact clutch Vanessa Bruno Athé Cotton T-shirt dress Chloé Cotton toweling sundress

En typisk söndag. Mindre bra väder. Behöver därför piggas upp lite av lila plagg. 

Det är meningen att jag ska läsa och vara flitig just nu. Det är svårt. Min syster fick i går Sex and the City-filmen. Tror det får bli min tredje gång jag ser på den. Carrie and New York City, here I come. Nu, svensk grammatik.

10 poäng.

Behövs det en förklaring? Nej, tänkte väl det ..

Klicka f�r att st�nga bilden

Baroqhue

Det regnar in massor av nya skapelser från Acne. 

 

Den här klänningen finns även i creme och svart.


..

Söndag. Plugg. Chai. Skvallertidningar. 


www.thesartorialist.blogspot.com

Långhårig.

Förlåt, förlåt, förlåt. Har inte hunnit blogga någonting alls. Tyvärr blir det inte så mycket sånt nu de senaste två veckorna. Min vardag kommer bara att handla om plugg, plugg, plugg. Men jag ska i alla fall hinna uppdatera en gång om dan. Men nu vet ni anledningen. 


www.thesartorialist.com

Paus, paus, paus.

Mellan pluggandet måste man ha lite pauser. Då hittade jag den här vackra bilden på Eleonor. Hon är alltid så chic. Så där härligt feminin i vacker klänning och söta nätta skor. 



VF

Mina föräldrar kom hem idag. De har varit i Florens. Ätit god mat. Shoppat. Den här fick jag. Och nu är jag glad. Tyvärr blir den inte läst förrän i kväll, då jag snart ska sätta igång att plugga. Senare ska jag på lägenhetsvisning. Spännande. 



Karolina, den fina.

Det här är min söta vän Karolina. Hon äger bara fina kläder. Som dessa hon har på sig idag. Hur fint är det inte? Så hade jag velat se ut idag. En av mina inspirationskällor. Karolina, den fina.



Fin och söt i rosett.



Rosetter är fint. Jag vill köpa en fin rosett. 
Den här rosetten sitter i en söt flickas hår. 


Amlul

Amlul is smoking hot.


The end.

Highway

Måndag. Vad gör man en måndag? En mulen, trist och grå måndag? Jo, jag blir fasligt sugen på shopping. Fast jag vet att ängeln på min högra axel säger att jag inte behöver. Min ängel är bra. Tack ängel. 



www.karlascloset.com.

 



Förmiddag.

Sitter i sängen. Är lite smått bakis. Hade oerhört skoj igår med er flickor. Längtar redan till nästa gång. Idag har jag lite att göra. Plugga. Titta på Boelspexet. Det är aldrig fel en söndag. Speciellt när man ska göra det med någon man tycker om. 



Söta Karla, www.karlasclost.com.


Rosa nylonstrumpor.

Som ni kanske har förstått så älskar jag bilder som inspirerar. Den här bilden inspirerar mig. Till tusen. Jag kan sitta och titta på bilden och bara le. Den säger SÅ mycket. Man blir glad av den. Den får bli min nya bakgrund. Check. De säljer rosa nylonstrumpor på Filippa K. De är väldigt söta. För visst hade det inte suttit fel att någon gång vara lite söt? 



enca

Acne. Gör. Mig. Knäsvag.

 

 

 



Musse och jag

Jag och min Musse Pigg-tisha ligger nu nedbäddad i sängen. Mina fötter är så kalla att jag har raggsockor på mig. Mina mjukisar är fortfarande på. Mitt rum har aldrig varit så här kallt. Ever. Försöker tänka glada tankar. Då brukar jag bli glad. Om man är glad, blir man varm. Ni förstår säkert vad jag menar. Klockan är bara barnet och jag är redan trött. Starkt jobbat. 




Fröken Röd.

Jag erkänner att svart kan bli tråkigt ibland. Men för att piffa upp den svarta kappan använder jag mig av mina underbara kashmirsjalar. De bryter av det svarta. Men om man nu hade lite pengar över, och kanske vill investera i en ny kappa, röstar jag på den här: Fendi. Den blir utmärkt till våren med. Fint bälte till. Fröken Röd.

Fendi Cotton babydoll trench

Inget speciellt

Jag var uppe med tuppen i dag kändes det som. Det har blivit en del plugg. Nu sitter jag i en tom lägenhet. Eko. Ska jobba om ett tag. Ut i kylan än en gång. Jag har kalla skor idag. Åh. Ska fika med en söt friend ikväll. Torsdag. Fredag i morgon.


En ny dag i morgon.

Läggdags för mig nu. Vill försöka gå och lägga mig så tidigt som det bara går, för att vara hyfsat pigg till morgondagen. Det blev en lite blöt promenad i kväll, men skön. I morgon är det torsdag. Plugg och jobb. Det ska vara gott att leva .. 



The Sartorialist


Precis så jag gillar det i höst. 
Smala, smala, supertighta jeans/byxor. 
Stora, stora, supermysiga sjalar/halsdukar. 
Till det ett par höga wedges, antingen i lack eller mocka. 

www.thesartorialist.blogspot.com

Nytvättat

Paus. Blir knäpp i huvudet av att ha mata in all information. Skönt att få skriva av sig. Jag funderar på att investera i  en ny kamera. En bra kamera. Vill inte förlita mig på mobilkameran längre. Som på senaste tiden ställer till krångel. Är det någon som har ett bra tips? Öppen för förslag. Ge mig. 

Det är tokigt väder ute. Ena dagen strålande. Andra dagen regn. Nu får han där uppe bestämma sig. Mörkret börjar falla nu. Skönt. Tiden då tända ljus är hur mysigt som helst. Doftljus. För ett tag sedan hade de på jobbet ett doftljus som luktade underbart. Nytvättat. Det ni. Ett sådant vill jag köpa när jag flyttar. Om jag nu någonsin kommer flytta. (Sofia, tänk nu positivt!) 



Den coolaste hittills.

Kom precis hem från stan. Föreläsning + fika + plugg med Karolina. Måste fortsätta plugga nu med. Mer uppdatering under mina små pauser. Ha en fortsatt mysig (regnig) dag! 



www.karlascloset.com. Den coolaste hittills. 

Oktober.

Instängd. Jag behövde komma ut. Långpromenad. Frisk luft. Så underbart. Det borde jag göra varje kväll. Nästan fullmåne med. Ligger i sängen nu och är härligt trött. Ska upp tidigt i morgon igen. I morgon har halva oktober gått. Det går snabbt nu. För snabbt? Jag säger godnatt till er nu. Här kommer ännu en finfin bild. 



I morgon vill jag vara lika fin som Eleonore. Jag är nog hennes största fan just nu.

"A local firm"

Det har varit en massa tjat nu om det perfekta pojkväns-jeansen. Och jag tror jag har hittat dem. Jag är förälskad i dem redan. Den enda frågan är om de finns på Tjallamalla i Malmö, så man kan prova. Jeans kan vara en cirkus. 

jeans

149 riksdaler


Ni har väl inte missat dessa söta t-shirts från H&M? "Art by" är ett samarbete mellan H&M och nya lovande kreativa talanger. Dessa fina kostar 149 riksdaler. De finns redan ute i butik, så skynda er!
 

 
Kopiera den här texten för att komma direkt till hemsidan.

http://shop.hm.com/se/?action=viewcamp&campaign=671_ARTBY&page=START


Ytterst tveksamt

Jag borde vara glad. Det är fint väder. Men tyvärr är jag inte det. Inte just nu i alla fall. Mitt rum känns jättelitet. Jag får inte plats. Jag vill hemifrån. NU. Jag vill börja leva. Leva på riktigt. Jag är inte en liten barnrumpa längre. Jag måste ha utrymme. En bild kanske kan pigga upp min vardag ..Men det är ytterst tveksamt.



www.karlascloset.com

Jag är redo ...

 TIERED ROLLING RINGS TOP BLACK CASHMERE CARDIGANELECTRIC MISS MARC TEE SHIRT   SWING COTTON MINI SKIRT

Lite godbitar från Marc by Marc Jacobs. Stilrent. Kvinnligt. Sött. 

Vet egentligen inte varför jag är uppe. Jag är trött. Trött som f-a-n. Mina ögon går i kors. Herregud. Jag som skulle plugga. Efter detta inlägget blir det råplugg. Jag var bjuden på middag idag. Ljuvligt gott. Och nu är jag ljuvligt mätt på det. Inte fel det heller. Annars hann jag faktiskt städa mitt rum idag. Vet faktiskt inte när jag gjorde det sist. Inte bra alls. Jag har till och med lagt ner alla mina snygga böcker i kartonger. Jag är redo för flytt. 



Ännu en gång Eleonore.

Har varit ute på en promenad med min syster. Väldigt skönt väder. Hoppas det fortsätter så här. Jag ska strax iväg, så det får bli lite bättre uppdatering i kväll. Lägger upp lite fina bilder. Finfina bilder. Jag har haft en underbar helg, det ska sägas. Så, hej så länge sötnosar. Så här fin brukar Eleonore på Modette vara. Jag vill också kunna vara så där piffig. Underbar krage. Så där lagom söt.



Acne

Något jag är sugen på är långa handskar. Kvinnligt. Dessa skönheter är från Acne. Det finns även i svart. Så klart. Älskar tjejens kombination. Jackan är to die for.

      


Inspiration.

All by Sonia Rykiel

Sonia by Sonia Rykiel Striped cardigan  Sonia by Sonia Rykiel Printed face T-shirt   Sonia by Sonia Rykiel Bow applique sweater Sonia by Sonia Rykiel Woven face tote

Lekfull inspiration av Sonia Rykiel. Om jag hade haft pengarna, hade jag klickat hemma detta direkt. På momangen. Man blir glad av dem. I höstmörkret kan det vara skönt att låta bli det svarta, vilket kan vara svårt. Jag hade nog inte klarat det. Svart. Gråmelerat. Vitt. Jag är fast.



Pattiseriet i Lund.

Igår vad det fredag. Jag blev bjuden på fika. På Pattiseriet i lund. Ljuvligt. Så här god såg den ut. Mandelmaräng-botten. Ett ruskigt stort björnbär. Och en pyttelitet blåbär. Till det drack jag en söt varmchoklad. Sen var jag mätt. Men gott mätt. Det är en stor skillnad på gatt vara god mätt och äckligt mätt. I kväll ska jag också fika. Först var det meningen med bio. Men fika är roligare. Det är inte skoj att sitta tyst i 1.5 timme. Tjejkompisar kan inte sitta tysta så länge. Så, fika it is. 




Fab.

Jag är en död fisk. Det är allt från mig idag. Hinner inte skriva mer. Ska till bussen om exakt ... NU! Panik. Så vi hörs senare i kväll. Tátá sötnosar. Och förresten, kvällen igår var underbar.



G.

Jag sitter och sippar på min grasshopper. Ska strax kila iväg, men ville bara önska er en trevlig torsdag. Skål sötnosar. Förresten, skål på dig mamma som är och gottar sig i Kroatien. Nu ska jag snart pussa sönder min BFF. 



Lindsay



Nu ska jag kila. 

Underbar klänning.

Ligger på sängen med datorn på magen. Sov nästan 10 timmar i natt. Det känns kan jag lova. Jag är pigg. Ska strax åka in till stan, nej ingen shopping - utan plugg. För någon vecka sedan köpte jag mig en klänning. Jag var bitter och kände att jag behövde pigga upp mig. Där var den. Jag kom. Jag såg. Jag köpte. Såg även att Eleonore har en likadan! Bra, tänkte jag. Så här ser den i alla fall ut, fast ni får låtsas att det är jag på bilden. Eleonore, jag älskar din stil.



Klänning och halsduk, Acne.

Eleonore

Som jag skrev innan blev mitt senaste köp en grå finstickad tröja från Benetton. Det var tack vare Eleonore från Modette som inspirerade mig till detta. Här kommer några bilder:







Snortight, oh yes !

Nu är klockan kväll. Ska snart krypa ner till sängs och plugga lite. Jag är trött i kväll. I morgon ska jag gå upp kl. 06. Det är nästintill omänskligt. Men jag gör det för att jag är snäll. Ska leka chaufför åt mamma. Här kommer en fin bild. Titta på den. Låt dig inspireras! Snortighta jeans, så rätt. I morgon ska jag försöka komma i mina Whyred.. Det kommer bli mer än snortight.



Bild lånad av www.karlascloset.com

Härligt kallt.

Hej, jag heter Sofia och bor i knuten på mitt huvud. Jag är så jäkla trött på den. Men vad gör man? Igår köpte jag den här tröjan. Den är från Benetton. Jag kommer bo i den här hela hösten. Kanske vintern också. Väldigt bra pris. Hallå. 349 kronor. Bra kvalitet. Drömpris. Spring och köp. Den finns i en massa olika färger. Jag valde den här mörkare gråa nyansen. Jag gillar den. Det kommer du också att göra. Den sticks inte. En fördel. 

Jag ser ut som en stel pinne. Det är nog bara för att det är kallt ute. Men härligt kallt. Sådär höstigt kallt. Men så mysigt! Jag vill egentligen sitta ute, dricka te och läsa en bra bok. Det hade varit något. Speciellt idag. Nej, det är inte tights jag har på bilden. Det är mina sjukt coola ridbyxor från Belstaff. Jag tycker det ser fånigt ut att ha tights till en tröja som slutar ovanför rumpan. Big no. 




Härlig.



Perfekt sysselsättning.

Ligger här i soffan med mina färgglada naglar. Jag har precis slukat en stor kopp O'boy. Nu ska jag bara ligga här, och inte göra ett dugg. Det får bli en del plugg lite senare. Åh, kom precis på att det har kommit ett nytt avsnitt på The Hills. Perfekt sysselsättning. 



Bild lånad av www.karlascloset.com

Karlas closet

Ska alldeles strax fortsätta plugga, men måste bara visa er lite fina bilder. På Karla, som för övrigt har klippt sig kort. Sexigt. Ska visa er en bild på hennes nya frisyr. Kanske i morgon. Hade ni velat det? Kände plötsligt att mina fötter är isbitar. Tacka vet jag duntäcken. In med fötterna igen. Snabbt. Jag vill att det ska bli torsdag. Då ska jag ha kul. Kul med mina fina vänner. Förresten, här kommer de fina bilderna!





Härliga bilder, eller hur? Väldigt inspirerande. Det är grejer det. Godnatt på dig.

Barnrumpa på dig!

Ännu en dag snart förbi. Jag blir förvånad vad mycket jag kan hinna med på en dag. Känns som jag har gjort en hel del. Crazy bananas. Jag har shoppat. Inte bra alls för min ekonomi. Men det tar jag. Det var något jag var tvungen att köpa. Enligt mig i alla fall. 









Det har varit en knasig dag. En kul dag. Jag har gungat med min syster. Det är inte varje dag man får tillfälle till det. Det är skoj att gunga. Speciellt om man gungar högt. Väldigt högt. Det ska vara så högt att man nästan åker av. Nej, jag bara överdriver. Antingen kan man sitta på gungan, ligga, eller stå. Jag valde att sitta. Min rumpa fastnade i det lilla däcket. Gungan är bara till för barnrumpor.





Min dag, i dag.

Jag har hunnit med ganska så mycket idag. Föreläsning, check. Varit på banken, check. Träffat min BFF, check. Ätit pannkakor med grädde och sylt, check. Nu ska jag plugga. Jo, köpt en ny bok, check. Allt är frid och fröjd. Solen skiner som aldrig förr.


En fröjd för ögat.

Söndag. Jag kom precis hem från Malmö. Jag har varit och pluggat med Karolina. Vi fick väldigt mycket gjort. Skönt. Mycket skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt, titta igenom våra arbeten för att sedan skicka in. Köpte en cute väska i dag. En skönhet faktiskt. Jag är glad. Och den är min. 



Min nya favorit

Godmorgon. Fredag i dag. Äntligen. Fredagar är den bästa dagen på hela veckan. Sen har man hela helgen framför sig. Plus lite jobb. Men det brukar vara skoj. Okej, lite skolarbete också. Men annars, helg. Sitter och dricker lite te. Två sockerbitar och lite mjölk. Precis. Jag har inget skoj att berätta. Det dyker säkert upp något under dagen. Håll utkik. Jag ska på upptäcktsfärd. Här kommer en bedårande bild på Karla.



Karlas Closet

Jag har hittat den bästa bloggen ever. Karlas Closet. Jag är hemligt förälskad i henne och hennes kläder. Och vi ska inte prata om hennes skor. Hon verkar ha över tio miljoner par skor. Jag skojar inte. Helt makalöst. Jag kommer visa lite bilder som inspirerar mig. Kanske dig med. Det är i alla fall vad jag hoppas. Här kommer en av alla mina favoriter. Enjoy. Förresten, jag äger en likadan klänning som henne. HM, så klart. Är det inte fint med strumpor i heelsen? Väldigt sött.





Det ska firas.

Rebecca Taylor Cable knit cardigan Tibi Round neck sleeveless dress Marc Jacobs Honeycomb knit sweater   Moschino Covered stone embroidered jacket
Finstickat. Det är grejer det. Jag gillar hudfärgade nyanser. Ibland kan det vara skönt att skippa just det svarta och blanda med något mer ljusare. Ljusgrå. Cream. Min sis köpte en jättesöt blus på HM för någon vecka sedan. Den var puderrosa. Och helt ljuvlig. Jag vill nästan bo i den. Men det hade inte gått i längden. Hur hade det sett ut? I morgon ska jag ha mysfika med Karolina. "Det är ju faktiskt fredag". Att vi ska plugga bredvid gör ingenting. 

I morgon är det fredag, och det ska firas. Fröken F.

Rosettklackar.



Skönt att vara hemma igen. Jag är slut, både i kroppen och huvudet. Ska se om det finns något gott man kan äta till middag. Ingen hemma än så länge. Ska bara ta det väldigt lugnt i kväll. Byta om till Juicy och kura ner mig i soffan och titta på tv. Eller! Hyra någon mysig film. Och en stor godispåse. Vardagslyx. Mer vardagslyx åt folket. 

Åh. Fredag i morgon. Kan det bli bättre? Sovmorgon. Föreläsning. Mys i stan. Till min älskling. Nu, gå och fixa till middag. Eller, middag och middag, något ätbart i alla fall.

Mer vardagslyx åt folket! Fröken F.

Det brukar funka för mig.



Ska snart kila iväg till jobbet. Känns det lönt att komma och jobba tre timmar? Ja, om man är student är varje penning värd. Jag försöker pigga upp mig den här regniga dag med lite färg på naglarna. Det brukar funka för mig. Annars är mina kläder ganska så gråa, som vädret. Men jag gillar det. Nya stövlar har jag på mig med. Nya skor får en alltid på bra humör. Så, en bra dag hittills. 

Det känns bra att det går mot mörkare tider. Förra året hade jag ångest över hösten. Men inte längre. Det ska bli skönt med mörker, kalla och friska dagar med massa fika med sina friends. Höst = fikatime. Då blir det flera liter te om dagen. Med förhoppningsvis lite kanelbullar vid sidan om. Hembakade kanelbullar, det finns inget godare. Tur min syster gillar att baka.

Mmm, det finns inget godare. Fröken F.

Jag var beroende ..



Härliga torsdag. Visst är det så? Torsdag betyder att det snart är helg. Längtar till helgen. Jag ska bara ha roligt. Ska försöka ta så många bilder jag bara kan. Ligger annars bara i soffan, nedkrupen med en gosig filt. Nu fattas bara lite citronte. Jag mår bra av te. Jag har slutat helt med att dricka cola light på vardagar. Jag var beroende av den förbannade drycken innan. Men nu får jag, om jag vill, dricka det på helgerna. Man måste sätta gränser. 

Man måste sätta gränser, så är det bara. Fröken F.

La la la, tvättguden.



Godkväll. Hoppas allt är hur bra som helst med er. Jag mår bra, mycket bra till och med. Har varit en mysig dag i dag. Jag har mest varit hemma, ätit lite kanelbullar och tittat på tv med min sis. Jo, jag har faktiskt tvättat. Jo, du hörde faktiskt rätt. Jag är verkligen jättedålig på att tvätta. Jag råkade färga min pappas kalsonger rosa. Gissa om han kommer bli glad! Jag tror inte att jag får fortsätta tvätta här hemma i fortsättningen. Men visst känner man sig duktig? Jag känner mig vuxen när jag tvättar. Jag borde kanske dammsuga mitt rum i morgon ..

Jag har kommit in i en shoppinghets. Allt jag ser blir till guld nästan. Jag. Vill. Ha. Allt. Men det funkar inte i längden. Jag blev lite stolt över mig själv igår. Jag provade en topp, jättefin, sedan provade jag en kjol, den var också jättefin. Men, sen kom den stora frågan: behöver jag verkligen en ny topp och en ny kjol? Bla. Bla. NEJ FÖR FAN, DET BEHÖVER JAG VERKLIGEN INTE! Så jag skuttade och hängde tillbaka båda två. 

Förlåt, jag ska sluta svära. Fröken F.