Jag har aldrig ..

Nu blev det plötsligt söndag. Jag ligger i sängen och lyssnar på Josh Groban. Fina låtar. Tänk att det är den första advent .. idag, herregud! Det får nog bli lite julmusik innan jag kryper till sängs. Jag är redan förälskad i julen. Det kommer bli en toppenjul i år! Jag har redan fått den bästa presenten ever, jag har aldrig varit så här nöjd .......



Utmanar Karolina.

Jag har utmanat Karolina. Hela den här veckan måste vi utrusta oss med någon färgklick. Det kan vara allt från strumpbyxor, hårspänne eller sjal. Detta grundar sig på att vi (nästan) alltid, alltid klär oss i mörka färger som svart och olika nyanser av grått. För tillfället står det 1-1. Sofia, korallröd "messengerbag". Karolina, tomteröd kjol. Vi är på gång. 

Bra start på dagen.

Min morgon:



Peppning på hög nivå.

Det är måndag. Jag har ny energi. Jag är sjukt peppad på en bra vecka. Har hunnit med en lång runda i morgonsolen. Underbart härligt. Nu lyssnar jag på Joshua Radin. Pepp. Pepp. På med vinterjackan, mössan och ut i det underbara vädret. Snart kanske snön töar bort, inte lika roligt. Nu blir det lite lunch, sedan vidare till skolan. 3 timmar. Men vad gör det? Detta är starten på världens bästa vecka. 

Jag är frälst.

Hunter / Damskor

"Gummistövlar är stort nu – i alla sammanhang. Den här klassiska, handgjorda stöveln har allt: passform, komfort, hållbarhet. Här i svart."

Äntligen. Jag har äntligen köpt mig ett par Hunter-gummistövlar. Har länge gått och suktat efter dem, men har aldrig slagit till. Det blev ett par svarta klassiska. Dessa funkar till allt, regn och slask, klänning som till jeans och kappa som till vinterjackan.

Du hittar dem bland annat på Footlight, för 995 kronor.

Söndagsinspiration.




image532





Mössjakt.

På H&M kan man köpa väldigt söta mössor. Som den här till exempel. Den har en fin liten blomma. Den är så klart svart. Jag har fastnat i svart. Förra helgen köpte jag en fin basker. En cremefärgad. Den däremot är underbar. Men den får ni se en annan gång. Karolina är söt i sin grå basker. 

För er som tror att ni inte passar i mössa, struntprat. Det kan piffa upp vilken höst - vinterjacka som helst! Dessutom värmer den gott om de små öronen. Så ut och köp dig en fin mössa. Basker som toppluva, pälsmössa som pannband, vilken du trivs bäst i.




Mellanstadiedisco.


Jag har egentligen inte alls tid att sitta här. Men jag kom på en idé. Tänk er temat "mellanstadiedisco". Flickorna med rosa kläder, fräknar och tofsar, killarna i för korta byxor och för stor slips. Tryckare. Discodans. Ryska posten. Saft med sugrör (stark saft, väldigt stark). Massor med popcorn. Killarna bjuder upp till dans. Smurflåtar. Aqua. Hanson. Jag är på.

Fredag. Discofredag.



Vivienne Westwood Anglomania Monroe lamé dress Donna Karan Sequin tank top  Hervé Léger Sequin bandage dress

Det är discofredag. Glitter och glamour. 

Jag och Karolina igår kväll. Varför är man så rädd för att sticka ut? Varför vill man smälta in i mängden? Varför vill man vara som alla andra? Är det för att man är feg? Är det för att man inte vågar stå för vem man är? Vad beror det egentligen på? Man ska inte vara rädd för att uttrycka sig.

Dear therapist.

Detta är en typ av terapi. Man lutar sig tillbaka, sluter ögonen och bara släpper allt. Det är ingen som behöver svara. Lyssnaren behöver bara sitta där och verka intresserad. Alla ens problem, bekymmer och tankar bara flödar. Antingen genom text eller tal. Jag tror att alla behöver släppa allt någon gång. Det är inte bra att hålla inne allt, på en och samma gång. Det tär på en. 

Nicole gör det igen.

Vad gör man med sitt halvlånga hår? Här kommer ett litet tips. 
Älskar mittbenan, flätorna och den lilla knuten i nacken.






inspiration: Alexa Chung.








Crazy saturday.

I lördags var det party. Här är lite crazy bilder. Enjoy. Längtar till fredag. Nya tag.











Tvillingarna som "råkade" ha likadana klänningar .. haha!





Oh lord.

Jag är tvungen att skriva av mig lite. Jag är mindre sprallig efter promenaden. Nu kan jag sitta still och ta det lugnt. Ska alldeles strax börja plugga. Längtar redan till fredag, men vad gör man? Det är måndag och man måste göra det bästa ut av saken. Det doftar "clean cotton" på mitt rum. Nytvättat. Underbart doftljus det där. Man kan lura vem som helst. 

Eller hur blir man glad av den här bilden på Ellinore? 
Hon är så där sockersöt i sin sjömansinspirerande höstjacka från APC. 



Halleluja!

Det är underbart väder ute. Därför ska jag passa på att gå en lång runda innan solen går ner. Det är till och med vindstilla. Halleluja. 

Click to view full size image

Babydoll.

Miu Miu Bow Alice band        Miu Miu Bow Alice band    Miu Miu Patent bow purse  
Tre nyckelord.

MIU MIU. Net-a-porter.com. Babydoll.

I morgon ..

Imorgon är det vi som dansar på borden. 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bilder lånade av Knight Cat.

Es



Image and video hosting by TinyPic

Enkelt. Enkelt. Enkelt. Snyggt. Snyggt. Snyggt.

oh la la.

Snygg - snyggare - Whitney Port.







Tjejen i grått.

Min nya inspirationkälla: Clémence Poésy.